Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Reha1921
Kontakt:
Status: Offline

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto apr 04, 2017 12:56 am

bianco blu je napisao/la:
uto apr 04, 2017 12:51 am
pile87 je napisao/la:
uto apr 04, 2017 12:24 am
Jaozinho22 je napisao/la:Mirso sređuje Ordagića :kafa:
Ordagic je konačno nas na kraju sezone potpisuje. Mada ja lično ne volim ove igrače poteza, **** dribling ako se iz njega nešto ne napravi. I ja bi lično više volio Subica ali šta je tu je... valjda Slavko zna šta hoće.
nezz jel istina, al kažu tuzlaci da uskoro ide u lech poznan
Ma nije brate to su oni za Lech napisali samo jer je bio 1 april . :zeljeznicar1:

Leon_Professional
Kontakt:

uto apr 04, 2017 1:02 am

bianco blu je napisao/la:
uto apr 04, 2017 12:51 am
pile87 je napisao/la:
uto apr 04, 2017 12:24 am
Jaozinho22 je napisao/la:Mirso sređuje Ordagića :kafa:
Ordagic je konačno nas na kraju sezone potpisuje. Mada ja lično ne volim ove igrače poteza, **** dribling ako se iz njega nešto ne napravi. I ja bi lično više volio Subica ali šta je tu je... valjda Slavko zna šta hoće.
nezz jel istina, al kažu tuzlaci da uskoro ide u lech poznan
brate, ako iko zna onda je to Pile :kafa:

Microsof

Re: FK Željezničar

uto apr 04, 2017 1:04 am

Pile zna znanje. Pitajte gavrana za Ordagica, ako vam kaze pipremi janje onda pipremi, bit ce meze :D

Grbavica
Kontakt:

uto apr 04, 2017 1:10 am

Dobrodošao Ordagiću! Hvala Bekriću, hvala @gavranu :klanjase2: hvala @pile na privatnoj poruci...
slika
Ko nas je kleo, nije dangubio.

pile87
Kontakt:

uto apr 04, 2017 1:15 am

Od iduće sezone najvjerojatnije će nas pojačati Tomic ( izgradio odnose sa našima ) zatim Ordagic i Djelmic bi trebao doći umjesto Mire. Trazice se stoper bolji od ovih koje imamo i napadač ukoliko Lendra ode.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

BabOsim
Kontakt:

drtooth je napisao/la:Nekad bi se mogao organizovati i putujuci "fan-vlak shop", neki fazon gdje bi odredjena ekipa posjecivala ostale gradove u BiH i pruzala mogucnost fanovima da se uclane i kupe neki od artikala iz sluzbenog fan shopa. Znam dosta raje koja bi to podrzala...

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
slikaslikaslikaslika

BabOsim
Kontakt:

uto apr 04, 2017 1:25 am

Koliko domaći titula moraš osvojiti za onu zvjezdicu više grba? 10? Da li se pika ona titula iz juge..?

LARSSON
Kontakt:

uto apr 04, 2017 1:32 am

Grbavica je napisao/la:
Dobrodošao Ordagiću! Hvala Bekriću, hvala @gavranu :klanjase2: hvala @pile na privatnoj poruci...
slika
Postavi onu sa Zebom

Grbavica
Kontakt:

uto apr 04, 2017 1:33 am

LARS1921 je napisao/la:
uto apr 04, 2017 1:32 am
Grbavica je napisao/la:
slika
Postavi onu sa Zebom

tu će postaviti ipe na zvaničnoj kad se objavi sve zvanično ;)
Ko nas je kleo, nije dangubio.

BiHVolim
Kontakt:

uto apr 04, 2017 1:34 am

Samo da se zahvalim @Kospicar na nekim od slika koje mi je poslao za wiki stranicu Grbavica Stadion.

Evo kako engleska verzija izgleda sa svim slikama, https://en.wikipedia.org/wiki/Stadion_Grbavica
Naravno, podesio sam i Bosansku stranicu, cak i sve stranice regije. Nek se zna ko ima najljepsi stadion.

Ako imate vise slika stadiona (moraju biti licne, a ne s interneta), apelujem da se registrujete tamo i postavite sto vise. Izvinite sto nisam aktivan na forumu (nesto sam malo vise na TM87 iako sam tamo od 2002)
Veliki pozdrav raji.
Zadnja izmjena: BiHVolim, dana/u uto apr 04, 2017 1:39 am, ukupno mijenjano 2 puta.

LARSSON
Kontakt:

uto apr 04, 2017 1:37 am

BiHVolim je napisao/la:
Samo da se zahvalim @Kospicar na nekim od slika koje mi je poslao za wiki stranicu Grbavica Stadion.

Evo kako engleska verzija izgleda sa svim slikama, https://en.wikipedia.org/wiki/Stadion_Grbavica
Naravno, podesio sam i Bosansku stranicu, cak i sve stranice regije. Nek se zna ko ima najljepsi stadion.

Ako imate vise slika, apelujem da se registrujete tamo i postavite sto vise. Izvinite sto nisam aktivan na forumu (nesto sam malo vise na TM87 iako sam tamo od 2002)
Veliki pozdrav raji.
Hvala ljudino

:klanjase2:

@Grbavica

Nadam se, mada ja ne vjerujem dok storm ne demantuje, on kad demantuje znaj da je završeno :lol:

Omar500
Moderator
Kontakt:

uto apr 04, 2017 1:42 am

BiHVolim je napisao/la:

Ako imate vise slika stadiona (moraju biti licne, a ne s interneta), apelujem da se registrujete tamo i postavite sto vise. Izvinite sto nisam aktivan na forumu (nesto sam malo vise na TM87 iako sam tamo od 2002)
Veliki pozdrav raji.
Svaka cast legendo :palacgore:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Brkoo
Kontakt:

uto apr 04, 2017 2:03 am

pile87 je napisao/la:
Od iduće sezone najvjerojatnije će nas pojačati Tomic ( izgradio odnose sa našima ) zatim Ordagic i Djelmic bi trebao doći umjesto Mire. Trazice se stoper bolji od ovih koje imamo i napadač ukoliko Lendra ode.
Ima li sanse da se dovedu Besim Serbecic i Mico Kuzmanovic? Dovodjenje tako mladih potencijala skoro pa besplatno bi bio odlican posao za nas klub..
Trebaju nam i bekovi novi, i lijevi i desni. Od lijevih a da ima nase drzavljanstvo Kvesic ce biti slobodan za par mjeseci, nije se snasao u Hajduku ali je za nasu ligu odlican. Od desnih bekova a da imaju nase drzavljanstvo nema igraca kojeg bih doveo, mozda jedino Mujdza ima kvalitet ali ima i godina dosta..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

delinjo
Kontakt:

uto apr 04, 2017 2:21 am

Brkoo je napisao/la:
uto apr 04, 2017 2:03 am
pile87 je napisao/la:
Ima li sanse da se dovedu Besim Serbecic i Mico Kuzmanovic? Dovodjenje tako mladih potencijala skoro pa besplatno bi bio odlican posao za nas klub..
Trebaju nam i bekovi novi, i lijevi i desni. Od lijevih a da ima nase drzavljanstvo Kvesic ce biti slobodan za par mjeseci, nije se snasao u Hajduku ali je za nasu ligu odlican. Od desnih bekova a da imaju nase drzavljanstvo nema igraca kojeg bih doveo, mozda jedino Mujdza ima kvalitet ali ima i godina dosta..
sanjat cu ove tvoje igrace do ljeta :D :D ....koliko si ih puta spomenuo....sto je elegant za generalnog ti si za pojacanja :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Brkoo
Kontakt:

uto apr 04, 2017 2:51 am

@Delinjo, jel ove sto sam ja nabrojao ili ove sto je @pile ? :D

Da sam na Slavkinom mjestu ovako bih ja odradio ljetni transfer rok. Ja bih prioritet stavio za dovodjenje onog Kamerunca(Jean Pierre Nsame) ako prodamo Lendrica. Dati mu platu veliku ali onda nemas napadaca nego zvijer u napadu koja moze hladno zabiti 20+ golova u sezoni, i prodati se za milionsku cifru. Dovesti jos jednu slicnu zvijer na poziciji stopera. Pokupiti ovu dvojcu koju sam naveo gore isto besplatno(Kuzmanovic i Serbecic), pokusati upariti tu zvijer sa Serbecicem. Ako ta kombinacija bude uspjesna na velikom smo dobitku. Ako se ukaze sansa uzeti Ordagica i Tomica, ojacati vezu jos vise, ako ne onda dovesti minimalno jednog dobrog veznjaka koji pravi razliku i zbog kojeg necu brinuti na koju je nogu ustao i da li je raspolozen za igru i dovesti Kvesica na poziciju lijevog beka. Ako ne nadjemo odgovarajuceg desnog beka onda ostaviti Stanu i Sinisu. Djelmica dovesti da bude rezerva Kuzmanovicu a i zbog dodatne sirine. Mislim da je ovo zadnji transfer rok u kojem cemo dovoditi veliki broj igraca..

fcz
Kontakt:

uto apr 04, 2017 2:53 am

Otkad su poceli svi gradjevinski i organizacijski zahvati oko nase Grbavice mislim da niko nije pomnije pratio sve sto se desava i da niko nije sretniji od mene sto stadion konacno izrasta u ono o cemu smo svi mastali. Toliko godina sam sanjao da se nasa Dolina obnovi, uredi, pa mi na trenutke sve ovo jos uvijek djeluje kao san.

Ipak, jedna stvar je pocela da mi nedostaje... Gotovo otkad znam za sebe volim doci na Grbavicu. Utakmice se, naravno, ne propustaju ni zbog skole, fakulteta, posla, djevojke a nekad ni zbog vlastitog zdravlja - ali volio sam svratiti i "onako". S vremena na vrijeme sjesti na Jug, popiti sok, zapaliti jednu, gledati kako trava raste i u glavi vrtiti filmove s nekih vaznih utakmica. Isto k'o sto neko meditira, neko radi jogu - tako sam ja volio doci na Grbavicu i u miru svog drugog doma odmoriti dusu, posebno u ljetnim mjesecima kad nema utakmica. Bolja organizacija kluba donijela je i vecu brigu oko stadiona, prilazi su zatvoreni i cuvar je tu. I neka je, jer tako treba. Znamo svi da je donedavno na stadion mogao uci "i Kunto i Panto", dovoljno je bilo vidjeti onu deponiju koja je otkrivena ispod drvenog Zapada. Kucu treba cuvati, ali nekako se ipak nadam da ce se nekad naci nacin da svima nama kojima je Dolina Cupova dio odrastanja i dio zivota bude omoguceno da ponekad, kad se jednostavno zazele ambijenta Grbavice, to bude i omoguceno. Recimo u neko normalno, radno vrijeme, mozda uz clansku kartu. Mislim da to nije neizvodivo, jer i najveci evropski klubovi pustaju turiste na odredjene dijelove tribina.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

delinjo
Kontakt:

uto apr 04, 2017 2:55 am

Brkoo je napisao/la:

Da sam na Slavkinom mjestu ovako bih ja odradio ljetni transfer rok. Ja bih prioritet stavio za dovodjenje onog Kamerunca(Jean Pierre Nsame) ako prodamo Lendrica. Dati mu platu veliku ali onda nemas napadaca nego zvijer u napadu koja moze hladno zabiti 20+ golova u sezoni, i prodati se za milionsku cifru. Dovesti jos jednu slicnu zvijer na poziciji stopera. Pokupiti ovu dvojcu koju sam naveo gore isto besplatno(Kuzmanovic i Serbecic), pokusati upariti tu zvijer sa Serbecicem. Ako ta kombinacija bude uspjesna na velikom smo dobitku. Ako se ukaze sansa uzeti Ordagica i Tomica, ojacati vezu jos vise, ako ne onda dovesti minimalno jednog dobrog veznjaka koji pravi razliku i zbog kojeg necu brinuti na koju je nogu ustao i da li je raspolozen za igru i dovesti Kvesica na poziciju lijevog beka. Ako ne nadjemo odgovarajuceg desnog beka onda ostaviti Stanu i Sinisu. Djelmica dovesti da bude rezerva Kuzmanovicu a i zbog dodatne sirine. Mislim da je ovo zadnji transfer rok u kojem cemo dovoditi veliki broj igraca..

a na tebe na koga cu drugog...zbog tebe sam milion puta trazio ovog kamerunca koliko ga spominjes konam novi Samuel Eto....ma ko zna sta ce biti do ljeta....ja vjerujem cak da ce i Miro i Lendra ostati ....haj znaj dugo do ljeta polako ....do tog perioda mi imamo priliku da osvojimo jedan ili dva trofeja ....a i trofej moze igrati ulogu kada budes dovodio neke igrace vjeruj,,,,polako samo :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Plava Porodica
Kontakt:

uto apr 04, 2017 3:05 am

Nije ni onaj Asim Zec za bacit :kafa:
A ni buraz mu :D
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Plava Porodica
Kontakt:

uto apr 04, 2017 3:08 am

http://www.transfermarkt.de/ermin-zec/p ... eler/51350
Na ljeto i njemu i burazu isticu ugovori.
Nije los ni Mahmutovic samo ne pise do kad mu ugovor traje. Ima tu finih opcija a da su nasi.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Brkoo
Kontakt:

uto apr 04, 2017 3:21 am

delinjo je napisao/la:
uto apr 04, 2017 2:55 am
Brkoo je napisao/la:

a na tebe na koga cu drugog...zbog tebe sam milion puta trazio ovog kamerunca koliko ga spominjes konam novi Samuel Eto....ma ko zna sta ce biti do ljeta....ja vjerujem cak da ce i Miro i Lendra ostati ....haj znaj dugo do ljeta polako ....do tog perioda mi imamo priliku da osvojimo jedan ili dva trofeja ....a i trofej moze igrati ulogu kada budes dovodio neke igrace vjeruj,,,,polako samo :D
Ne hvalim ja njega dzaba moj buraz, 21 nastup, 19 golova i 3 asistencije, jako pokretljiv :klanjase2: Njega prizivam samo u slucaju prodaje Lendrica.

Ma vec sad se treba razmisljati malo dalje u buducnost. Znam da smo svi fokusirani na sezonu koja je u toku ali odmah sad treba dogovoriti Kuzmanovica i Serbecica i tako zavrsiti posao prije konkurencije. Tu se nema sta puno razmisljati, obojca ogromni potencijali, ako se pravilno budu razvijali mogu nam puno pomoci u ostvarivanju nasih ciljeva a mozemo uzeti puno para na njima a doveli ih besplatno. Obaviti razgovore sa Ordagicem, Tomicem itd, pa ako za par mjeseci izleti neki bolji od njih onda tog igraca dovesti a njima se zahvaliti. Osvajanje trofeja i nastup u kvalifikacijama za npr. ligu sampiona moze igrati neku ulogu kad dovodis nekog bas kvalitetnog igraca poput npr. ovog Kamerunca i tu bih se slozio sa tobom..

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 4 gosta.

Prijava