Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Eisenbahner1921
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub jun 17, 2017 1:02 pm

Omar500 je napisao/la:
sub jun 17, 2017 12:52 pm
sajo10 je napisao/la:
sub jun 17, 2017 12:51 pm
@Storm mozda ti mozes odgovoriti na ovo jer spominjes da je Zeljo uvijek postavljao standarde, ali zar nije bio neki klub kod nas i trazio savjet ili nesto slicno uvezi ulaganje u infrastrukturu/klub? Sjecam se da je se nesto pisalo o tome davno, ali mozda je mahalsko samo haha..
Moguce da je to upravo Velez bio, ali to je samo moje nagadjanje s obzirom na dogadjanja u Velezu od septembra prosle godine.
Da, Velež je to bio. Čini mi se da je još jedan klub dolazio, a možda i nije, ali Veležovci su bili sigurno.
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

kontranogama
Kontakt:

sub jun 17, 2017 1:12 pm

heisenberg je napisao/la:
sub jun 17, 2017 11:59 am
Kjosevski
Bobic
Fejzic

S.Stevanovic
Sehic

Stanic
Besirevic

Bogicevic
Osmankovic
Graovac
Dzindo

Markovic
Blagojevic
Radinovic
Hasanovic
Sabanadzovic

Zeba
Zeric
Ramovic
Bekric
Sadikovic

Crnov
Zakaric

Hrvanovic
Zec

Zajmovic
Nikolic
Lendric
Beganovic
Gotal

30 igraca trenutno u igrackom kadru, sto je visak od bar 5-6.. Pored Lendrica, Sadikovica i Bekrica koji idu 99%, tu su po meni jos visak Beganovic/Nikolic, Markovic i jos jedan mozda..
Ja i dalje ne vidim da smo pojacali vezu.Osim ako Ramovic nije taj koji ce biti prevaga. Zadovoljan prinovama ali volio bih jos nekog u veznom, al brate da je provjeren. @ponos imal koga?
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

mali plavisa
Kontakt:

sub jun 17, 2017 1:16 pm

Mucno je pojedine citati, sad bolji Dzindo od Keme cim gdje zapne odmah popljuj ono sto si do juce hvalio, tjeraj sve u pm koji ce nam ***** igraci evo forumasa . Brko vec Vecu na tribine salje udjem da procitam sta pametno a samo sebi pritisak nabijem,

Brkoo
Kontakt:

sub jun 17, 2017 1:19 pm

mali plavisa je napisao/la:
Mucno je pojedine citati, sad bolji Dzindo od Keme cim gdje zapne odmah popljuj ono sto si do juce hvalio, tjeraj sve u pm koji ce nam ***** igraci evo forumasa . Brko vec Vecu na tribine salje udjem da procitam sta pametno a samo sebi pritisak nabijem,
Nisam napisao da ga treba odmah poslati na tribine, nego da i ta opcija bude otvorena ako ne zele da potpisu novi ugovor, zato sto je klub veci od njih sviju..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

mali plavisa
Kontakt:

sub jun 17, 2017 1:21 pm

A sta to osvojismo sa Mirom pa ga ne strpase na tribine?

Vrag

sub jun 17, 2017 1:23 pm

Za sada nije los prelazni rok. Zec, Ramovic?, Graovac, Gotal, Zajmovic.
Fali jos lijevi bek, zadnji vezni, stoper, desni bek.

kontranogama
Kontakt:

sub jun 17, 2017 1:25 pm

Imam jedno osjetljivo pitanje koje bi moglo donijeti ruznu raspravu ali ipak cu pitati pa nek administracija izbrise post ako misli da nije umjesno ili da ce se iskoristiti za nekakvo pljuvanje. Dakle: Da li se ikako razmislja da ovi ljudi iz uprave pocnu da dobivaju kakvu platu tj. da postanu zaposlenici kluba. Pitam jer su toliko toga dobrog donijeli a ne uzimaju nista, cisto jer me je strah da zbog kakvih finasijskih razloga ne budu imali vremena da se bave Zeljom kao do sada. Moram da kazem niti sam insajder niti sam ikada ikoga od njih upoznao, da ne bude da vucem na neciju stranu.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

pestabudimpesta
Kontakt:

sub jun 17, 2017 1:26 pm

Ja sam i prije pisao da je Dzindo bolji od Keme,tako da nije nista novo
Mi smo uz Želju u radosti i tugi,u dobru i zlu,oni zbog kojih,konacno,on i postoji

Omar500
Moderator
Kontakt:

sub jun 17, 2017 1:27 pm

Sandro Gotal bi mogao biti kvalitetno pojacanje Zelje. Dobar posao, vrhunski. Momak je bio najbolji u Hajduku i otisao. Nemam pojma zasto.
Trenutno stanje za vezni red: Racuna se najozbiljnije na Radinovica, tu su Markovic, Blagojevic (prvi mi je visak, ali eto), Hasanovic te dvojica juniora: Sabanadzovic i Hajdarevic. Ispred imamo Ramovica, Zerica i Zebu, Bekric ide najvjerovatnije. Ako dovedemo kapitalca, nekog ce se trebat rijesiti, inace cemo zagusiti vezni red i nista od juniora. Tipujem na Markovica, ekstra momak, nemam nista protiv njega licno, ali sa tim eventualnim pojacanjem on nema tu mjesta. Ako ne mozemo dovesti kapitalca, onda bolje nikog i ne dovoditi.

Sto se stopera tice, doveo bih nekog ako Bogicevica 'otjeramo'. Ovako je sasvim dovoljno, imas i Kemu koji bi mogao u prvu postavu i veoma talentovanog Dzindu kojem ne treba dovoditi nekog da mu uzima mjesto.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

pestabudimpesta
Kontakt:

sub jun 17, 2017 1:28 pm

Vrag je napisao/la:
Ma desno imamo sinisu,stanu i kurtovica
Mi smo uz Želju u radosti i tugi,u dobru i zlu,oni zbog kojih,konacno,on i postoji

MrkiMedo
Kontakt:

Odlicno, prezadovoljan dolaskom Ramovica.
Jel neko rece da kadeti danas u tri igraju na Otoci ?

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub jun 17, 2017 1:36 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:
sajo10 je napisao/la:
sub jun 17, 2017 12:51 pm
@Storm mozda ti mozes odgovoriti na ovo jer spominjes da je Zeljo uvijek postavljao standarde, ali zar nije bio neki klub kod nas i trazio savjet ili nesto slicno uvezi ulaganje u infrastrukturu/klub? Sjecam se da je se nesto pisalo o tome davno, ali mozda je mahalsko samo haha..
Moguce da je to upravo Velez bio, ali to je samo moje nagadjanje s obzirom na dogadjanja u Velezu od septembra prosle godine.
Da, Velež je to bio. Čini mi se da je još jedan klub dolazio, a možda i nije, ali Veležovci su bili sigurno.
Dolazili su i ovi iz Celika ja mislim. Ali mi se cini da su podnijeli ostavke pa nista od njih slika

heisenberg
Kontakt:

sub jun 17, 2017 1:40 pm

Odlican prelazni rok dosad, ali Gotal i Sinan nisu jos potpisali, cisto informativno :DD:

tm8782
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

sub jun 17, 2017 1:40 pm

BlwD je napisao/la:
Eisenbahner1921 je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:
Dolazili su i ovi iz Celika ja mislim. Ali mi se cini da su podnijeli ostavke pa nista od njih slika
Čelik i Velež su dolazili ... Velež je odmah počeo da radi kako mi radimo, što se i vidi, dok Čelik i dalje ima problema oko kluba, generalno...

Poslano sa mog UniverseTap koristeći Tapatalk

Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Vrag

sub jun 17, 2017 1:41 pm

pestabudimpesta je napisao/la:
Vrag je napisao/la:
Ma desno imamo sinisu,stanu i kurtovica
Ide za pola godine, a i nije Bog zna sta. Da ne bude na zimskom prelaznom roku " tesko je naci kvalitetnog igraca u ovom periodu"
Imamo i Besirevica i Osmankovica pa su Stojanovic i Kerla/Bogicevic prije njih igrali.

damirfile
Kontakt:

sub jun 17, 2017 1:43 pm

sub jun 17, 2017 1:21 pm
A sta to osvojismo sa Mirom pa ga ne strpase na tribine?
A da je bio na tribinama rekli bi zato nismo ni osvojli da je bio dupla bi se slavila.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub jun 17, 2017 1:45 pm

Sinan Ramović novi fudbaler Željezničara

http://plavobijeli.com/sinan-ramovic-no ... jeznicara/
Željezničar ante portas !

Ajzea
Kontakt:

sub jun 17, 2017 1:46 pm

AsharaK je napisao/la:
sub jun 17, 2017 1:45 pm
Sinan Ramović novi fudbaler Željezničara

http://plavobijeli.com/sinan-ramovic-no ... jeznicara/
Kakva je ovo stranica. :rofl: :rofl:

fcz
Kontakt:

sub jun 17, 2017 1:47 pm

Cuo sam i ja isto ovo za Kemu i ovog papka koji je btw. menadzer i Edisu Mulalicu. :palacdole:

Upravo, dupe vam ljubim sto ste ljudskom otpadu poput husarica i ovog bilalagica zatvorili vrata! Zao mi je naivnih igraca koji tako povjere svoju sudbinu polupismenim seoskim varalicama. O tome kakav je lik dovoljno govori i samo ime agencije - rispect. :rofl: :rofl:
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Plava Porodica
Kontakt:

sub jun 17, 2017 1:47 pm

Dok zvanicna ne objavi, nista!
Onu fotku juce sinan napravio u fotoshopu :D
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

Prijava