čet mar 30, 2017 3:29 pm
Ma treba pustiti 13-14 milja karata u prodaju+ sve vrste sezonskih, iz razloga sto se na donji dio juga moze nagurati raje da bude ukupan broj gledalaca na jugu duplo veci od broja stolica na tribini. A niko te nece kazniti za to sto biti krcat donji dio juga. Ovo ne govorim sto sam bolesnik ovog kluba i da sam previse subjektivan , nego sto raja koja bukvalno nema veze sa Zeljom hoce da dodje , hoce da bude dio historije, da vidi kako ce to izgledati u subotu aBd, a da ne govorim ovi sto povremeno prate nas klub a i termin idealan skoro svako moze stici nema se toliko neodlozivih obaveza u subotu u 19 sati. Naravno ne moras ti reci i iznijeti da si pustio u prodaju vise karata nego sto ima stolica, ali nebi bilo dobro da se ponovi situacija od derbija na Grbavici kada je raje ostalo vani jer nije bilo karata a moglo se jos nagurati dole ispod juga. Pa zena od rodjaka, starija gospodja(koja ne da je operisana od fudbala nego veze nema sa sportom niti ga kada pominje), neki dan me pita sta se to sprema za subotu, hoce li biti spektakl ? Jos nesto, ko bude na jugu daj da nosimo navijace do zadnje minute, da vide koliko srca kuca za ovaj klub, da im sa tribina huk bude vodilja i dodatni atomi snage kojima ce uspjeti nadigrati protivnika. Nemojte da se psuje i zvizdi ako se ne da gol u prvom poluvremenu jer i oni su ljudi od krvi i mesa, te silno zele napraviti uspjeh i slaviti zajedno sa nama. Sve do kraja Zeljo nema predaje !!!