ja bih to ovako još bolje dočaraoOmar500 je napisao/la: ↑uto maj 23, 2017 1:15 pmCekaj, stani, ti radis prijemni ispit za srednju ili fakultet, i j.ebi ga, ne uradis ga kako treba. Kriv si. Ali frajer do tebe, za kojeg znas da pojma nema, prodje jer ga pogura neki amidza. I sad trebas sutiti jer kao, ti si kriv, sto nisi dobro uradio. Stvarno ovdje neki navikli na stele u drzavi, kao to normalna pojava, tisu-misu
Sto je najgore to od starije raje cujes. A onda znaju nacepit omladinu kako se za nista ne bune.
Mene je toga najvise strah. Da ne bude i treca sezona uzastopno da nakon uvodnih 5,6 kola, nezadovoljni igrom, rezultatima ili necim slicno, odlucimo da mijenjamo trenere.Plava Porodica je napisao/la: ↑uto maj 23, 2017 3:31 pmPo meni je rizik da Slavko dobije jos jedan mandat da vodi Zelju. Kao sto ste i rekli, ako ne mozemo bolje, onda ne dirati nista.
Ali ista nam se situacija pise vec u augustu ili septembru. Ova ekipa moze biti samo losija a ne bolja u sljedecoj sezoni, a on bi mogao napraviti par kikseva i bukvalno bi se samo cekalo da dobije nogu. Je li nam opet treba start sezone u kojem sve us.eremo pa tokom cijelog prvenstva moramo ganjati da to nadoknadimo? A valja u toku sezone naci trenera. Ja bih najradije da ne bude tako, ali vjerujem da ce biti.
I stalno se vrtimo, a nikako da zakoracimo.
Teska odluka za UO, neka ovaj put dobro razmotre svaki detalj za i protiv, pa neka odluce. Nemamo vise vremena za greske.
Ostavi ti mene na miru da ti ne dodjem na kucni prag, jesi cuo
Ne mogu oni njih smanjiti koliko ih mi možemo dovesti i državljanstva im datiLARS1921 je napisao/la: ↑uto maj 23, 2017 4:16 pm– Smanjuje se broj stranaca u klubovima BHT Premijer lige sa šest na četiri
b) Prijedlog Kalendara takmičenja NS/FS BiH BiH za sezonu 2017/2018. Prvenstvo će početi 22./23. 07. 2017. a završiti 20. 05. 2018. godine;
Prijedlog Odluke o trajanju ljetnog registracionog perioda 2017. godine koji će trajati od 01. 06. do 21. 07. 2017
i ja sam mišljenja da niko nije nezamjenjivnookey je napisao/la: ↑uto maj 23, 2017 2:58 pmevo ja nemam ništs sa Upravom, na kraju krajeva običan sam navijač kao i većina ovdje, ali kako ćemo ba preživiti? sruši nam se pišljivi krov, pitari nam se slikaju, mi nemamo para, volje, htijenja da to napravimo, stoji sezonama nepokriven. to je jedan glup primjer, da ne nabrajam krupne stvari od ugovora, plata, doprinosa, stadiona, uslova itd.Vrag je napisao/la: ↑uto maj 23, 2017 2:52 pmMa svaki put kada se desi neki los rezultat, ista prica od istih likova. Vedre i oblace na ovom forumu.Amidza je napisao/la: ↑uto maj 23, 2017 2:39 pmUleti jedan i vikne "daju ostavke svi!" i mi se sad kao trebamo prepast. Ili kumit ih i molit da ostanu?
Dobra taktika, nema sta.
Ovo je najbolja uprava koju pamtim, ali ako ce se tako fatat noge cim malo zagusti, onda nisu za ovog posla.
Uostalom, ko je ovaj sto to pise i zasto mu se vjeruje? Neki satelit uprave? Insider? Spin doktor?
Ako je ovo zadnje svaka cast, dobro radi svoj posao.
Onog trenutka kada pomisli uprava da treba ici neka ide, a ne da prijeti sa svojim potrckima po razlicitim forumima. Prezivjeli smo svasta, prezivjet cemo i njihov odlazak.
šta smo prije ovih uradili, šta? ljudi su od nas napravili klub. to što oko kluba rovare pitari, bivše uprave, SD-ovci i ostali šljam i Bog zna kako utiču i na svlačionicu nije njihov problem... mi bi se bukvalno raspali da sad odu, a zbog nekih bi volio vjeruj mi...
Po meni SP treba dati novu sansu, jer je ispunio cilj koji mu je postavljen, a cilj je bio Evropa. Nazalost nije iskoristio bonus koji mu sse ukazao, a to je titula.Pompey je napisao/la:Mene je toga najvise strah. Da ne bude i treca sezona uzastopno da nakon uvodnih 5,6 kola, nezadovoljni igrom, rezultatima ili necim slicno, odlucimo da mijenjamo trenere.Plava Porodica je napisao/la: ↑uto maj 23, 2017 3:31 pmPo meni je rizik da Slavko dobije jos jedan mandat da vodi Zelju. Kao sto ste i rekli, ako ne mozemo bolje, onda ne dirati nista.
Ali ista nam se situacija pise vec u augustu ili septembru. Ova ekipa moze biti samo losija a ne bolja u sljedecoj sezoni, a on bi mogao napraviti par kikseva i bukvalno bi se samo cekalo da dobije nogu. Je li nam opet treba start sezone u kojem sve us.eremo pa tokom cijelog prvenstva moramo ganjati da to nadoknadimo? A valja u toku sezone naci trenera. Ja bih najradije da ne bude tako, ali vjerujem da ce biti.
I stalno se vrtimo, a nikako da zakoracimo.
Teska odluka za UO, neka ovaj put dobro razmotre svaki detalj za i protiv, pa neka odluce. Nemamo vise vremena za greske.
Iskreno se nadam da ce se dobro sagledati sve to i donijeti konacna odluka. A onda stati iza toga, podrzati i raditi na poboljsanju igraca, kvaliteta igre...
Isto tako, da ne bih pisao sad dva posebna posta, da ja to sve stavim na ovaj jedan.
Moje misljenje je da se premije trebaju ukinuti. To mozda po evropskim klubovima pali, ali ovdje kod nas, sa ovim nasim mentalitetom... A - A .
Nego fino, igraci i strucni stab imaju platu regularno, a onda kad ovako slabo, jadno odigraju utakmicu i izgube, eh onda fino odbijanje od plate.
koliko bi trebalo izgubiti mi bi izgubiliPlava Porodica je napisao/la: ↑uto maj 23, 2017 5:44 pmNe bi, jer bi nase pic.ke izgubile i od Slobode i od Zrinjskog.. Sto smo duze na prvom mjestu, vise cemo kiksati. Jednostavno. Igraci bez muda i karaktera. Trener isti.
Bas to.ChWilla je napisao/la: ↑uto maj 23, 2017 5:47 pmkoliko bi trebalo izgubiti mi bi izgubiliPlava Porodica je napisao/la: ↑uto maj 23, 2017 5:44 pmNe bi, jer bi nase pic.ke izgubile i od Slobode i od Zrinjskog.. Sto smo duze na prvom mjestu, vise cemo kiksati. Jednostavno. Igraci bez muda i karaktera. Trener isti.![]()
Ma sta vam je, pred vjecnom bi ludilo biloChWilla je napisao/la: ↑uto maj 23, 2017 5:47 pmkoliko bi trebalo izgubiti mi bi izgubiliPlava Porodica je napisao/la: ↑uto maj 23, 2017 5:44 pmNe bi, jer bi nase pic.ke izgubile i od Slobode i od Zrinjskog.. Sto smo duze na prvom mjestu, vise cemo kiksati. Jednostavno. Igraci bez muda i karaktera. Trener isti.![]()