Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

gavran
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jun 11, 2017 9:50 pm

Izlija je napisao/la:
ned jun 11, 2017 9:44 pm
gavran je napisao/la:
ned jun 11, 2017 9:37 pm
Mene nerviraju samo ovi gosti
Nisu gosti moj Hadžija, većina je sa taptalka ali im ne kupi nikove
Nisam skonto,ali mi je lakse :palacgore:
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

Izlija
Moderator
Kontakt:

ned jun 11, 2017 9:52 pm

Od svih stvari iz Nadrealista najviše žalim za Hepekom što jos nije izumljen.
イビチャ・オシム

Tryg
Kontakt:

ned jun 11, 2017 9:53 pm

Auuuuuuuuuuuuu

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

psihopata
Kontakt:

ned jun 11, 2017 9:57 pm

ChWilla je napisao/la:
ned jun 11, 2017 9:46 pm
psihopata je napisao/la:
ned jun 11, 2017 9:43 pm
avlami97 je napisao/la:
ned jun 11, 2017 9:14 pm

Mene je u zadnje vrijeme nervirala konstantna laz, da smo 3 kola prije kraja, bjezali drugoplasiranom 4 boda. To i sada neki ponavljaju, a itina je da smo u tom trenutku drugom bjezali 3 boda i da smo samo mi i Sarajevo imali sve u svojim rukama, odnosno samo te dvije ekipe odlucivalo o tituli. U tom trenutku je Sarajevo bila jedina ekipa prvenstva koja je sama odlucivala o duploj kruni.

Neki su na moje iznesene cinjenice, govorili da spinujem, sto je van svake pameti, jer se sve moze uredno provjeriti. Matematika je egzaktna i jednostavna nauka.

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
evo matematicar,posto se dicis tom matematikom,a opet spinujes i iznosis lazi na forumu,da te pitam i da mi objasnis koju matematicku operaciju si koristio kad kazes ovo boldirano da su samo pitari odlucivali sami o duploj kruni,hajde mi objasni kako si dosao do tog podatka na 3 kola do kraja gdje smo mi bili 3 boda iznad njih?eto matematicar objasni mi to,posto sam slab sa matematikom.
pa jednostavno, sa svim svojim pobjedama su oni bili teoretski šampioni jer je jedna bila sa nama, a dotadašnji međusobni neriješen...

mislim nije da je bitno ili da je to bio realan scenario.
znam ja to ali nisu sami odlucivali jer se valjda i mi nesto pitamo u toj medjusobnoj utakmici.
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

ChWilla
Kontakt:

ned jun 11, 2017 9:59 pm

pa u smislu da ne gledaju druge rezultate ako oni sve pobijede. i jedini su bili u igri za oba trofeja.
gradi željo boli te *****

psihopata
Kontakt:

ned jun 11, 2017 10:01 pm

e bas tako je trebao napisati,jedini su bili u igri za oba trofeja,iako je i to labav argument s obzirom da su oni odigrali u mostaru dan prije nas i mi smo u krupi mogli pobjedom skoro pa ovjeriti titulu.

Grbavica
Kontakt:

ned jun 11, 2017 10:02 pm

psihopata je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:
psihopata je napisao/la:
evo matematicar,posto se dicis tom matematikom,a opet spinujes i iznosis lazi na forumu,da te pitam i da mi objasnis koju matematicku operaciju si koristio kad kazes ovo boldirano da su samo pitari odlucivali sami o duploj kruni,hajde mi objasni kako si dosao do tog podatka na 3 kola do kraja gdje smo mi bili 3 boda iznad njih?eto matematicar objasni mi to,posto sam slab sa matematikom.
pa jednostavno, sa svim svojim pobjedama su oni bili teoretski šampioni jer je jedna bila sa nama, a dotadašnji međusobni neriješen...

znam ja to ali nisu sami odlucivali jer se valjda i mi nesto pitamo u toj medjusobnoj utakmici.
Vidis da se nismo pitali :D
Ko nas je kleo, nije dangubio.

djoxxx1921
Kontakt:

ned jun 11, 2017 10:03 pm

Eco grandea iftari u oazi, nasmijan, raspolozen, al mailovi rade uveliko :D

avlami97
Kontakt:

ned jun 11, 2017 10:05 pm

ChWilla je napisao/la:
psihopata je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:
ned jun 11, 2017 9:14 pm

Mene je u zadnje vrijeme nervirala konstantna laz, da smo 3 kola prije kraja, bjezali drugoplasiranom 4 boda. To i sada neki ponavljaju, a itina je da smo u tom trenutku drugom bjezali 3 boda i da smo samo mi i Sarajevo imali sve u svojim rukama, odnosno samo te dvije ekipe odlucivalo o tituli. U tom trenutku je Sarajevo bila jedina ekipa prvenstva koja je sama odlucivala o duploj kruni.

Neki su na moje iznesene cinjenice, govorili da spinujem, sto je van svake pameti, jer se sve moze uredno provjeriti. Matematika je egzaktna i jednostavna nauka.

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Evo čvila ti je objasnio za titulu, a za duplu krunu su oni (Sarajevo) bili jedini kandidati i odlučivali sami o sebi. Mi smo već ranije bili ispali, a Široki je bio u Ligi za opstanak i znači da teoretski nije mogao do duple krune. Sve vrijeme se provlači neistina da smo 3 kola do kraja drugoplasiranom bježali 4, a istina je da smo bježali 3 boda i to SA.. Ne znam kako ne želite da shvatite.

Sasvim je drugi par rukava, to što smo mi bili u NAJBOLJOJ poziciji za titulu, ali je istina ovo što sam napisao, a @ChWilla potvrdio. Tri kola prije kraja Sarajevo je samo odlučivalo o osvajanju duple krune i niokome nisu ovisili osim od samih sebe. Ovo nije spin, ovo je činjenica-fakt-argument.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

ChWilla
Kontakt:

ned jun 11, 2017 10:07 pm

nažalost to je bitno samo teoretski.
gradi željo boli te *****

psihopata
Kontakt:

ned jun 11, 2017 10:10 pm

a to sto su oni imali zrinjski u gostima i odigrali u subotu u mostaru i mi imali priliku da odemo na +5 i to propustili,a i to je bilo 3 kola do kraja za nas...ustvari ne vrijedi se raspravljati sa nekim ko na sve nacine pokusava opravdati katastrofalan gubitak titule.....

Morzhy
Kontakt:

avlami97 je napisao/la:
ned jun 11, 2017 10:05 pm
ChWilla je napisao/la:
psihopata je napisao/la:

Evo čvila ti je objasnio za titulu, a za duplu krunu su oni (Sarajevo) bili jedini kandidati i odlučivali sami o sebi. Mi smo već ranije bili ispali, a Široki je bio u Ligi za opstanak i znači da teoretski nije mogao do duple krune. Sve vrijeme se provlači neistina da smo 3 kola do kraja drugoplasiranom bježali 4, a istina je da smo bježali 3 boda i to SA.. Ne znam kako ne želite da shvatite.

Sasvim je drugi par rukava, to što smo mi bili u NAJBOLJOJ poziciji za titulu, ali je istina ovo što sam napisao, a @ChWilla potvrdio. Tri kola prije kraja Sarajevo je samo odlučivalo o osvajanju duple krune i niokome nisu ovisili osim od samih sebe. Ovo nije spin, ovo je činjenica-fakt-argument.
Ekipi koja je osvojila na kraju smo bježali četiri boda tri kola do tog kraja, sad kako se ko izrazio i što je malo pobrkao pozicije nije baš valjda toliko važno i namjerno da bi se zvalo spinom?

kvalitet
Kontakt:

ned jun 11, 2017 10:13 pm

Nego, hoćemo li šta prodati?
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

psihopata
Kontakt:

ned jun 11, 2017 10:15 pm

ja se izvinjavam sto sam zapoceo pricu o onome sto zelim zaboraviti i ne sjecati ga se ikad vise,doduse isprovocirao me avalami svojim postom,a svako malo to isto spominje,pa bih ga zamolio a i sve ostale da ovu sezonu i gubitak tiule nikad vise ne spomenemo,nebitno je sta ko misli i ko je u pravu,samo mi pritisak dize sama pomisao na to.....

avlami97
Kontakt:

ned jun 11, 2017 10:19 pm

ChWilla je napisao/la:
ned jun 11, 2017 10:07 pm
nažalost to je bitno samo teoretski.
Tačno tako. Teoretski smo mi i sa tri X mogli biti prvaci da su ZR-SA odigrali nerjeseno.
Zadnja izmjena: avlami97, dana/u ned jun 11, 2017 10:23 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Shortyy1921

ned jun 11, 2017 10:54 pm

Jednom Željezničar,uvijek Željezničar ! - I.O.

avlami97
Kontakt:

ned jun 11, 2017 10:55 pm

psihopata je napisao/la:
a to sto su oni imali zrinjski u gostima i odigrali u subotu u mostaru i mi imali priliku da odemo na +5 i to propustili,a i to je bilo 3 kola do kraja za nas...ustvari ne vrijedi se raspravljati sa nekim ko na sve nacine pokusava opravdati katastrofalan gubitak titule.....
Odakle ti to da pokušavam opravdati katastrofalan gubitak titule? :rofl: Sve vrijeme ukazujem na krive navode. netačne navode. A o igri i gubitku titule sam davno napisao svoj stav. Da ga ne ponavljam, jer sam bio krajnje vulgaran, a vulgarnost se odnosila na samu igru. Iako nemam običaj, čak sam i jednog igrača spomenuo te komparirao njegov pad u derbiju, dok je prethodnu domaću odigrao više nego solidno.

To što smo izgubili titulu smo sami krivi i niko više i siguran sam da je ni jedna ekipa ne bi izgubila na način kako smo je mi izgubili. Ovo je završena priča, a sa Željom sam doživljavao i mnogo teže poraze od ovakvog gubitka titule.

Eisenbahner1921
Kontakt:

ned jun 11, 2017 11:01 pm

skretnicar je napisao/la:
ned jun 11, 2017 10:20 pm
Šta bi bilo, kad bi bilo....ako 'kratkorocno' razmisljamo dovođenje imena koja se vrte ovih dana je odlican potez, ali sve se vrti oko cinjenica ' treba dovesti mlade igrače kako bi ih mogli prodati' ... jel se radi na rješavanju problema da mi mozemo zadržati te igrače i da mozemo dalje od ove PL, sta bi se ustvari trebalo desiti za takvo nešto? Jel rješenje svega neki investitor. generalni ili je prosto problem u našem natjecanju i zemlji, ligi koja je ispod svakog prosjeka pa se ne cijeni, pa je to problem koji mi ne mozemo ispraviti?

Izvinjavam se na promjeni teme, ali zar nije dosta priče o necemu sto nam je trenutno nebitno i sto nam je toliku glavobolju zadalo ?
Krenut ću od prošle zimske pauze. Zaostaješ za vodećim 6 bodova. Dovedeš par provjerenih akvizicija, koje platiš skuplje nego što mi nekog mladog igrača. Sad taj tim bi trebao osvojiti titulu, mi to nismo uradili, a sve smo uradili da do potoka dođemo, te na kraju ocijenili da je žedniji od nas onaj što je prošle godine titulu uzeo. Mi bismo osvajanjem titule skinuli ogroman pritisak sa sebe, doveli mir u kuću, bacili navijače u trans, a na svoj račun prebacili minimalno 500000€ (!!!). S tim novcem bismo mogli odlučiti da li da zadržimo skuplje akvizicije ili uložimo značajnija sredstva u omladinu, te bismo i projekt rekonstrukcije Grbavice mogli lakše planirati. Dodajmo k tome da bi osvajanjem titule bili u poziciji privući jače sponzore (SportKlub npr., pojedinci su pisali da bismo osvajanjem titule imali još povlastica od njih), možda i GS, jer bismo bili savršena priča. Pazi: Sagradili tribinu, vratili Europu na Grbavicu, dobili bismo više članova, titula se vratila kući, značajna financijska injekcija je ubrizgana u klub, itd. Eh da smo osvojili titulu kugla bi se sama zakotrljala i ne bi stajala. Ovako sve moramo na teži način.
Samo da smo titulu osvojili...
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

fcz
Kontakt:

ned jun 11, 2017 11:06 pm

Zna li neko da li ce nam druga garnitura biti plavi ili bijeli dres? Posto je ovaj "retro" svijetao, kontam da bi nam plavi komotno mogao biti druga varijanta.

Kontam koji da uzmem, plavi mi je najljepsi ali mi beze ako ga ekipa nece haman nikad nositi.:)
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned jun 11, 2017 11:07 pm

Plavi je druga opcija ja msm
Željezničar ante portas !

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Prijava