Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Elegant
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet avg 24, 2017 1:31 pm

Bice ovo dug period za nas i iscekivanje, 2018. je izborna godina to me malo plasi.

Sutra pobjediti Siroki pa onda iz kola u kolo, a ovi ljudi iz uprave neka nastave raditi na projetku juga.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Model1964

Mirek11 je napisao/la:
čet avg 24, 2017 1:28 pm
vobznaazna je napisao/la:
čet avg 24, 2017 1:17 pm
Dami je jos ovaj jug dozivit pa da rahat umrem.....
Polako brate, neka te sa pravom rajom :) a sta ces za Zapadnom trEbinom ?
Kakvo umiranje :roll:
Tek kada uzmeno Ligu prvaka! :zeljeznicar1:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

sajo10
Kontakt:

Vala ako ne dodje minimum 7-8k u subotu onda yebajiga... Zasluzili su igraci i strucni stab, kao i nasa uprava da ih doceka (skoro pa) puna Grbavica! + protivnik atraktivan!

Edit: Ne mogu vjerovati da niko od vrli novinari nije znao pitati barem koliki je kapacitet tribine hahah. Ali eto rece Mao da je neki plan ukupnog kapaciteta 20k. Tako da bi ova tribina onda trebala primiti oko 5k gledaoca? Nesto tako.

Model1964

čet avg 24, 2017 1:32 pm

za_zivot_cijeli je napisao/la:
čet avg 24, 2017 1:29 pm
da li bi iko od vas kupio stolicu sa trenutnog juga kao uspomenu za npr. 20KM?
DA!

zubanovic89
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet avg 24, 2017 1:33 pm

TheSvenderMan je napisao/la:
čet avg 24, 2017 1:22 pm
zubanovic89 je napisao/la:Sve je za 10 samo ne kontam 1 stvar

slika

Sta ce im ova rupa izmedju Juga i Istoka :D
Veoma jednostavno, jug je puno uzi i visi tako da je nagib ostriji i ne mogu se spojiti. Jbg tako je kako je

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Sad sam to skontao dok sam pregledao video, po meni onda ovo predstavlja problem kad se krov na istoku bude pravio jer ce onda morati biti u visini ovog "veceg" dijela na jugu?

Roberto Baggio
Kontakt:

čet avg 24, 2017 1:34 pm

AsharaK je napisao/la:
čet avg 24, 2017 12:51 pm
Nije realističan prikaz, trebali su ovim ljudima što hodaju oko tribine svakome po infuziju dati da nose u rukama. :lol:

Fantastično izgleda. Nakon što sam ovo vidio, za ovu sezonu meni sve pada u drugi plan, i titula i dodatne evropske utakmice, ne moramo se ni takmičiti ove sezone što se mene tiče, samo da se ovo što prije završi. :D Mada znam da je bilo sličnih komentara kada je krenulo sa istokom, ali ovo...

Ali pošto ćemo se ipak i dalje takmičiti dok ne bude gotovo, sad se još više radujem sljedećoj utakmici. Rezultatski dobro otvaranje prvenstva, pobjeda u derbiju na Koševu, i evo sad ova konferencija danas... Kao što napisah nekidan, život se polako vraća u normalu, a uskoro bi mogao opet i u euforiju. Nakon turbulencija na kraju prošle i na početku ove sezone, nakon borbe sa gorčinom i grčem zbog pogleda u prošlost na neslavni gubitak titule, definitivno se opet okrećemo budućnosti. I to budućnosti koja neće zavisiti od jedne utakmice, ili od jedne serije uspješne ili bezuspješne serije rezultata. Kada nam se svima slegne ovo što smo čuli i vidjeli danas, vjerujem da će puno lakše biti i Adžemu i ekipi da rade dalje, a i nama će na tribinama biti puno lakše gledati šta god da se dešava dole na terenu. Jer na terenu smo već sve i svašta vidjeli, a ovo je nešto neponovljivo. :titula:
FK Željezničar 1921

Hadzijalagic
Kontakt:

čet avg 24, 2017 1:34 pm

I sad imamo sasvim dovoljan kapacitet da klub poguramo i olaksamo mu da sto prije dodje do cilja i zato u subotu svi na Grbavicu da napunimo stadion.. I ko se jos uvijek nije uclanio neka ne ceka vise..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Model1964

čet avg 24, 2017 1:35 pm

2021 godine, za stoti rođendan Želje bi trebali imati u potpunosti završen stadion. Ljepotana nad ljepotanima.

Elegant
Kontakt:

čet avg 24, 2017 1:36 pm

LED semafor gdje je ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Model1964

čet avg 24, 2017 1:37 pm

zubanovic89 je napisao/la:
zubanovic89 je napisao/la:Sve je za 10 samo ne kontam 1 stvar

slika

Veoma jednostavno, jug je puno uzi i visi tako da je nagib ostriji i ne mogu se spojiti. Jbg tako je kako je

Sad sam to skontao dok sam pregledao video, po meni onda ovo predstavlja problem kad se krov na istoku bude pravio jer ce onda morati biti u visini ovog "veceg" dijela na jugu?
Saleme, ima škola za to :rofl:
Studirati nije ko šofirati :rofl:
Neka ti Leon objasni ;)

omladina1921zeljina
Kontakt:

čet avg 24, 2017 1:38 pm

za_zivot_cijeli je napisao/la:
čet avg 24, 2017 1:29 pm
da li bi iko od vas kupio stolicu sa trenutnog juga kao uspomenu za npr. 20KM?
Iste sekunde.
avanti ragazzi di buda, avanti ragazzi di pest, studenti, braccianti, operai il sole non sorge piad est!

CN 1969

LOBOTOMCI 2016

za_zivot_cijeli
Kontakt:

čet avg 24, 2017 1:39 pm

eto ideje za namaci dodatna sredstva.... vec nas je trojica za manje od 5 minuta.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

cikazubo
Kontakt:

čet avg 24, 2017 1:41 pm

Obavezno tu akciju pokrenuti, planule bi stolice u rekordnom vremenu, 3000 komada po 30KM, meni neka da je istopljena, sarena, okrnjena, te su mi najdraze.
Zadnja izmjena: cikazubo, dana/u čet avg 24, 2017 1:42 pm, ukupno mijenjano 1 put.

zubanovic89
Kontakt:

Model1964 je napisao/la:
čet avg 24, 2017 1:37 pm

Neka ti Leon objasni ;)
Ja vjerujem da dobar arhitekta ima rjesenje za to, onako me zanima :D

chile
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

Model1964 je napisao/la:

Neka ti Leon objasni ;)
Kako kome neko lakse fax zavrsi nego nauci voziti biciklo. Narocito kod nas gdje ima i onihs diplomom a na fax su dosli da uzmu istu.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Mirek11
Kontakt:

Model1964 je napisao/la:
čet avg 24, 2017 1:35 pm
2021 godine, za stoti rođendan Želje bi trebali imati u potpunosti završen stadion. Ljepotana nad ljepotanima.
:palacgore: Tako je i da aBd velikog Reala docekamo ( moze i prijateljeska :) ) , zato ne bi bilo zgoreg vec sada iz kluba poslati upit, molbu da uvelicaju 100 rodendan, oni svakako dosta unaprijed planiraju turneje i slobodne termine.
E nakon toga se vec moze umirati :DD:
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

djoxxx1921
Kontakt:

čet avg 24, 2017 1:42 pm

SENADE MISIMOVICUUUUU :klanjase: :klanjase: :klanjase:

Plava Porodica
Kontakt:

čet avg 24, 2017 1:43 pm

Eo ja ću da se prifatim šrafcigera i da odvrćem stolice :kafa:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Amidza
Kontakt:

čet avg 24, 2017 1:44 pm

Znaci klub ima sad 30%, sto je 1.65 miliona. Jel ono hiljadu desetogodisnjih ili sam ja pogresno nesto shvatio? Koliko? To je, pod pretpostavkom da je jedna 500 KM, jos pola miliona. Dakle vise od 2 miliona KM klub i navijaci, u roku od odmah. Ne znam jos da li ce bit neka akcija za stolice, pored desetogodisnjih karata ili sta vec, brzo cemo saznat. Ono sto je bitno je da nakon izgradnje Istoka, legalnog poslovanja i dizanja fantasticne tribine u rekordnom vremenu, ova uprava ima povjerenje i dobru reputaciju, ne samo kod navijaca, nego kod sponzora i ljudi iz poslovnog svijeta, pa i UEFA-e i njenih fondova. Jako bitna stvar.

Ako je istina sto se suska za GS i to je opet fin priliv novca, od kojeg se sigurno dio moze usmjerit na izgradnju. Dodajte ostale sponzore, manje i vece (rece Miske imaju kategorije: zlatna, platinasta itd.) + NSBiH, preko kojeg planiramo urgirati kod UEFA-e nesto (mada ne znam kako, jer oni ne daju novac za komercijalne svrhe tj. mogu platit teren ili reflektore, tribine ne, al ima mozda neka carlama) itd. Za ocekivat je i da se prihodi od ulaznica usmjere u izgradnju Juga, jer Istok je haman 99% isplacen. Zbog toga je posjeta strasno bitna i moramo sad svi stat iza kluba kako znamo i umijemo. Eto onako iz glave, jer sam jos pod dojmom svega sto sam cuo na pressu. Namjerno ne spominjem grad, kanton i opstinu, jer im sekunde ne vjerujem, ali valjda je za ocekivat i nesto od njih.

Boga molit da Adzem i ekipa shvataju znacaj sportskih rezultata trenutno, jer ce to dati dodatni zamah svemu ovome kao nista do sad. Apsolutno moramo nastaviti sa dobrim rezultatima, da se ne ubije momentum svega ovoga. Zamislite u buducnosti prihode samo od poslovnih prostora ispod Juga, Sjevera i Istoka, kada se sve isfinancira i pocne funkcionisati. Bukvalno trenutni godisnji budzet mozemo tako obezbijedit.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

fcz
Kontakt:

čet avg 24, 2017 1:46 pm

EREKCIJA!!! 8-) 8-) 8-)

Dajte te desetogodisnje da planu k'o baklja!

A sad fino gajbu pred sebe i video prezentacije na loop. :ganja:

LARS1921 je napisao/la:
čet avg 24, 2017 1:19 pm
čet avg 24, 2017 1:18 pm
Sve je za 10 samo ne kontam 1 stvar

slika

Tu idu antene i satelitska :D
Idi jebi se, oplakah. :rofl: :rofl: :rofl:
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.

Prijava