Inace, mi smo prosle sezone htjeli dovesti Pecu i dovedemo Husica. Kakav se to kiks samo pokazao...
Sta je sa Bevabom zna li neko? Bavi li se fudbalom uopste?
Ma naravno, zahvaliti se, pozdraviti se i to je to. Ko zna možda neko drugi "prodiše" kada Miro ode. Možda smo više nego što treba igru podredili njemu. Da me ne shvatite pogrešno, nadam se da će neko novi iskociti dogodine.storm_raider je napisao/la: ↑čet jun 08, 2017 1:36 pmBice Zelje i bez Mire, ali da bi njegov ostanak bilo nase najvece pojacanje - bi.
Opet se povrjedio koljeno cini mi sestorm_raider je napisao/la: ↑čet jun 08, 2017 1:38 pmInace, mi smo prosle sezone htjeli dovesti Pecu i dovedemo Husica. Kakav se to kiks samo pokazao...
Sta je sa Bevabom zna li neko?
Gdje je sada?Reha1921 je napisao/la: ↑čet jun 08, 2017 1:39 pmOpet se povrjedio koljeno cini mi sestorm_raider je napisao/la: ↑čet jun 08, 2017 1:38 pmInace, mi smo prosle sezone htjeli dovesti Pecu i dovedemo Husica. Kakav se to kiks samo pokazao...
Izvor?
Bevab je u Olimpicu, meniskus zeznuo i morat će na operaciju. Ovo mu je ja mislim treća ili četvrta operacija.storm_raider je napisao/la: ↑čet jun 08, 2017 1:41 pmGdje je sada?Reha1921 je napisao/la: ↑čet jun 08, 2017 1:39 pmOpet se povrjedio koljeno cini mi sestorm_raider je napisao/la: ↑čet jun 08, 2017 1:38 pmInace, mi smo prosle sezone htjeli dovesti Pecu i dovedemo Husica. Kakav se to kiks samo pokazao...
Ma ja, vuce on to jako dugo... Kakav je to talenat samo bio nekada. Memija iz doba Adzema i Europe pod Odom me je podsjecao na njega dosta.Hurmasica je napisao/la: ↑čet jun 08, 2017 1:42 pmBevab je u Olimpicu, meniskus zeznuo i morat će na operaciju. Ovo mu je ja mislim treća ili četvrta operacija.
psihopata je napisao/la: ↑čet jun 08, 2017 1:43 pmne mozes nikog puskom natjerati da ostane,posebno se to odnosi na igrace koji su okusili igranje vani na puno vecem nivou,na puno boljim terenima,u puno boljim uslovima i sto je najbitnije za puno vise para,tako da je besmisleno nekog moliti i preklinjati da ostane,samo se sramotimo,jer ruku na srce svakom igracu iz ove nase zabokrecine je zivotni cilj da se ispali vani,pa cak i iz zelje koji je najveci i najtrofejniji klub a usudio bih se reci trenutno i najorganizovaniji,ali takva nam je liga i sta ces sad,bolje nemamo.....
Treći put sam na štakama. Dvaput su mi slomili zglob, jednom mi je otišao menisk... Pa ako sam se vratio dvaput, e bogme ću i treći, kaže Dino Bevab. To je izjavio 2015. godinestorm_raider je napisao/la: ↑čet jun 08, 2017 1:43 pmMa ja, vuce on to jako dugo... Kakav je to talenat samo bio nekada. Memija iz doba Adzema i Europe pod Odom me je podsjecao na njega dosta.