Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

NoKe
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto maj 23, 2017 5:29 pm

Baka i brko hahahhahahah jbt koja komedija

salle86
Kontakt:

uto maj 23, 2017 5:30 pm

Omar500 je napisao/la:
uto maj 23, 2017 1:15 pm
Cekaj, stani, ti radis prijemni ispit za srednju ili fakultet, i j.ebi ga, ne uradis ga kako treba. Kriv si. Ali frajer do tebe, za kojeg znas da pojma nema, prodje jer ga pogura neki amidza. I sad trebas sutiti jer kao, ti si kriv, sto nisi dobro uradio. Stvarno ovdje neki navikli na stele u drzavi, kao to normalna pojava, tisu-misu :D
Sto je najgore to od starije raje cujes. A onda znaju nacepit omladinu kako se za nista ne bune.
ja bih to ovako još bolje dočarao :D

prijem za vojsku, primaju 50 koji urade najviše, sklekova
ti uradiš 60, nije to nešto, neki rade i po 100 ali do tebe lik uradi 40 i kroz par dana vidiš njemu upisano 61 i on prošao a ti nisi
i ti bi rekao do mene je, da sam uradio 62 ja bih bio umjesto njega ? - bi bi ...
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Plava Porodica
Kontakt:

uto maj 23, 2017 5:32 pm

Pa placem familije mi hahahhhhhhahahahahaahaha
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Pompey
Kontakt:

uto maj 23, 2017 5:33 pm

Plava Porodica je napisao/la:
uto maj 23, 2017 3:31 pm
Po meni je rizik da Slavko dobije jos jedan mandat da vodi Zelju. Kao sto ste i rekli, ako ne mozemo bolje, onda ne dirati nista.
Ali ista nam se situacija pise vec u augustu ili septembru. Ova ekipa moze biti samo losija a ne bolja u sljedecoj sezoni, a on bi mogao napraviti par kikseva i bukvalno bi se samo cekalo da dobije nogu. Je li nam opet treba start sezone u kojem sve us.eremo pa tokom cijelog prvenstva moramo ganjati da to nadoknadimo? A valja u toku sezone naci trenera. Ja bih najradije da ne bude tako, ali vjerujem da ce biti.
I stalno se vrtimo, a nikako da zakoracimo.
Teska odluka za UO, neka ovaj put dobro razmotre svaki detalj za i protiv, pa neka odluce. Nemamo vise vremena za greske.
Mene je toga najvise strah. Da ne bude i treca sezona uzastopno da nakon uvodnih 5,6 kola, nezadovoljni igrom, rezultatima ili necim slicno, odlucimo da mijenjamo trenere.
Iskreno se nadam da ce se dobro sagledati sve to i donijeti konacna odluka. A onda stati iza toga, podrzati i raditi na poboljsanju igraca, kvaliteta igre...

Isto tako, da ne bih pisao sad dva posebna posta, da ja to sve stavim na ovaj jedan.
Moje misljenje je da se premije trebaju ukinuti. To mozda po evropskim klubovima pali, ali ovdje kod nas, sa ovim nasim mentalitetom... A - A .
Nego fino, igraci i strucni stab imaju platu regularno, a onda kad ovako slabo, jadno odigraju utakmicu i izgube, eh onda fino odbijanje od plate.
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...

Brkoo
Kontakt:

uto maj 23, 2017 5:33 pm

NoKe je napisao/la:
uto maj 23, 2017 5:29 pm
Baka i brko hahahhahahah jbt koja komedija
Ostavi ti mene na miru da ti ne dodjem na kucni prag, jesi cuo :D :ganja:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

BabOsim
Kontakt:

uto maj 23, 2017 5:35 pm

Hahaha sta je ovo braco

LARSSON
Kontakt:

uto maj 23, 2017 5:36 pm

je.baše nam majku sa haarpom :lol:

Dolina
Kontakt:

uto maj 23, 2017 5:37 pm

LARS1921 je napisao/la:
uto maj 23, 2017 4:16 pm
– Smanjuje se broj stranaca u klubovima BHT Premijer lige sa šest na četiri
b) Prijedlog Kalendara takmičenja NS/FS BiH BiH za sezonu 2017/2018. Prvenstvo će početi 22./23. 07. 2017. a završiti 20. 05. 2018. godine;

Prijedlog Odluke o trajanju ljetnog registracionog perioda 2017. godine koji će trajati od 01. 06. do 21. 07. 2017
Ne mogu oni njih smanjiti koliko ih mi možemo dovesti i državljanstva im dati
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

djoxxx1921
Kontakt:

uto maj 23, 2017 5:38 pm

Ako uprava odluci trenutnom strucnom stabu dati jos jednu sansu, to treba podrzati.. Brzo zaboravljamo neke stvari.

boccaccio
Kontakt:

uto maj 23, 2017 5:39 pm

Pa dobro, nije valjda da smo mislili da ce oni da sute na nase obavjestenje. Prozvali smo ih direktno. I odgovorili su nam. To je bas u ovom tonu u kojem na ovom klipu govori postovani Blaz Sliskovic. To je ta prica. Identicna. Ali je varijanta sto to Sliskovic moze ovako i nece dobiti 500 KM kazne, za razliku od Petrovica. Dovoljno o svemu govori i slika naseg danasnjeg saveza i naravno da se nikakve ostavke nece desiti. Sudija je suspendovan. Idemo dalje i idemo u krug, do novog slucaja "punac" ili do "cenera" . Zato od ovoga nikad nece biti nista dok se ne umijesa neko veci. Ovo je samo moje misljenje. Dakle, ovde dominiraju ljudi iz saveza, ljudi koji su u sudijskoj organizaciji, i oni jedni druge guraju, pored ociglednih stvari, delegiranja i nikad niko nece stati u zastitu bilo kojeg kluba. Kao da su oni ovom suspenzijom sudije napravili bilo kakvu pravdu. Svi se smiju. Sudiji je lijepo, njemu je isplacena godina ljeskarenja, sta ga briga. Ovi nisu dali ostavke, zivot ide dalje.

Charlie Sheen
Kontakt:

uto maj 23, 2017 5:39 pm

koji cirkuzant uze pehar PL,***** ti ligu i kud se zarazi istom.

Charlie Sheen
Kontakt:

uto maj 23, 2017 5:42 pm

Da je Slavko bio od pocetka lige vjerovatno bi klepio Viteza kuci i sad bi proslavljali titulu :D

salle86
Kontakt:

uto maj 23, 2017 5:44 pm

nookey je napisao/la:
uto maj 23, 2017 2:58 pm
Vrag je napisao/la:
uto maj 23, 2017 2:52 pm
Amidza je napisao/la:
uto maj 23, 2017 2:39 pm
Uleti jedan i vikne "daju ostavke svi!" i mi se sad kao trebamo prepast. Ili kumit ih i molit da ostanu?

Dobra taktika, nema sta.

Ovo je najbolja uprava koju pamtim, ali ako ce se tako fatat noge cim malo zagusti, onda nisu za ovog posla.

Uostalom, ko je ovaj sto to pise i zasto mu se vjeruje? Neki satelit uprave? Insider? Spin doktor?

Ako je ovo zadnje svaka cast, dobro radi svoj posao.
Ma svaki put kada se desi neki los rezultat, ista prica od istih likova. Vedre i oblace na ovom forumu.
Onog trenutka kada pomisli uprava da treba ici neka ide, a ne da prijeti sa svojim potrckima po razlicitim forumima. Prezivjeli smo svasta, prezivjet cemo i njihov odlazak.
evo ja nemam ništs sa Upravom, na kraju krajeva običan sam navijač kao i većina ovdje, ali kako ćemo ba preživiti? sruši nam se pišljivi krov, pitari nam se slikaju, mi nemamo para, volje, htijenja da to napravimo, stoji sezonama nepokriven. to je jedan glup primjer, da ne nabrajam krupne stvari od ugovora, plata, doprinosa, stadiona, uslova itd.
šta smo prije ovih uradili, šta? ljudi su od nas napravili klub. to što oko kluba rovare pitari, bivše uprave, SD-ovci i ostali šljam i Bog zna kako utiču i na svlačionicu nije njihov problem... mi bi se bukvalno raspali da sad odu, a zbog nekih bi volio vjeruj mi...
i ja sam mišljenja da niko nije nezamjenjiv
ako će željo propasti bez misketa, šiljka, bajramovića...itd, nek sutra stave katanac u bravu
neće propasti to je sigurno
ali neće ni ići naprijed kako sad ide
20 godina nakon rata stanje u klubu je bilo gore nego 95-e
kome treba išta pojašnjavati više, taj nek se dobro zapita ko je ko, i ko je radio u interesu kluba a ko samo za sebe
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Plava Porodica
Kontakt:

Ne bi, jer bi nase pic.ke izgubile i od Slobode i od Zrinjskog.. Sto smo duze na prvom mjestu, vise cemo kiksati. Jednostavno. Igraci bez muda i karaktera. Trener isti.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

avlami97
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto maj 23, 2017 5:45 pm

Pompey je napisao/la:
uto maj 23, 2017 3:31 pm
Po meni je rizik da Slavko dobije jos jedan mandat da vodi Zelju. Kao sto ste i rekli, ako ne mozemo bolje, onda ne dirati nista.
Ali ista nam se situacija pise vec u augustu ili septembru. Ova ekipa moze biti samo losija a ne bolja u sljedecoj sezoni, a on bi mogao napraviti par kikseva i bukvalno bi se samo cekalo da dobije nogu. Je li nam opet treba start sezone u kojem sve us.eremo pa tokom cijelog prvenstva moramo ganjati da to nadoknadimo? A valja u toku sezone naci trenera. Ja bih najradije da ne bude tako, ali vjerujem da ce biti.
I stalno se vrtimo, a nikako da zakoracimo.
Teska odluka za UO, neka ovaj put dobro razmotre svaki detalj za i protiv, pa neka odluce. Nemamo vise vremena za greske.
Mene je toga najvise strah. Da ne bude i treca sezona uzastopno da nakon uvodnih 5,6 kola, nezadovoljni igrom, rezultatima ili necim slicno, odlucimo da mijenjamo trenere.
Iskreno se nadam da ce se dobro sagledati sve to i donijeti konacna odluka. A onda stati iza toga, podrzati i raditi na poboljsanju igraca, kvaliteta igre...

Isto tako, da ne bih pisao sad dva posebna posta, da ja to sve stavim na ovaj jedan.
Moje misljenje je da se premije trebaju ukinuti. To mozda po evropskim klubovima pali, ali ovdje kod nas, sa ovim nasim mentalitetom... A - A .
Nego fino, igraci i strucni stab imaju platu regularno, a onda kad ovako slabo, jadno odigraju utakmicu i izgube, eh onda fino odbijanje od plate.
Po meni SP treba dati novu sansu, jer je ispunio cilj koji mu je postavljen, a cilj je bio Evropa. Nazalost nije iskoristio bonus koji mu sse ukazao, a to je titula.

Pokusajmo da imamo kontiunitet. Ja cu istrpiti jos dvije godine bez titule zbog Istoka, a ako naprave JUG od mene je bonus jos godina.

Prioritet se zna - Kavez.

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Amidza
Kontakt:

uto maj 23, 2017 5:47 pm

Tis mi nesto, oces mi to ti nesto brko
:rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1:
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

ChWilla
Kontakt:

Ne bi, jer bi nase pic.ke izgubile i od Slobode i od Zrinjskog.. Sto smo duze na prvom mjestu, vise cemo kiksati. Jednostavno. Igraci bez muda i karaktera. Trener isti.
koliko bi trebalo izgubiti mi bi izgubili :D
gradi željo boli te *****

Plava Porodica
Kontakt:

uto maj 23, 2017 5:48 pm

ChWilla je napisao/la:
Bas to.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Charlie Sheen
Kontakt:

uto maj 23, 2017 5:49 pm

Ok nek ide Petrovic,hocetel Jagodica ili Slavena Musu :D

Amidza
Kontakt:

uto maj 23, 2017 5:50 pm

ChWilla je napisao/la:
Ma sta vam je, pred vjecnom bi ludilo bilo :D

slika
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

Prijava