Ovo što ste vi napisali je osnova svega.

Ti sto ne rade vecinom dane provode u kladionicama i ispijajuci kafe.. Sta dobiju time.. Onima koji nemaju je puno i pet maraka taman da se atomski fudbal igra..chile je napisao/la: ↑ned mar 05, 2017 12:52 pmPricajte vi sta hocete i pravite ankete kakve vam volja ali ono sto momci na terenu pokazuju ne vrijedi vise od 1KM a ne cenera.
Raje ce na stadionu biti dok je euforije oko izgradnje i pozitive, a kasnije ce posjeta pasti drasticno. Standard nam je za qurac, spominju prosjecnu platu a to sto bar 40% raje ne radi nikako niko ni mukajet. A upravo ti koji ne rade najvise trenutno prate opcenito sport u BiH. Osnovno pitanje je sta gledalac dobije za tih 10KM, defakto trenutno je veliko nista...umjesto da nakon utakmice koju pobjedis izadjes raspolozen ti se kuci vratis pokiso ko da smo zijanili.
Sve u svemu igraci i njihov odnos te igra na terenu dobrano zaostaju za svim ostalim u klubu a oni bi trebalo da su predvodnici pozitive.
Ja na cijenu god karte nemam zamjerku. Imam na pojedinacne. Neka prica ko sta hoce,ali one su preskupe.Brkoo je napisao/la: ↑ned mar 05, 2017 1:12 pm@chile, Ma i kad su se titule osvajale na nekim utakmicama je bilo par hiljada ljudi. Tad je na vecini utakmica igra bila jos gora nego juce ili smo to mozda zaboravili? Koga je sad briga jel se tad igralo lijepo kad smo uzimali trofeje? Ne znam koliko cesto izlazis po gradu ali kafici su puni omladine, kladionice isto, da dan dva ne izadju na kaficu, da ne odigraju kladaru skupili bi 5 KM za tekmu. Ko nije u dobroj finansijskoj situaciji za njega je puno i 5 KM taman da igramo atomski fudbal.
@Kremenko, Cijena godisnje za jug je 35KM uz tu godisnju mozes djecu uvesti na jug besplatno. Godisnja se isplati nakon 7 utakmice, nakon 7 na ostale utakmice ti je bukvalno dzaba ulaz. Cijene godisnjih karti su odlicne..
Fakat mi neke stvari nikad nece biti jasne. I sta je problem sa sobom ponijeti papir kada zavrsi utakmica -.-Hadzijalagic je napisao/la: ↑ned mar 05, 2017 1:17 pmA mogli bi i navijaci konacno nauciti razliku izmedju stolice i stepenice.. Vise gaze po stolicama nego po stepenicama.. Samo nesto zanovijetamo a cuvamo svoje kao da je dusmansko.. Ne odnosi se na dananov post koji je sarkasticne prirode..