Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

TheSvenderMan
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet jun 08, 2017 10:48 am

Jao malaca sto napadaju

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

heisenberg
Kontakt:

čet jun 08, 2017 10:49 am

Kako momci igraju ovo drugo poluvrijeme :klanjase:

3-2

Vipla1921
Kontakt:

čet jun 08, 2017 10:49 am

Odličan početak drugog poluvremena!
Na jugu stojimo, zastave vijemo, barjake dižemo i baklje palimo..

nikson
Kontakt:

čet jun 08, 2017 10:50 am

Ajde momci, mozete vi to, kakav pocetak drugog pol
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

heisenberg
Kontakt:

Kako momci igraju ovo drugo poluvrijeme :klanjase:

3-2

Ajzea
Kontakt:

Kako su samo silovito krenuli..

Pozvati one pizde iz prvog tima i pustiti im samo pocetak drugog poluvremena, nista vise !

salemprolic
Kontakt:

Mujić opasan baš
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

Ajzea
Kontakt:

čet jun 08, 2017 10:51 am

ponosannavas je napisao/la:
čet jun 08, 2017 9:56 am
Majke mi moje ja ne znam ko je nakotio ove navijače Želje na raznim društvenim mrežama. Čitam jučer na objavu da je Zajmović došao dosta pljuvanja. Međutim drago mi je da je preovladavao razum. VOlio bih da mali razvali , da prekuca ligu, da zabije 20 golova. Do kraja ramazana ću učiti dove da mali zabije 20+ golova.

Rekao sam i ponavljam ovdje ima slobodnih dobrih igrača. Ja bi doveo i Gačana i Jazvina i još par. Dvojica trojica će sigurno proigrati. Ruku u vatru mogu staviti.
Ramovića sam spominjao još dok je GOŠK-u igrao. Svidio mi se pravo. Tad nije bio Ćenan ali ni tada ga niko nije prepoznao. NE mislim da se pohvalim nego govorim onako da ni tada nismo imali skauting dobar. VOlio bi da dođe nekoliko igrača Mladosti, a onda još dovesti par kapitalaca na ovu ekipu i puna šaka brade.

Međutim, ovim komentarima pravite svi i pritiska Ćenanu. Možda je SLavko mislio da je Sesar idealan za neke njegove zamisli za neku ulogu ako zatreba i onda kad čovjek vidi pljuvanja konta ovi će me objesiti.

Opet ću pitati gdje se nakotio ovaj neki procenat navijača Želje koji su konji.
Nisam mogao izdrzati a da ne potrazim.
Jesi, spominjao si Ramovica. :D
zaboljisportuBiH je napisao/la: Moji prijedlozi iz naše lige jer je ostalo teško dostižno (svakog od njih bi doveo jer mislim ili da je potencijal ili da može upasti među 15):
Zrinjski (Graovac, Arežina, Hadžić, Marjanović, Bekić); Čelik (Mešanović, Travančić); Olimpic (Duljević, Karić?, Markić?); Velež (Letić, Zvonić,Ćemalović, Majkić, Hebibović); Zvijezda (Ordagić, Pandža, Husić); Rudar (Rastoka, Pejić); Travnik (Kovačević, Turković); Leotar ( Stojčev); GOŠK (Bekić, Ramović, Jusufbašić); Slavija (Radovanović Saša – ako je to onaj ljevak u odbrani i Perišić); Gradina (Pirić). Pirić, Letić i Bekić iz GOŠK-a bi mi bili ona trojica odozgo primarna plus Kovačević, Duljević i Mešanović ja bi skakao od sreće. Može i ovaj golman Zrinje ili Antolović.

P.S. Ovo za Bekrića mi malo mijenja priču, ali ne i mišljenje. Ako ode nadam se uz odštetu (po ovome što piše da je došla ponuda u klub) aferim Bekrija i hvala ponovo. Samo naći zamjenu i to je to. Može Ara a onda nam treba još jedan napadač, a meni se svidio i Ramović iz GOŠK-a.
I još nešto @anonimac (čini mi se da si ti) svaka čast za post vezan za podmlađivanje.

hardwell
Kontakt:

čet jun 08, 2017 10:52 am

Učimo djecu da igraju fudbal do seniora, a onda ih u seniorima dočekaju naši trenerski velemajstori sa antifudbalom i upropaste igrače
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

Leon_Professional
Kontakt:

Ima li neko link, meni zastekao ovaj.. :(

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

Jel im ovo sudija napravi kontru? Nisam vidio bas najbolje

Puj, 5-2...
Zadnja izmjena: BlwD, dana/u čet jun 08, 2017 10:52 am, ukupno mijenjano 1 put.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet jun 08, 2017 10:53 am

opet sudija :D
Željezničar ante portas !

Kapiten
Kontakt:

Joj ***** ti loptu sudija im otvori kontru, a i ovaj nas ne zna srušiti čovjeka i prekinut napad
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

TheSvenderMan
Kontakt:

Sudija u maniru velikih veznjaka

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ajzea
Kontakt:

čet jun 08, 2017 10:54 am

E yebes ga sad..
Onaj gol sa predasistencijom sudije nam je dohakao.

ChWilla
Kontakt:

čet jun 08, 2017 10:54 am

Ajzea je napisao/la:
čet jun 08, 2017 10:51 am
ponosannavas je napisao/la:
čet jun 08, 2017 9:56 am
Majke mi moje ja ne znam ko je nakotio ove navijače Želje na raznim društvenim mrežama. Čitam jučer na objavu da je Zajmović došao dosta pljuvanja. Međutim drago mi je da je preovladavao razum. VOlio bih da mali razvali , da prekuca ligu, da zabije 20 golova. Do kraja ramazana ću učiti dove da mali zabije 20+ golova.

Rekao sam i ponavljam ovdje ima slobodnih dobrih igrača. Ja bi doveo i Gačana i Jazvina i još par. Dvojica trojica će sigurno proigrati. Ruku u vatru mogu staviti.
Ramovića sam spominjao još dok je GOŠK-u igrao. Svidio mi se pravo. Tad nije bio Ćenan ali ni tada ga niko nije prepoznao. NE mislim da se pohvalim nego govorim onako da ni tada nismo imali skauting dobar. VOlio bi da dođe nekoliko igrača Mladosti, a onda još dovesti par kapitalaca na ovu ekipu i puna šaka brade.

Međutim, ovim komentarima pravite svi i pritiska Ćenanu. Možda je SLavko mislio da je Sesar idealan za neke njegove zamisli za neku ulogu ako zatreba i onda kad čovjek vidi pljuvanja konta ovi će me objesiti.

Opet ću pitati gdje se nakotio ovaj neki procenat navijača Želje koji su konji.
Nisam mogao izdrzati a da ne potrazim.
Jesi, spominjao si Ramovica. :D
zaboljisportuBiH je napisao/la: Moji prijedlozi iz naše lige jer je ostalo teško dostižno (svakog od njih bi doveo jer mislim ili da je potencijal ili da može upasti među 15):
Zrinjski (Graovac, Arežina, Hadžić, Marjanović, Bekić); Čelik (Mešanović, Travančić); Olimpic (Duljević, Karić?, Markić?); Velež (Letić, Zvonić,Ćemalović, Majkić, Hebibović); Zvijezda (Ordagić, Pandža, Husić); Rudar (Rastoka, Pejić); Travnik (Kovačević, Turković); Leotar ( Stojčev); GOŠK (Bekić, Ramović, Jusufbašić); Slavija (Radovanović Saša – ako je to onaj ljevak u odbrani i Perišić); Gradina (Pirić). Pirić, Letić i Bekić iz GOŠK-a bi mi bili ona trojica odozgo primarna plus Kovačević, Duljević i Mešanović ja bi skakao od sreće. Može i ovaj golman Zrinje ili Antolović.

P.S. Ovo za Bekrića mi malo mijenja priču, ali ne i mišljenje. Ako ode nadam se uz odštetu (po ovome što piše da je došla ponuda u klub) aferim Bekrija i hvala ponovo. Samo naći zamjenu i to je to. Može Ara a onda nam treba još jedan napadač, a meni se svidio i Ramović iz GOŠK-a.
I još nešto @anonimac (čini mi se da si ti) svaka čast za post vezan za podmlađivanje.

sad ja ne mogu izdržati :11: :placeodsmijeha:

za ostatak spiska :klanjase: :klanjase:
gradi željo boli te *****

Ajzea
Kontakt:

čet jun 08, 2017 10:58 am

Vidi mu Husica, ovo ga nece oprat hahahahahahahahahahahaha

Na stranu zayebancija, Senad Husic ima igracke kvalitete. Ali isto tako ima i kockarske dugove....

Post je iz 2013. godine..
Ja bih ga, zivota mi, zaposlio kao skauta.

ChWilla
Kontakt:

čet jun 08, 2017 10:59 am

to dokazuje da je on super skaut, ali da sam i ja u pravu i da razvoju igrača godi što ne potpišu za nas... :D

Hurmasica
Kontakt:

čet jun 08, 2017 11:00 am

:klanjase2:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

ChWilla
Kontakt:

čet jun 08, 2017 11:00 am

husić je vjerovatno isto ono što ja kažem za radinovića, od svih ovih eksperimenata na lijevom beku najbolji po svim pojedinačnim kvalitetama. ali avaj...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

Prijava