Bice ovo dug period za nas i iscekivanje, 2018. je izborna godina to me malo plasi.
Sutra pobjediti Siroki pa onda iz kola u kolo, a ovi ljudi iz uprave neka nastave raditi na projetku juga.
Kakvo umiranjeMirek11 je napisao/la: ↑čet avg 24, 2017 1:28 pmPolako brate, neka te sa pravom rajomvobznaazna je napisao/la: ↑čet avg 24, 2017 1:17 pmDami je jos ovaj jug dozivit pa da rahat umrem.....a sta ces za Zapadnom trEbinom ?
DA!za_zivot_cijeli je napisao/la: ↑čet avg 24, 2017 1:29 pmda li bi iko od vas kupio stolicu sa trenutnog juga kao uspomenu za npr. 20KM?
Sad sam to skontao dok sam pregledao video, po meni onda ovo predstavlja problem kad se krov na istoku bude pravio jer ce onda morati biti u visini ovog "veceg" dijela na jugu?TheSvenderMan je napisao/la: ↑čet avg 24, 2017 1:22 pmVeoma jednostavno, jug je puno uzi i visi tako da je nagib ostriji i ne mogu se spojiti. Jbg tako je kako jezubanovic89 je napisao/la:Sve je za 10 samo ne kontam 1 stvar
Sta ce im ova rupa izmedju Juga i Istoka
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Nije realističan prikaz, trebali su ovim ljudima što hodaju oko tribine svakome po infuziju dati da nose u rukama.
Saleme, ima škola za tozubanovic89 je napisao/la: ↑čet avg 24, 2017 1:33 pmSad sam to skontao dok sam pregledao video, po meni onda ovo predstavlja problem kad se krov na istoku bude pravio jer ce onda morati biti u visini ovog "veceg" dijela na jugu?TheSvenderMan je napisao/la: ↑čet avg 24, 2017 1:22 pmVeoma jednostavno, jug je puno uzi i visi tako da je nagib ostriji i ne mogu se spojiti. Jbg tako je kako jezubanovic89 je napisao/la:Sve je za 10 samo ne kontam 1 stvar
Sta ce im ova rupa izmedju Juga i Istoka
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Iste sekunde.za_zivot_cijeli je napisao/la: ↑čet avg 24, 2017 1:29 pmda li bi iko od vas kupio stolicu sa trenutnog juga kao uspomenu za npr. 20KM?
Ja vjerujem da dobar arhitekta ima rjesenje za to, onako me zanimaModel1964 je napisao/la: ↑čet avg 24, 2017 1:37 pmSaleme, ima škola za tozubanovic89 je napisao/la: ↑čet avg 24, 2017 1:33 pmSad sam to skontao dok sam pregledao video, po meni onda ovo predstavlja problem kad se krov na istoku bude pravio jer ce onda morati biti u visini ovog "veceg" dijela na jugu?TheSvenderMan je napisao/la: ↑čet avg 24, 2017 1:22 pmVeoma jednostavno, jug je puno uzi i visi tako da je nagib ostriji i ne mogu se spojiti. Jbg tako je kako je
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk![]()
Studirati nije ko šofirati![]()
Neka ti Leon objasni![]()
Kako kome neko lakse fax zavrsi nego nauci voziti biciklo. Narocito kod nas gdje ima i onihs diplomom a na fax su dosli da uzmu istu.Model1964 je napisao/la:Saleme, ima škola za tozubanovic89 je napisao/la: ↑čet avg 24, 2017 1:33 pmSad sam to skontao dok sam pregledao video, po meni onda ovo predstavlja problem kad se krov na istoku bude pravio jer ce onda morati biti u visini ovog "veceg" dijela na jugu?TheSvenderMan je napisao/la: ↑čet avg 24, 2017 1:22 pmVeoma jednostavno, jug je puno uzi i visi tako da je nagib ostriji i ne mogu se spojiti. Jbg tako je kako je
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk![]()
Studirati nije ko šofirati![]()
Neka ti Leon objasni
Idi jebi se, oplakah.LARS1921 je napisao/la: ↑čet avg 24, 2017 1:19 pmTu idu antene i satelitskazubanovic89 je napisao/la: ↑čet avg 24, 2017 1:18 pmSve je za 10 samo ne kontam 1 stvar
Sta ce im ova rupa izmedju Juga i Istoka![]()
![]()