Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Pompey
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri maj 24, 2017 12:35 pm

U zavisnosti od rezultata 10. kola Lige za prvaka, ceremonija uručenja pehara i medalja za prvaka BHT PL biće održana u nekom od sljdedećih termina
U slučaju da FK „Željezničar“ bude prvak, ceremnonija uručenja nagrada će biti u Sarajevu, 28.05.2017. godine, u 19:15 sati.

Pročitajte više na: http://sport1.ba/premijer-liga-bih/odre ... iona/83451

Zanimljivo :D
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...

ChWilla
Kontakt:

sri maj 24, 2017 12:37 pm

svašta.
gradi željo boli te *****

Grbavica
Kontakt:

sri maj 24, 2017 12:39 pm

Jaozinho22 je napisao/la:Trenera koji će nam upropastiti talenat Hajdarevica,Sabanadzovica, Ahmeda Hasanovica i jos par igrača normalno da treba otjerat i njega i onu neznalicu Cenana koji nije u stanju pregledat vikendom juniore i kadete!!!
Uvijek se Zeljo ponosio Op -om pa pola repke nam potiče odatle i sad dodje ćelavi i glumi pametnicu. Ma mrs
Haj se ti malo odmori ziv bio, upadas ovdje pod adrenalinom

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Charlie Sheen
Kontakt:

sri maj 24, 2017 12:42 pm

phpBB [video]

this time next year we'll be champion :D

avlami97
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri maj 24, 2017 12:43 pm

ChWilla je napisao/la:ma kontam kako se ibričić uklapa u svu ovu priču... :rofl:
Ma kada je trebao doci, ja sam ga iskreno prizeljkivao, jer bi u ovoj nasoj ligi bio daleko najbolji igrac na svojoj poziciji. Tada sa Zahom, Mirom, Lendrom bi imali tu neku ekipu sa mnogo iskustva, kvaliteta i u naboljim igrackim godinama. Pa on je za Jahica, Bogija, Zebu, pa i Bekrica poletaracslika . Ne znam, samo naglas razmisljam.

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Grbavica
Kontakt:

I ova prica daj nam nasu djecu trpicemo ih, nek budu zadnji, bla bla bla.. Pa onda bude Veca klosaru pustas golove, Dado slina ne moze duel uzeti, Dino krampa, nesposoban, glup, slomice nekom nogu, Dzenis kloc, debel, veze nema, Baja lijen, nece da trci, i tako dalje i tako blize.
Pa imali smo situciju dajte nam istok, pocnite praviti stadion, trpicemo i pet godine bez evrope ako treba, pa sta bi? Mijenja se prica vrlo brzo.

Leon_Professional
Kontakt:

sri maj 24, 2017 12:44 pm

Ne kontam ovo s terminima urucenja nagrada, nidje veze.

ChWilla
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri maj 24, 2017 12:45 pm

avlami97 je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:ma kontam kako se ibričić uklapa u svu ovu priču... :rofl:
Ma kada je trebao doci, ja sam ga iskreno prizeljkivao, jer bi u ovoj nasoj ligi bio daleko najbolji igrac na svojoj poziciji. Tada sa Zahom, Mirom, Lendrom bi imali tu neku ekipu sa mnogo iskustva, kvaliteta i u naboljim igrackim godinama. Pa on je za Jahica, Bogija, Zebu, pa i Bekrica poletaracslika . Ne znam, samo naglas razmisljam.

mlađi i sada bolji kvalitetom od njih - nedvojbeno. ali mislim da nije to što nam treba. to je generalno prevaziđen tip.
gradi željo boli te *****

Dr. Adzem
Kontakt:

sri maj 24, 2017 12:46 pm

Onaj prelazni pehar ide iz mostara na grbavicu pa sta bude. Ako kojim slucajem zajebemo opet ce stici u mostar do 9 ako I oni zajebu cekaj pitare iz krupe
Cuva Bog Zelju svog!

storm_raider
Kontakt:

sri maj 24, 2017 12:49 pm

Uradjeno je sve da Ibricic dodje i ispalio nas je 5 do 12. Iako je nacelno obecao.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

boccaccio
Kontakt:

sri maj 24, 2017 12:53 pm

Grbavica je napisao/la:
I ova prica daj nam nasu djecu trpicemo ih, nek budu zadnji, bla bla bla.. Pa onda bude Veca klosaru pustas golove, Dado slina ne moze duel uzeti, Dino krampa, nesposoban, glup, slomice nekom nogu, Dzenis kloc, debel, veze nema, Baja lijen, nece da trci, i tako dalje i tako blize.
Pa imali smo situciju dajte nam istok, pocnite praviti stadion, trpicemo i pet godine bez evrope ako treba, pa sta bi? Mijenja se prica vrlo brzo.

Ne bi ta prica podrske djeci trajala ni tri kola nazalost. Mi smo uvijek u fazonu da idemo u kontru. Kada su djeca u pitanju, svi smo danas za to da oni istrce na teren i da nose prvenstvo. Za tri kola bi isla prica kako smo nesposobni i kako nismo u stanju dovesti malo starije koji bi povukli za titulu. Mi smo Zeljo, najveci smo i titulu trebamo. Okrenulo bi se u kontru za tri kola.
Neka kombinacija u svemu tome je idealna. Ne smijemo propustati da promovisemo djecu i da ih polako uvodimo u prvih 11. To bi moralo da se desava. Uz nekih pet do šest, ili sedam starijih ali dobrih igraca, koji su bolji od ovih starijih koje imamo. Imati dva do tri omladinca u prvih 11, a jos bar jednog ili dvojicu u rezervi koji bi povremeno ulazili, bi bilo pravo rjesenje. S tim da ovi ostali, stariji igraci moraju biti u rangu ili na nivou koji je kvalitetniji od ovih danasnjih. To je neki balans koji bi bio taman, da mozes i napasti najvisi plasman, a ujedno i promovisati svoju djecu.
Ovako, na fol, daj djecu pa neka igraju, to ne bi uspjelo ni tri kola, od silnih psovanja

Charlie Sheen
Kontakt:

sri maj 24, 2017 12:53 pm

storm_raider je napisao/la:
sri maj 24, 2017 12:49 pm
Uradjeno je sve da Ibricic dodje i ispalio nas je 5 do 12. Iako je nacelno obecao.
ma otjeran bi bio vec

salemprolic
Kontakt:

sri maj 24, 2017 12:56 pm

Grbavica je napisao/la:

Ma druze psovace se i tim novim mladicima, to je neminovno, jer smo generalno takvi, pogani ljudi, ali mi moramo nekim dati sansu. Takav smo klub da nam ta omladina donosi najvecu zaradu. Mi moramo imati 4-5 omladinaca svake godine u rosteru koji ce dobijati sansu. Ne govori niko o tome da komplet juniore ubacimo u prvi tim. Upravo taj dobar balans izmedju odlicnih mladica i iskusnih dobrih igraca nam je donio najvecu zaradu unazad 15-20 godina a realno trebao je donijeti i titulu da ne bi punca i takvih slicnih. To je otprilike modus kojem trebamo teziti.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

Grbavica
Kontakt:

sri maj 24, 2017 1:00 pm

boccaccio je napisao/la:
Grbavica je napisao/la:

Ne bi ta prica podrske djeci trajala ni tri kola nazalost. Mi smo uvijek u fazonu da idemo u kontru. Kada su djeca u pitanju, svi smo danas za to da oni istrce na teren i da nose prvenstvo. Za tri kola bi isla prica kako smo nesposobni i kako nismo u stanju dovesti malo starije koji bi povukli za titulu. Mi smo Zeljo, najveci smo i titulu trebamo. Okrenulo bi se u kontru za tri kola.
Neka kombinacija u svemu tome je idealna. Ne smijemo propustati da promovisemo djecu i da ih polako uvodimo u prvih 11. To bi moralo da se desava. Uz nekih pet do šest, ili sedam starijih ali dobrih igraca, koji su bolji od ovih starijih koje imamo. Imati dva do tri omladinca u prvih 11, a jos bar jednog ili dvojicu u rezervi koji bi povremeno ulazili, bi bilo pravo rjesenje. S tim da ovi ostali, stariji igraci moraju biti u rangu ili na nivou koji je kvalitetniji od ovih danasnjih. To je neki balans koji bi bio taman, da mozes i napasti najvisi plasman, a ujedno i promovisati svoju djecu.
Ovako, na fol, daj djecu pa neka igraju, to ne bi uspjelo ni tri kola, od silnih psovanja
Upravo to, daj kvalitetne "starije" igrace koji ce gurati i za tu djecu kada ih stane, kad se prepadnu, kad im dodje "zuta minuta". Da ta djeca nauce nesto od tih igraca sa iskustvom.
Dinamo je poznat kao najbolja skola fudbala na balkanu, ali uvijek imaju 4-5 iskusnih i veoma kvalitetnih igraca na terenu. Uz Sudanija stasavaju napadaci Pjaca, Rog, Machado je bio tu i skido pritisak sa malog Corica, Simunic donio iskustvo u odbrani.
I onda je lahko gurnuti dijete od 17-18 godina kad imas igrace koji prave razliku.

Al eto, volimo mi pametovati i sluziti se floskulama o bezrezervnoj podrsci za 11 juniora i slicno.

avlami97
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

sri maj 24, 2017 1:02 pm

ChWilla je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:

mlađi i sada bolji kvalitetom od njih - nedvojbeno. ali mislim da nije to što nam treba. to je generalno prevaziđen tip.
Pa sa Kosticem smo probali to novo, ali to nasi bilmezi od igraca ne kontaju.
Dodje trening i jedino Miro i Hervas, te za divno cudo Enis S znaju odraditi vjezbe bez ponavljanja.
Neke hakurcine od igraca mumljaju, sa ce ba ovaj skijas meni postavljati cunjeve. Nije ovo veleslalom...

Svjestan sam da se nova metodologija u svim segmentima mora poceti primjenjivati, ali dok za to u ovoj zabokrecini od Lige ne zazivi, Ibricic i njemu slicni ce osvajati ovu ligu. Raja svrsava na Tomica, Petraka i Jamaka, a tesko da ikada igdje zaigraju ozbiljan fudbal.slika

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Jaozinho22

sri maj 24, 2017 1:11 pm

Grbavica je napisao/la:
sri maj 24, 2017 12:39 pm
Jaozinho22 je napisao/la:Trenera koji će nam upropastiti talenat Hajdarevica,Sabanadzovica, Ahmeda Hasanovica i jos par igrača normalno da treba otjerat i njega i onu neznalicu Cenana koji nije u stanju pregledat vikendom juniore i kadete!!!
Uvijek se Zeljo ponosio Op -om pa pola repke nam potiče odatle i sad dodje ćelavi i glumi pametnicu. Ma mrs
Haj se ti malo odmori ziv bio, upadas ovdje pod adrenalinom

Upadam kako ja hoću i dokle god ne kršim pravila foruma ovdje ću pisati, samo ne znam ko si mi ti da mi pričaš da odmorim!?
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Grbavica
Kontakt:

sri maj 24, 2017 1:12 pm

A jesi zayeban :rofl1:

boccaccio
Kontakt:

sri maj 24, 2017 1:13 pm

@Grbavica

Tako je. Ta ravnoteza je uvijek potrebna. Mladi igrac koji tek izadje iz pogona je u totalno drugoj prici i fizicki i psiholoski. Samo rijetki kvalitet koji se desi odredi jednog takvog igraca iz pogona da moze odmah i fizicki i znanjem i psihicki pogotovo da parira . Da bi se to drzalo u ravnotezi, potrebno je da pored sebe imaju starije igrace koji ce podnijeti pritisak i za sebe i za njih u odredjenim trenucima. A za takvo nesto trebaju pravi igraci. Nebitno koliko imaju godina, ali pravi igraci. I onda se to moze iznijeti kako treba. Omladinu dozirati, ali svakako im davati da imaju minute, jednog ili dvojicu forsirati , naravno ne na silu, ali pomoci im da sto ranije sazriju u tom okruzenju, i par njih koje kroz treninge i utakmice treba polako ubacivati. Tako se pravi ekipa koja ce moci da balansira izmedju promocije i ganjanja trofeja. Jer konkurentan moras biti, a nikako se vise ne bi trebalo desiti da omladina pati i da se ne dobijaju odredjene minute. Promocija ti daje sansu da ti mladi igraci dobiju motiv da mogu uspjeti u voljenom klubu, a svakako je to dobra stvar za buducnost kluba.
Treba nam jos malo, nismo jos dovoljno zreli, ovo se islo na ho ruk, poslije neuspjeha i neodlaska u evropu, isli su na to da se to ekspresno vrati, vjerovatno u obliku jedne titule. Ali za tako uspjesnu ravnotezu je potreban mir u ekipi i vrijeme kojeg nema. A sada je jos gora situacija jer mi nemamo vremena. Ovo ce biti desetak dana pauze i hajdemo ponovo na pripreme. Tu treba da se odradi i prelazni rok, i da se to sve uskladi. Jako malo vremena. Kako ce oni to uspjeti , upitno je. Ali hajde da vidimo. Treba teziti tome da budemo bolji dogodine u igrackom smislu, a ovaj put uvesti i Zerica, Osmankovica i jos eventualno nekoga ko to zasluzuje, da budu sto blize u prvih 11. To je sad vec postalo jako bitno, bez obzira na pritisak koji tek slijedi, a to je titula pod moranje u sljedecoj sezoni, ako vec ove ne osvojimo.

Rambo_Amadeus
Kontakt:

sri maj 24, 2017 1:16 pm

Kad je danas ta sjednica UO ili cega/koga vec ?
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa"

kremenko

sri maj 24, 2017 1:18 pm

Ma mi smo malo nerealni.
95% ljudi je ovdje bilo za to daj nam Istok,evropa super i dosta.
Sad sve tjeramo. Dobro,boli nacin na koji smo popusili titulu,ali zivot ide dalje.
Uprava i ljudi u klubu moraju izaci sa jasnom vizijom,predociti je navijacima.
Npr narednih 5 god idemo sa mladjom ekipom,nasom djecom,pojacanom sa nekoliko iskusnijih,lagano gradimo stadion,guramo kako guramo,evropa je cilj,ako sta bude dobro je. Ne slusati sta kazu FB i Instagram navijaci,nego slusati sta kaze onih 3000 bolesnika koji su na Grbavici orilo gorilo. Ne odstupati od zacrtanog ni mm,pa sta Bog da i sreca junacka.
FK ŽELJEZNIČAR-LJUBAV RADNIČKE KLASE, KLUB NOSTALGIČARA I ROMANTIČARA
Ivica Osim: "Željo će živjeti zauvijek"

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava