Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Brkoo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned maj 28, 2017 10:07 pm

Zeric za 13-14 minuta pokazao zasto ne igra?
Zanimljivo. :roll:
Sto se tice Osmankovica, odusevio me danas, par greski je imao ali je stavio Obradovica u dzep. Jos kad se baci glavom na krampon :klanjase2:
Kako Veca odbrani onaj zicer sa par metara :klanjase2: Kasnije ona odbrana kod suta glavom Obradovica :klanjase2:
Zadnja izmjena: Brkoo, dana/u ned maj 28, 2017 10:08 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

salemprolic
Kontakt:

ned maj 28, 2017 10:07 pm

Daj San Marino prvo pretkolo. Da prodjemo i okupamo se malo.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

Plava Porodica
Kontakt:

ned maj 28, 2017 10:08 pm

Vedrane ne vracaj im dresove, nisu zasluzili ni da ga kao uspomenu imaju!
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Shortyy1921

Lendric nije svjestan sta je uradio. Sram ga istid biilo za ono sto je uradio, isto tako neka se stide i ti pojedinci koji su mu psovali ne samo danas na utakmici vec i u kupu protiv Sirokog.. Nije uredu ovo sa skidanjem dresova Bravo Alacatraz Belgrade!! :klanjase: :klanjase:
Mnoge su danas stvari bile potpuno nejasne al jedna je bas kristalna : sve vise i vise postajemo pitari. Odvrati, nervozni, iskompleksirani pitari.
Je li su Kemo,Zeric,Miroslav i Veca zasluzili da ostanu bez dresa ? Miro hvala ti majstore za sve svaka ti cast na odnosu prema dresu koji je bio i vise nego bezprjekoran i za sve sto si uradio u plavom dresu bio si i dobro placen .. Miro Hvala ti ! Slavko outt ! Amar Inn !
Zadnja izmjena: Shortyy1921, dana/u ned maj 28, 2017 10:23 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Jednom Željezničar,uvijek Željezničar ! - I.O.

Omar500
Moderator
Kontakt:

Kospicar je napisao/la:
ned maj 28, 2017 10:00 pm
"Drago" mi je sto su igrali i Zera i Osmankovic i "drago" mi je sto su pokazali to "umijece", nije SP glup, da znaju igrali bi, pogovoto jer su nasa djeca i svaki trener zna da to godi navijacima. Dzaba ljudi, ne znaju, nemaju iskustva.

Poslat ih na postudbe pa sta Bog da.
Neki ce spomenuti Hadziahmetovica i Bajica, ono se "jednom" radja. Dokaz sam je kako igraju u 6toj ligi evrope.
Odlican je bio Kemo, nemoj zezati. Za Zeru treba jos vidjeti, ako cemo ga otpisati nakon 20 minuta igre, onda rasformirati kompletan OP. Normalno je da mladi igraci imaju oscilacije u igri i normalno je da nece odmah neko bljesnuti. Treba raditi s momkom. Kemi treba minuta, ovo danas mi se pravo svidjelo. Odlicne duge lopte, dobri kratki pasovi, pozrtvovan, ide glavom na kopacku, Obradovica odlicno cuvao. Najjace kad je povukao loptu, uputio dobar pas i uletio u sesnaesterac :D Valjda i njemu pukao film, vidi momak svi okolo stoje, nema kretnje bez lopte
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

ChWilla
Kontakt:

ned maj 28, 2017 10:09 pm

kemo u "proturanju" lopte prema naprijed danas bolji od markovića, za kojeg stvarno ne znam šta se dešava.
gradi željo boli te *****

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

Danas sam kao i uvijek utakmicu gledao sa sjever i atmosfera je bila pozorisna sve do naseg izjednacujeceg gola kada Ivan uzima loptu i psuje nesto prema sjeveru uglavnom koliko se moglo procitati sa usana opsovao je "***** li joj majku" aludirajuci na loptu, ili je bilo "***** li vam majku" sto je bilo upuceno raji na sjeveru
Alea iacta est!

bistrikboy
Kontakt:

ned maj 28, 2017 10:11 pm

Pinkii je napisao/la:
ned maj 28, 2017 10:04 pm
Koliko sam vidio Lendric se vratio i sa igracima je dosao ispred juga.
Ma nije vidis da je pobjegao iz grada :rofl:

Odigrali smo solidnu utakmicu i zasluzeno pobjedili,realizacija nam je fakat losa i steta sto Crnov nije zabio,zasluzio je gol.

Sto se tice atmosfere ocekivana je jbga i napetost je logicna nakon propustene sanse kad je titula u pitanju. Ovo skidanje dresova je samo dokaz koliko je ova generacija manijaka bezlicna i koliko im je stalo do imidza a koliko do podrske,doduse ja nisam dio tog juga pa nisam upucen kakvi sada vjetrovi tamo pusu.

Za 4 sedmice je vec prvo pretkolo i radujem se tim utakmicama bas,nadam se da cemo proci prvo pretkolo i solidno zaraditi te jaci uci u slijedecu sezonu sa jasnim ciljem a to je titula! :baklja: :titula:
1921-1987-2007

ChWilla
Kontakt:

ned maj 28, 2017 10:11 pm

ivan ide neovisno o ovoj utakmici i neovisno o tom incidentu ili kako ga već nazvati.

valjao je on želji, a i željo njemu. trebao je otići kao šampion, ali avaj. proslavio već u glavi. bez obzira što je i on zakazao tri ključne utakmice koje su nam uzele titulu, teško se vaditi na realizaciju kad je u sve tri protivnik napravio više šansi od nas koji kao ganjamo titulu...

samo_plavo
Osvajač prvog S1 kupa
Kontakt:

ned maj 28, 2017 10:13 pm

Ma dajte sad ćete reći da nisu zaslužili ovo sve... Zaslužili su puno gore. Neka smo im poskidali dresove! Ovo je ništa naspram onog što su oni nama učinili. Morali smo ih "kazniti" bar ovako za ovo što su nam priredili. Ovo je najmanje što smo mogli učiniti pičkicama. Samo mi je glupo i žao jer ako smo im skidali trebali su onda svi, a ne ovako da izdvajaju Vecu, a Miro da skida dres... Mogu misliti kako se on osjećao...
Nema veze neka se ovo završilo napokon. I baš njih boli k.urac što smo im skinuli dresove... Siniša je već bacio nekoliko lajkova pičokama na fb-u...
Petrovića ostaviti, ove balerine rastjerati, jer su pokazali da ne zaslužuju ovaj dres. PIČKICE!

P.S Čestitke Kemi za odigranih 90 minuta.
MOJA PRVA LJUBAV BIO JE ŽELJO!

Model1964

ned maj 28, 2017 10:14 pm

cipiripi je napisao/la:
Danas sam kao i uvijek utakmicu gledao sa sjever i atmosfera je bila pozorisna sve do naseg izjednacujeceg gola kada Ivan uzima loptu i psuje nesto prema sjeveru uglavnom koliko se moglo procitati sa usana opsovao je "***** li joj majku" aludirajuci na loptu, ili je bilo "***** li vam majku" sto je bilo upuceno raji na sjeveru
:placeodsmijeha:
Najace ce biti ako je povod belaju nesporazum

Bice ko u vicu

Našo Mujo curu u Sloveniji
Nakon nekoliko izlazaka predloži joj da odu kon njega. Ona odbija govoreci da je radila i da * trudna * (umorna) :rofl:
Mujo u cudu, skim, kako, gdje :rofl1:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

storm_raider
Kontakt:

ned maj 28, 2017 10:15 pm

Istina je da se mali Zera nije sastavio sa loptom doslovno, ali ne mozemo na osnovu toga suditi o njegovim kvalitetima. To sto je dobio priliku i sto je sa prvom ekipom dovoljno govori. Treba istrpiti decka. Nemojte porediti svakoga sa Bajicem i Amirom, to je najgore sto mozete uraditi ovoj djeci. Svi oni imaju svoj put i nadam se da cemo sutra i Zeru gledati u nekoj jakoj ligi. Prelako smo pustili Gojaka, a znate svi kako i zasto (da je bilo vise razuma to se ne bi desilo). Nasa djeca moraju dobiti priliku i vise minuta, pa cemo onda znati znaju li ili ne. Vedran 99% ide, a Bobic je odlican golman.

Europa na Grbavici za mjesec dana! Kao san...
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Omar500
Moderator
Kontakt:

''Kako je pocela sezona tako se i zavrsila, poprilicno konfuzno i amaterski. Slavko je pokusao popraviti sranje koje je ostalo iza slovenca ali sa toliko amatera i bagre ocito da to nije lako. Amar i Husref nisu toliko bolji strucnjaci od njega ali znaju kako s bagrom postupati, Slavko je ocito previse normalan insan. ''

Odlican post sa klix foruma...

Praise the sun \[T]/

exbabilon
Kontakt:

Ma bas se okrenuo prema sjeveru i **** lopti majku..

ChWilla
Kontakt:

ned maj 28, 2017 10:16 pm

pa znaš da je ovdje sve vrijeme dok je bio brend mercator stajalo "ugodna kupovina"...od "ugodan nakup". imalo je smisla i tako, ali nije to... :D

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned maj 28, 2017 10:16 pm

storm_raider je napisao/la:
Istina je da se mali Zera nije sastavio sa loptom doslovno, ali ne mozemo na osnovu toga suditi o njegovim kvalitetima. To sto je dobio priliku i sto je sa prvom ekipom dovoljno govori. Treba istrpiti decka. Nemojte porediti svakoga sa Bajicem i Amirom, to je najgore sto mozete uraditi ovoj djeci. Svi oni imaju svoj put i nadam se da cemo sutra i Zeru gledati u nekoj jakoj ligi. Prelako smo pustili Gojaka, a znate svi kako i zasto (da je bilo vise razuma to se ne bi desilo). Nasa djeca moraju dobiti priliku i vise minuta, pa cemo onda znati znaju li ili ne. Vedran 99% ide, a Bobic je odlican golman.

Znas li gdje bi mogao Veca? Turska? Seria A?

Praise the sun \[T]/

ChWilla
Kontakt:

ned maj 28, 2017 10:18 pm

ne može ba biti razuma kad se traži da dijete od nepunih 17 godina ima garantovanu minutažu, a mi ganjamo titulu. **** treniranje strogoće na uštrb interesa kluba, ali to naprosto ne može.

Grbavica
Kontakt:

ned maj 28, 2017 10:19 pm

Boga mi ni Baja nije odmah bio ono sto je bio u zadnjoj sezoni. I za njeg se govorilo da je slina, mlitav, nezainteresovan i sta sve ne. Pa kasnie kad bi stani pani pokaza od cega je napravljen.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Ko nas je kleo, nije dangubio.

BabOsim
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned maj 28, 2017 10:19 pm

Omar500 je napisao/la:

Znas li gdje bi mogao Veca? Turska? Seria A?
Vjerovatno u onaj Karabukspor

Model1964

ned maj 28, 2017 10:20 pm

Ako su se trebali skidati dresovi onda je to trebalo uraditi u lavoru kada su izgubili i izgubili titulu. Ovo danas beveze :roll:

EDIT: Bez velikih slova! Opomena.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.

Prijava