Ni to ne kontam...skupljeno cca. 800 milja, u startu izjava da tribina kosta 1,2 mil.+ naknadno rekose treba jos 200-300 milja za uredjenje, na kraju skoci cifra na 1,8 mil.Plavanacija je napisao/la: ↑sri maj 31, 2017 12:41 pmUzmi u obzir da jos istok nije isplacen, 500 000 duga ima jos za istok.... Mislim da je nama pod hitno potreban "generalni sponzor". interesuje me dokle smo dosli na tom polju...boju dao si nebu... je napisao/la: ↑sri maj 31, 2017 12:35 pm
...i zato sto imas jos cca. 2 mil. duga + cca. 2,2 mil. potencijalnog duga.
Btw. ne kontam kako ove dugove nismo smanjili, a klub je imao profit preko 3 mil. u zadnje 4 god.
Memišević je otišao iz Radnika za 800 000 KM.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sri maj 31, 2017 12:42 pmIsta situacija ko sa Memisevicem.
Ovi ljudi trenutno koji su zaduzeni za dovodjenje igraca su totalno nesposobni. FUJ
Ok, mozda ne baratam tim ciframa oko duga...sta je sa ostalim ciframa? Kako je moguce da nismo zatvorili fin. konstrukciju za istocnu tribinu, a klub po izvjestajima ima profit od nekoliko mil. u zadnjih par godina?Brkoo je napisao/la: ↑sri maj 31, 2017 12:47 pm@boju dao si nebu, Baratas pogresnim informacijama, sto se tice porezne dug je oko 900 hiljada, to je glavnica, koja se placa u mjesecnim ratama. Ne mozemo sad raskinuti ugovor i odmah sve platiti. Kad se uplati zadnja rata brisu se kamate. Taj potencijalni dug od 2,2 miliona mislim da nece biti bas toliki i da ce se haman pa prepoloviti jer su se nasi zalili, a obrazlozili su na skupstini na sta su se tacno zalili, to je objasnio predsjednik Vukotic. Ako se prepolovi ili smanji taj potencijalni dug na milion KM onda mozemo iskoristiti neke zakonske povlastice, ako platimo u 3 rate ako se ne varam onda se za 30% smanjuje dug ili druga opcija da se na postojeci dug doda ovaj sto bi znacilo da bi se mjesecna rata povecala i ne bi placali mjesecno 10 milja nego vise..
Na osnovu cega si to zakljucio?
Otkud ti to da je imao toliki profit?boju dao si nebu... je napisao/la: ↑sri maj 31, 2017 12:35 pm
Btw. ne kontam kako ove dugove nismo smanjili, a klub je imao profit preko 3 mil. u zadnje 4 god.
Dobro ba, nisam ekonomista i expert, al ove neke stvari mi nisu logicne nikako.
Bilo je neplaniranih radova oko saniranja dijela prema juznog tribini zbog urusavanja tla. Onda na to dodaj uredjenje prostora iza tribine, 1 800 000 na kraju izadje i poprilicno povoljno za onakvu tribinu. Ni stolice se same nisu kupile, wc sredio...boju dao si nebu... je napisao/la: ↑sri maj 31, 2017 12:58 pmDobro ba, nisam ekonomista i expert, al ove neke stvari mi nisu logicne nikako.
Radnik je trazio od nas i Sarajevo 150.000 eurceze je napisao/la: ↑sri maj 31, 2017 12:56 pmLendrićevi istupi su jako bezobrazni i ni pod kojim okolnostima mu ne dati raskid ugovora jer imam osjećaj da ide na to. Ili da dobije papire ili ima sređen transfer pa lupeta šta hoće jer mu se može. Radije ga ostaviti na tribinama iduću sezonu nego mu dati slobodne papire.
Memišević je otišao iz Radnika za 800 000 KM.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sri maj 31, 2017 12:42 pmIsta situacija ko sa Memisevicem.
Ovi ljudi trenutno koji su zaduzeni za dovodjenje igraca su totalno nesposobni. FUJ
Pa bio je prije 2 god. haman 2 mil. profit., godinu prije toga nesto preko pola mil., prosle godine truba od par stotina milja...imaju izvjestaji sa skupstine na kraju svake godine..Bosnia je napisao/la: ↑sri maj 31, 2017 12:57 pmOtkud ti to da je imao toliki profit?boju dao si nebu... je napisao/la: ↑sri maj 31, 2017 12:35 pm