čet apr 06, 2017 1:36 pm
Već je odavno počela kampanja kosookih po društvenim mrežama,forumima i ostalim zajebancijama da mi ''moramo osvojit titulu'' isto kao da smo mi u njihovoj poziciji prije 2 godine da na kontu imamo jednu jedinu titulu i svim silama moramo jurišat na to.Oni su tad imali daleko najkvalitetniji igrački kadar s igračima iz Bundes lige,Engleske Premijer lige plus strašni igrači s Balkana o kojima je ostala liga mogla sanjat i na kraju da je ne kupiše osvojili bi mudo labudovo. Mi u totalno drugačijoj poziciji. Imamo par dobrih pojedinaca,imamo par povratnika,par iskusnih igrača i par mladića koji čekaju šansu,puka suprotnost,uložili jesmo ali u igrački kadar a ne u komitet suđenja NFSBIH-e kao što su to oni radili. Trebamo gledati samo sebe,ići utakmicu po utakmicu,odlučujemo sami o sebi i do kraja nema šanse da i mi i Zrinjski pobjedimo sve ,jednostavno kiksova mora biti. Postepeno otrest Krupu,izvuć fin rezultat iz Širokog (1-1,0-1,2-2,1-2) i onda svim silama udarit na kosooku prćiju !
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !
,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.