Grozno smo igrali protiv Viteza.
Ne vidim da je iko ispsovao Graovca ko Kemu zbog identicne greske.
To su ti neki krediti koji neki ko zna iz zbog kojih razloga uzivaju.
Ne mogu da shvatim zasto su se Adzemu natovarili na ledja, ni u cemu je fora sa tim zadovoljstvom da neko kaze E vidis, **** te Adzem! Da je Slavko tu...
Slavko nije tu. Nece ni biti.
Kazu neki sramota ih kako smo sinoc igrali? Mene je bilo sramota protiv Celika i Krupe kako smo igrali na Grbavici. Jedva ih dobili. A protiv Krupe imali nafaku. Cir da imam puko bi. A imali smo ponavljam Lendrica i Stevanovica u ekipi.
I neko je ovdje spomenuo igraj Adzeme ko protiv GOSK-a.
A sta bi s onim zamjerkama o konstantnom forsiranju iste ekipe koju ste Slavki imputirali? Pa pocrkasmo pred kraj sezone?
Nije li Vitez ekipa da probas nesto novo u formacijskom smislu?
Sta je to Adzem lose rekao u intervjuu?
Ja da sjedim na klupi popizdio bih:
- nisam odradio pripreme s ekipom
- nemam dvojicu najboljih igraca koje je moj prethodnik imao
- imam rovitog napadaca kojeg moram ubacit jer protiv Mladosti nije igrao
- imam milion individualnih gresaka u ekipi koje traju jos od kad je Oda otisao.
- protivnik se cvrsto postavio u odbrani, rijetko izlazio u prvih 45 minuta van svoje polovine, a ti moras zabiti gol.
I ja kriv?
Nema gdje nemamo problem u ekipi. Dok smo ranije imali bar cvrstu desnu stranu i napadaca koji bi sinoc bar jedan zabio, sada su se rodili i neki novi. Odlaskom Miroslava, Sinisa se pogubio.
Blagojevicu ipak odgovara samo igra iza Sinana, sto znaci da Blagojevic odgovara samo jedna formacijska postavka na terenu.
Zebi se psuje od-do. Ma i ko Slavku, svi ste trazili Zajkona, ko i Ugljesu velemajstora sa Vrbasa, pa ih sve sada krizate.
Imamo puno problema. Bas puno. Ne kontam kako na pripremama, treninzima nisu uigravani dupli pasovi, dijagonale, kretanje na terenu. Sjetim se Odinih treninga i suteva sa distance. Sinoc sve golovi u americkom fudbalu. Ne znam da li je Adzem pravi odgovor za te probleme, ali mu je puna podrska da ih rijesi. Njegov prethodnik ih nije znao rijesiti sa svim kartonima igraca i mega cudima kojima se predstavljao.
100% uz Adzema a mene sramota ogranicenosti fudbalskih pogleda pojedinaca.