Uzeo sam njega za primjer jer je lijevi bek, ništa drugo. Nemam dokaze za ugradu, ali imam dokaze kol'ko je dužan. Zar stvarno mislite da bih pisao da to nemam?
Ovaj prelazni rok ce pokazati ko je u pravu. Ako tvoja prica bude koliko toliko ostvarena bice žestokog sranja.Morzhy je napisao/la: ↑sri maj 31, 2017 8:13 pm@Model druže znaju oni tačno na šta ja mislim, ali eto. Evo npr., znači samo npr., prvi mi pao na pamet Stojanović, svaka sličnost je nenamjerna. Ja sam npr. Ćenan, ali samo npr. Dugujem bruku para po osnovu propale bivše firme koje moram vratiti kad tad. E sad trener traži npr. Jašarevića koji je mlad, tražen itd., ja kažem da je on skup i dovedem Stojanovića, koji za pola godine ode bez riječi...znači dobio na ruke, dobio 5-6 plata i dobio otpremninu...pa ako ništa baciće mi na kafu majku mu. Ovo je Bosna, zar stvarno još uvijek postoje ljudi koji hladno u startu umiru od smijeha na ovakvu situaciju? A vidim po @Hurmašici i @Grbavici da fakat postoje
Ništa, samo diskutujemo o mogućnostima
Kad nađeš dokaze za to prvo možemo diskutovati, do tada, optuživati bez ikakve osnove čovjeka može samo dovesti i do sankcija na forumu. Ne odnosi se samo na tebe, citirao sam te pa da spomenem. Ovaj drugi dio mi trenutno ne znači ama baš ništa.
Haveru preteske su to optuzbe i to javne, na osnovu rekla-kazala.. Svjestan si valjda da se ovaj forum poprilicno prati i da neki jedva cekaju da iskonstruisu nesto.. Ako 100% nisi siguran u ovo sto pises ona mozes napraviti poprilicnu stetu.. Hebo Cenana, ni ja ga ne mirisem ali on je trenutno neka funkcija u klubu izabrana od strane rukovodstva.. Nije sam dosao na poziciju..Morzhy je napisao/la: ↑sri maj 31, 2017 7:40 pmMislim na Ćenana naravno. Da sam vidio šta radi i da sam 100% siguran, nisam. Ono što sigurno znam je da je zadužen do guše i da nam potpisuju levati koji raskidaju za par mjeseci ugovore i mislim da to nije ok. Kad tome dodam da je on mahalac, Slavko gospodin sa strane, a Uprava se u igrače i fudbal razumije k'o Mara u kriv ku.ac, sumnja da je njegova zadnja pri dovođenju igrača je 100% opravdana. Čak sam čuo da apsolutno ne želi da kontaktira nijednog igrača kako bi Slavko ostao na tankom ledu, ali to stvarno ne znam da li je tačno. Navodno je Subića proglasio preskupim bez da je ikog kontaktirao, ali o tom potom
pripreme počinju 12.6., evropa liga 29.6. mi ako hoćemo da imamo ekipu uopšte - neće ni biti vremena između špekulacija i stvarnog popunjavanja ekipe...
ko si Ti,da prosipas negativnu energiju na forumuMorzhy je napisao/la: ↑sri maj 31, 2017 8:35 pm@Hurmašica, prestaću čim počne dovoditi mlade i dobre igrače umjesto isluženih raga. Ako samo rage može dovoditi nije za nas svakako. Osnovana sumnja nije za sankcije bilo gdje pa ni na forumu. Nigdje ga nisam optužio, a i da jesam, forum je, da je toliko mjerodavno šta ko kaže ne bi bili pod nickovima, nego bi pisali pod svojim imenom i prezimenom. @Model, sve se na kraju sazna, ovako ili onako