Nisam skonto,ali mi je lakse

Nisam skonto,ali mi je lakse
znam ja to ali nisu sami odlucivali jer se valjda i mi nesto pitamo u toj medjusobnoj utakmici.ChWilla je napisao/la: ↑ned jun 11, 2017 9:46 pmpa jednostavno, sa svim svojim pobjedama su oni bili teoretski šampioni jer je jedna bila sa nama, a dotadašnji međusobni neriješen...psihopata je napisao/la: ↑ned jun 11, 2017 9:43 pmevo matematicar,posto se dicis tom matematikom,a opet spinujes i iznosis lazi na forumu,da te pitam i da mi objasnis koju matematicku operaciju si koristio kad kazes ovo boldirano da su samo pitari odlucivali sami o duploj kruni,hajde mi objasni kako si dosao do tog podatka na 3 kola do kraja gdje smo mi bili 3 boda iznad njih?eto matematicar objasni mi to,posto sam slab sa matematikom.avlami97 je napisao/la: ↑ned jun 11, 2017 9:14 pm
Mene je u zadnje vrijeme nervirala konstantna laz, da smo 3 kola prije kraja, bjezali drugoplasiranom 4 boda. To i sada neki ponavljaju, a itina je da smo u tom trenutku drugom bjezali 3 boda i da smo samo mi i Sarajevo imali sve u svojim rukama, odnosno samo te dvije ekipe odlucivalo o tituli. U tom trenutku je Sarajevo bila jedina ekipa prvenstva koja je sama odlucivala o duploj kruni.
Neki su na moje iznesene cinjenice, govorili da spinujem, sto je van svake pameti, jer se sve moze uredno provjeriti. Matematika je egzaktna i jednostavna nauka.
Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
mislim nije da je bitno ili da je to bio realan scenario.
Vidis da se nismo pitalipsihopata je napisao/la:znam ja to ali nisu sami odlucivali jer se valjda i mi nesto pitamo u toj medjusobnoj utakmici.ChWilla je napisao/la: ↑ned jun 11, 2017 9:46 pmpa jednostavno, sa svim svojim pobjedama su oni bili teoretski šampioni jer je jedna bila sa nama, a dotadašnji međusobni neriješen...psihopata je napisao/la: ↑ned jun 11, 2017 9:43 pmevo matematicar,posto se dicis tom matematikom,a opet spinujes i iznosis lazi na forumu,da te pitam i da mi objasnis koju matematicku operaciju si koristio kad kazes ovo boldirano da su samo pitari odlucivali sami o duploj kruni,hajde mi objasni kako si dosao do tog podatka na 3 kola do kraja gdje smo mi bili 3 boda iznad njih?eto matematicar objasni mi to,posto sam slab sa matematikom.
Evo čvila ti je objasnio za titulu, a za duplu krunu su oni (Sarajevo) bili jedini kandidati i odlučivali sami o sebi. Mi smo već ranije bili ispali, a Široki je bio u Ligi za opstanak i znači da teoretski nije mogao do duple krune. Sve vrijeme se provlači neistina da smo 3 kola do kraja drugoplasiranom bježali 4, a istina je da smo bježali 3 boda i to SA.. Ne znam kako ne želite da shvatite.ChWilla je napisao/la: ↑ned jun 11, 2017 9:46 pmpa jednostavno, sa svim svojim pobjedama su oni bili teoretski šampioni jer je jedna bila sa nama, a dotadašnji međusobni neriješen...psihopata je napisao/la: ↑ned jun 11, 2017 9:43 pmevo matematicar,posto se dicis tom matematikom,a opet spinujes i iznosis lazi na forumu,da te pitam i da mi objasnis koju matematicku operaciju si koristio kad kazes ovo boldirano da su samo pitari odlucivali sami o duploj kruni,hajde mi objasni kako si dosao do tog podatka na 3 kola do kraja gdje smo mi bili 3 boda iznad njih?eto matematicar objasni mi to,posto sam slab sa matematikom.avlami97 je napisao/la: ↑ned jun 11, 2017 9:14 pm
Mene je u zadnje vrijeme nervirala konstantna laz, da smo 3 kola prije kraja, bjezali drugoplasiranom 4 boda. To i sada neki ponavljaju, a itina je da smo u tom trenutku drugom bjezali 3 boda i da smo samo mi i Sarajevo imali sve u svojim rukama, odnosno samo te dvije ekipe odlucivalo o tituli. U tom trenutku je Sarajevo bila jedina ekipa prvenstva koja je sama odlucivala o duploj kruni.
Neki su na moje iznesene cinjenice, govorili da spinujem, sto je van svake pameti, jer se sve moze uredno provjeriti. Matematika je egzaktna i jednostavna nauka.
Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
Ekipi koja je osvojila na kraju smo bježali četiri boda tri kola do tog kraja, sad kako se ko izrazio i što je malo pobrkao pozicije nije baš valjda toliko važno i namjerno da bi se zvalo spinom?avlami97 je napisao/la: ↑ned jun 11, 2017 10:05 pmEvo čvila ti je objasnio za titulu, a za duplu krunu su oni (Sarajevo) bili jedini kandidati i odlučivali sami o sebi. Mi smo već ranije bili ispali, a Široki je bio u Ligi za opstanak i znači da teoretski nije mogao do duple krune. Sve vrijeme se provlači neistina da smo 3 kola do kraja drugoplasiranom bježali 4, a istina je da smo bježali 3 boda i to SA.. Ne znam kako ne želite da shvatite.ChWilla je napisao/la: ↑ned jun 11, 2017 9:46 pmpa jednostavno, sa svim svojim pobjedama su oni bili teoretski šampioni jer je jedna bila sa nama, a dotadašnji međusobni neriješen...psihopata je napisao/la: ↑ned jun 11, 2017 9:43 pmevo matematicar,posto se dicis tom matematikom,a opet spinujes i iznosis lazi na forumu,da te pitam i da mi objasnis koju matematicku operaciju si koristio kad kazes ovo boldirano da su samo pitari odlucivali sami o duploj kruni,hajde mi objasni kako si dosao do tog podatka na 3 kola do kraja gdje smo mi bili 3 boda iznad njih?eto matematicar objasni mi to,posto sam slab sa matematikom.
Sasvim je drugi par rukava, to što smo mi bili u NAJBOLJOJ poziciji za titulu, ali je istina ovo što sam napisao, a @ChWilla potvrdio. Tri kola prije kraja Sarajevo je samo odlučivalo o osvajanju duple krune i niokome nisu ovisili osim od samih sebe. Ovo nije spin, ovo je činjenica-fakt-argument.
Tačno tako. Teoretski smo mi i sa tri X mogli biti prvaci da su ZR-SA odigrali nerjeseno.
Odakle ti to da pokušavam opravdati katastrofalan gubitak titule?psihopata je napisao/la: ↑ned jun 11, 2017 10:10 pma to sto su oni imali zrinjski u gostima i odigrali u subotu u mostaru i mi imali priliku da odemo na +5 i to propustili,a i to je bilo 3 kola do kraja za nas...ustvari ne vrijedi se raspravljati sa nekim ko na sve nacine pokusava opravdati katastrofalan gubitak titule.....
Krenut ću od prošle zimske pauze. Zaostaješ za vodećim 6 bodova. Dovedeš par provjerenih akvizicija, koje platiš skuplje nego što mi nekog mladog igrača. Sad taj tim bi trebao osvojiti titulu, mi to nismo uradili, a sve smo uradili da do potoka dođemo, te na kraju ocijenili da je žedniji od nas onaj što je prošle godine titulu uzeo. Mi bismo osvajanjem titule skinuli ogroman pritisak sa sebe, doveli mir u kuću, bacili navijače u trans, a na svoj račun prebacili minimalno 500000€ (!!!). S tim novcem bismo mogli odlučiti da li da zadržimo skuplje akvizicije ili uložimo značajnija sredstva u omladinu, te bismo i projekt rekonstrukcije Grbavice mogli lakše planirati. Dodajmo k tome da bi osvajanjem titule bili u poziciji privući jače sponzore (SportKlub npr., pojedinci su pisali da bismo osvajanjem titule imali još povlastica od njih), možda i GS, jer bismo bili savršena priča. Pazi: Sagradili tribinu, vratili Europu na Grbavicu, dobili bismo više članova, titula se vratila kući, značajna financijska injekcija je ubrizgana u klub, itd. Eh da smo osvojili titulu kugla bi se sama zakotrljala i ne bi stajala. Ovako sve moramo na teži način.skretnicar je napisao/la: ↑ned jun 11, 2017 10:20 pmŠta bi bilo, kad bi bilo....ako 'kratkorocno' razmisljamo dovođenje imena koja se vrte ovih dana je odlican potez, ali sve se vrti oko cinjenica ' treba dovesti mlade igrače kako bi ih mogli prodati' ... jel se radi na rješavanju problema da mi mozemo zadržati te igrače i da mozemo dalje od ove PL, sta bi se ustvari trebalo desiti za takvo nešto? Jel rješenje svega neki investitor. generalni ili je prosto problem u našem natjecanju i zemlji, ligi koja je ispod svakog prosjeka pa se ne cijeni, pa je to problem koji mi ne mozemo ispraviti?
Izvinjavam se na promjeni teme, ali zar nije dosta priče o necemu sto nam je trenutno nebitno i sto nam je toliku glavobolju zadalo ?