Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ponosannavas
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet apr 06, 2017 12:45 pm

Meni je najajče kad raja komentariše poslije ove tekme osjeti se umor i treba Slavko rotirati. Ja ne mogu da vjerujem. Pa ljudi dragi bila pauza od 15 dana i igrali dvije tekme samo. Pa mogli bi reći da bi sad mogao nešto zarotirati, ali u ove dvije tekme što su prošle fakat nisam vidio razlog za rotiranje. Hajmo malo razmisliti ***** ga ja prije nego što napišemo nešto.

sajo10
Kontakt:

čet apr 06, 2017 12:48 pm

Brkoo je napisao/la:
čet apr 06, 2017 12:34 pm
Besirevic ne moze pola sata odigrati, pripreme nije mogao izdrzati itd.. Ovo nije utakmica kao sto je bila protiv Gorazda kad si sve rijesio u prvoj utakmici i kad nije postojala ni teoretska sansa da nas mogu izbaciti iz kupa, kad nije bilo ni pritiska i kad si i sa juniorima mogao izaci na teren..

Jedini mladi igrac od kojeg ocekujem nesto je Zeric. Volio bih protiv Krupe da ga vidim bar 20 minuta u drugom poluvremenu i to na njegovoj prirodnoj poziciji..
Haha zayebavam se drug za Amara.. Sumnjam da ce biti u nekom planu za A-tim i u iducoj sezoni. :)

FaraonTM
Kontakt:

čet apr 06, 2017 12:49 pm

ChWilla je napisao/la:
čet apr 06, 2017 9:03 am
ja mislim da je tu sviran faul.
Smiješan faul je tu sviran za Zrinjski, mislim da je u pitanju bio Kerla i još neki njihov igrač... Prvo Kerla povučen, pa onda su obojica pali znači nigdje veze faul al' eto kad ne znaš šta ćeš sviraj faul za ekipu koja se brani u takvoj situaciji :)

A Mirin šut sam definitivno vidio u golu.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Roberto Baggio
Kontakt:

čet apr 06, 2017 12:50 pm

Jutros sam odmah odgledao izvještaj, pa onda imao svakakvog nekakvog posla, pa sad malo da predahnem, kontam se, nisam siguran, jesam li uopće gledao izvještaj ili nisam, toliko malo se imalo za vidjeti.

Kod one naše najbolje šanse, Stevanovićev šut glavom poslije kornera, linijski sudija je svirao gol-aut kod samog centaršuta, da je lopta prešla liniju. Bar sam ja to tako skont'o u onoj gužvi u Varaderu.
FK Željezničar 1921

igla
Kontakt:

čet apr 06, 2017 12:52 pm

Faul u napadu Stevanovića ja msm.
Znači derbi sudi Valjić, očekivano :)

KeepTheBlueFlag
Pobjednik 1. sezone S1 Lige
Kontakt:

čet apr 06, 2017 12:55 pm

Sad sam bacio matematiku poslije zadnjeg kola:
1. Željezničar 68
2. Sarajevo 64
3, Zrinjski 63
:baklja: :11: :ganja:

vrbanjusa
Kontakt:

čet apr 06, 2017 12:57 pm

ponosannavas je napisao/la:
čet apr 06, 2017 12:45 pm
Meni je najajče kad raja komentariše poslije ove tekme osjeti se umor i treba Slavko rotirati. Ja ne mogu da vjerujem. Pa ljudi dragi bila pauza od 15 dana i igrali dvije tekme samo. Pa mogli bi reći da bi sad mogao nešto zarotirati, ali u ove dvije tekme što su prošle fakat nisam vidio razlog za rotiranje. Hajmo malo razmisliti ***** ga ja prije nego što napišemo nešto.
Evo i ja se ibretim koliko dobrih stručnjaka imamo na forumu. Te Slavko mora rotirati, te nismo opucali po golu, te što ne igra Bocca, te što ne igra Bekrić :roll:
Kontam da nisam fulio forum pa ušao na neki gdje se menadžeri engleske PL okupljaju :ganja:
21 10 4

Petrović Slavko

exbabilon
Kontakt:

čet apr 06, 2017 12:59 pm

Znaci bez Zebe protiv Krupe i protiv Sirokog, sigurno. I za derbi ce biti gutavo sve su prilike.

FaraonTM
Kontakt:

čet apr 06, 2017 1:07 pm

Red bi bio da Bekrić dobije priliku, zaslužio je to igrama u onih par utakmica pred kraj jesenjeg dijela i početkom drugog dijela.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

sajo10
Kontakt:

čet apr 06, 2017 1:16 pm

Ovo je idealna prilika da se Zericu napokon da prilika na ofanzivnom veznom! (Bekrija ce poceti mec 100 %)

teatrale36
Kontakt:

čet apr 06, 2017 1:18 pm

Pinkii je napisao/la:
čet apr 06, 2017 12:36 pm
Protiv Krupe Bocca desno,Sinisa lijevo. Isto i u Kupu.
Zar Boccaccini nije ljevak?

damirfile
Kontakt:

čet apr 06, 2017 1:20 pm

Steta velika ako Zebe ne bude na derbiju a sve su prilike.

Model1964

čet apr 06, 2017 1:28 pm

Do zvrkova je još 9 dana i za Zebu se ne sJekiram :)
Ko živ ko m mrtav do tada.
Mi imamo ekipu i to je bitno. Ne ovisimo o pojedincu.
Zvrkovima je :karanje: ovako i onako
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

igla
Kontakt:

čet apr 06, 2017 1:28 pm

Do derbija dvije utakmice.

Ndare

čet apr 06, 2017 1:33 pm

Edin Jakupović (daj Bože da ne) al bojim se da bi mogao ciljano dijeliti kartone pred derbi jel je osvjedočeno na Grbavici kad treba odraditi zadatak. Ne mogu vjerovati ako neko ima statistiku da od 50 zadnjih utakmica mislim da nam je ova spodoba 30 sudila minimum. Za onu Mirinu šansu mislim da nije čak ni falu ni njega ni Kerle bio nego da su dosudili prilikom centaršuta golaut jer je lopta u luku prešla liniju. U subotu mislim da se vraća Stojanović na beka a Bekrija na cenera s time da bih probao poštediti kartona Blagoja ili Markana sa Uglješom!!1
To je neka moja lična odluka, a ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam, jer vi to vrlo dobro znate. Ali ako ništa drugo, i ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava.

Pinkii
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet apr 06, 2017 1:34 pm

teatrale36 je napisao/la:
Pinkii je napisao/la:
Sinoc je usao umjesto Sinise. Ne znam da li je zamijenio stranu sa Stanicem,ali cini mi se da je jos jednu utakmicu zavrsio kao desni bek. Ugl. mislim da ce njih dvojica biti bekovi.
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Jaozinho22

čet apr 06, 2017 1:36 pm

Već je odavno počela kampanja kosookih po društvenim mrežama,forumima i ostalim zajebancijama da mi ''moramo osvojit titulu'' isto kao da smo mi u njihovoj poziciji prije 2 godine da na kontu imamo jednu jedinu titulu i svim silama moramo jurišat na to.Oni su tad imali daleko najkvalitetniji igrački kadar s igračima iz Bundes lige,Engleske Premijer lige plus strašni igrači s Balkana o kojima je ostala liga mogla sanjat i na kraju da je ne kupiše osvojili bi mudo labudovo. Mi u totalno drugačijoj poziciji. Imamo par dobrih pojedinaca,imamo par povratnika,par iskusnih igrača i par mladića koji čekaju šansu,puka suprotnost,uložili jesmo ali u igrački kadar a ne u komitet suđenja NFSBIH-e kao što su to oni radili. Trebamo gledati samo sebe,ići utakmicu po utakmicu,odlučujemo sami o sebi i do kraja nema šanse da i mi i Zrinjski pobjedimo sve ,jednostavno kiksova mora biti. Postepeno otrest Krupu,izvuć fin rezultat iz Širokog (1-1,0-1,2-2,1-2) i onda svim silama udarit na kosooku prćiju !
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Model1964

čet apr 06, 2017 1:45 pm

@Jaozinho22
No sikiriki :)
Legla lova sudiji za šiljenje u lavoru :D
X i po dva crvena na obje strane 5 milja... sitnica
Do kraja ce nas sudije manje doci nego punac :rofl:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

FaraonTM
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet apr 06, 2017 1:45 pm

Pinkii je napisao/la:
čet apr 06, 2017 1:34 pm
teatrale36 je napisao/la:
Pinkii je napisao/la:
Sinoc je usao umjesto Sinise. Ne znam da li je zamijenio stranu sa Stanicem,ali cini mi se da je jos jednu utakmicu zavrsio kao desni bek. Ugl. mislim da ce njih dvojica biti bekovi.
Igrao je desnog beka i protiv Radnika na Grbavici (ne znam da li je u pitanju bio kup ili liga), isto tako ušao pred kraju utakmice umjesto Siniše.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Okolele
Kontakt:

čet apr 06, 2017 1:46 pm

Ma bice Zeba spreman za Sarajevo a mozda uleti u drugom i protiv Sirokog..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 8 gostiju.

Prijava