Zanimljivo.

Sto se tice Osmankovica, odusevio me danas, par greski je imao ali je stavio Obradovica u dzep. Jos kad se baci glavom na krampon

Kako Veca odbrani onaj zicer sa par metara

Odlican je bio Kemo, nemoj zezati. Za Zeru treba jos vidjeti, ako cemo ga otpisati nakon 20 minuta igre, onda rasformirati kompletan OP. Normalno je da mladi igraci imaju oscilacije u igri i normalno je da nece odmah neko bljesnuti. Treba raditi s momkom. Kemi treba minuta, ovo danas mi se pravo svidjelo. Odlicne duge lopte, dobri kratki pasovi, pozrtvovan, ide glavom na kopacku, Obradovica odlicno cuvao. Najjace kad je povukao loptu, uputio dobar pas i uletio u sesnaesteracKospicar je napisao/la: ↑ned maj 28, 2017 10:00 pm"Drago" mi je sto su igrali i Zera i Osmankovic i "drago" mi je sto su pokazali to "umijece", nije SP glup, da znaju igrali bi, pogovoto jer su nasa djeca i svaki trener zna da to godi navijacima. Dzaba ljudi, ne znaju, nemaju iskustva.
Poslat ih na postudbe pa sta Bog da.
Neki ce spomenuti Hadziahmetovica i Bajica, ono se "jednom" radja. Dokaz sam je kako igraju u 6toj ligi evrope.
Ma nije vidis da je pobjegao iz grada
cipiripi je napisao/la: ↑ned maj 28, 2017 10:09 pmDanas sam kao i uvijek utakmicu gledao sa sjever i atmosfera je bila pozorisna sve do naseg izjednacujeceg gola kada Ivan uzima loptu i psuje nesto prema sjeveru uglavnom koliko se moglo procitati sa usana opsovao je "***** li joj majku" aludirajuci na loptu, ili je bilo "***** li vam majku" sto je bilo upuceno raji na sjeveru
Znas li gdje bi mogao Veca? Turska? Seria A?storm_raider je napisao/la: ↑ned maj 28, 2017 10:15 pmIstina je da se mali Zera nije sastavio sa loptom doslovno, ali ne mozemo na osnovu toga suditi o njegovim kvalitetima. To sto je dobio priliku i sto je sa prvom ekipom dovoljno govori. Treba istrpiti decka. Nemojte porediti svakoga sa Bajicem i Amirom, to je najgore sto mozete uraditi ovoj djeci. Svi oni imaju svoj put i nadam se da cemo sutra i Zeru gledati u nekoj jakoj ligi. Prelako smo pustili Gojaka, a znate svi kako i zasto (da je bilo vise razuma to se ne bi desilo). Nasa djeca moraju dobiti priliku i vise minuta, pa cemo onda znati znaju li ili ne. Vedran 99% ide, a Bobic je odlican golman.
Europa na Grbavici za mjesec dana! Kao san...
ne može ba biti razuma kad se traži da dijete od nepunih 17 godina ima garantovanu minutažu, a mi ganjamo titulu. **** treniranje strogoće na uštrb interesa kluba, ali to naprosto ne može.storm_raider je napisao/la: ↑ned maj 28, 2017 10:15 pmIstina je da se mali Zera nije sastavio sa loptom doslovno, ali ne mozemo na osnovu toga suditi o njegovim kvalitetima. To sto je dobio priliku i sto je sa prvom ekipom dovoljno govori. Treba istrpiti decka. Nemojte porediti svakoga sa Bajicem i Amirom, to je najgore sto mozete uraditi ovoj djeci. Svi oni imaju svoj put i nadam se da cemo sutra i Zeru gledati u nekoj jakoj ligi. Prelako smo pustili Gojaka, a znate svi kako i zasto (da je bilo vise razuma to se ne bi desilo). Nasa djeca moraju dobiti priliku i vise minuta, pa cemo onda znati znaju li ili ne. Vedran 99% ide, a Bobic je odlican golman.
Vjerovatno u onaj KarabuksporOmar500 je napisao/la:Znas li gdje bi mogao Veca? Turska? Seria A?storm_raider je napisao/la: ↑ned maj 28, 2017 10:15 pmIstina je da se mali Zera nije sastavio sa loptom doslovno, ali ne mozemo na osnovu toga suditi o njegovim kvalitetima. To sto je dobio priliku i sto je sa prvom ekipom dovoljno govori. Treba istrpiti decka. Nemojte porediti svakoga sa Bajicem i Amirom, to je najgore sto mozete uraditi ovoj djeci. Svi oni imaju svoj put i nadam se da cemo sutra i Zeru gledati u nekoj jakoj ligi. Prelako smo pustili Gojaka, a znate svi kako i zasto (da je bilo vise razuma to se ne bi desilo). Nasa djeca moraju dobiti priliku i vise minuta, pa cemo onda znati znaju li ili ne. Vedran 99% ide, a Bobic je odlican golman.