Kapiten je napisao/la: ↑uto feb 28, 2017 3:01 pm
Koliko mi je neobicno ovo vidjeti jbt ...
jos malo
[/quot
Ove stepenice me podsjetiše na ove iz Roky Balboa filma![]()
https://www.youtube.com/watch?v=I33u_EHLI3w
A ima i ova druga koja me podsjeća na našeg Želju![]()
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=HYOXetfNEVY
Miske,pokreni akciju
Ma ja, bod ko kuća, svega mi sam znao ići na gostovanje i u sebi molim Allaha da zabijemo bar jedan gol, nema veze koliko ćeš primiti ali eto samo da vidiš taj jedan yebeni gol. Znam kad smo u Zenici primili petardu a onda nam sudija poništi go za 5:1 fol ofsajd, vjeruj da mi je bilo više žao što je poništio taj jedan gol nego što smo 5 komada primili.amar92 je napisao/la: ↑uto feb 28, 2017 9:09 pmTad je ova liga bila jos veci cirkus nego sad, ko uzme bod u gostima odmah je favorit za titulu hahaGoodisonPark je napisao/la:Ma eto ko čitam da imaju nekog investitora spremnog, a inače kad spomenuh Jedinstvo to su mi onih godina dok su bili prva liga, bile najteže utakmice.. Nisi mogo boda uzet a napravimo šansu i po na utakmici, opasno domaćinska liga bila.. tek smo mislim u kupu jednom pročepili i onda je malo lakše bilo a i oni imali dobru ekipu sjećam se Smajlagića onako na prvu kasnije je on došao nama ako se ne varam.. Nezgodan vakat bio baš, tad je bila klackalica i zato kad pogledam sad Želju pa mi smo napredovali svjetlosnu godinu, u odnosu na, ne samo na taj period, već i neku dosta bližu prošlost. Hvala ti Veliki Bože što smo svi Mi dočekali ovako lijepe i radosne dane, da gledamo a i budemo dio ovih historijski važnih trenutaka u našem Želji!
Drug, dogovorili smo se, vidimo se aBd
Iz Jedinstva u Zelju prije par godina dosao Nuspahic i nije se proslavio. Isto tako, Pehilj bio u mom gradu jednu sezonu na posudbi iz Zelje, te tad s malim klubom (NK Krajisnik) napravio hostorijski uspjeh ovog kluba plasiravsi se u cetvrtfinale kupa bh. Gdje nas je sudijskim navlacenjem Siroki izbacio zahvaljujuci golu u gostima. Inace Pehilj imao uvijek besplatnu hranu kod jednog Zeljovca iz Kladuse
Sent from my iPhone using Tapatalk
Treba malo urgirati i ka visim nivoima vlasti.Hurmasica je napisao/la:Inicijative u vezi izgradnje Stadiona Grbavica
http://fkzeljeznicar.ba/inicijative-u-v ... ica/24387/
Nisam ja ovo bezveze pisao, tim mora biti fokusiran samo na slijedeću utakmicu ali se stručni štab mora bolje organizovati kako bi izvukao što više iz kompletnog perioda. Lahko je pričati "utakmicu po utakmicu"Valter je napisao/la: ↑uto feb 28, 2017 8:14 pmNasa najbitnija tekma je u subotu protiv Mladosti DK. Sve ostale su trenutno manje bitne. Mladost u ovih 19 kola ima samo 6 poraza, ima vise datih golova nego mi, iako je u donjem dijelu tabele ima pozitivnu gol razliku, nije bodovno plaho daleko ni od lige za prvaka (eto im jos jednog motiva), imaju Husrefa koji zna igrati protiv Zelje ... to je tim sa kojim imamo skor jedna pobjeda, jedan poraz i jedan remi (gol razlika 3:3). Zato sad za sad kakav Radnik, u subotu motivisani ko da igramo protiv Bajerna.Izlija je napisao/la: ↑uto feb 28, 2017 1:28 amSad nam je slobodno mogu reći najbitnija prva tekma sa Radnikom, iz Bijeljine ako donesemo rezervu od 2 gola za uzvrat možemo napraviti bolji posao u ligaškim utakmicama a pogotovo u zadnjoj ligaškoj tekmi sa Radnikom koja bi nam mogla puno toga reći oko borbe za titulu. Radnik nam je planina preko koje moramo preći što silovitije ali sa adekvatnim planom, ovdje će doći do izražaja rotacije u timu i podrška navijača kada bude najteže. Raspored je Mladost DK kući, Radnik u gostima, Metalege u gostima, Radnik kući i opet Radnik kući, ispit za ekipu i ispit za navijače.
Od tamo donijeti lijepih 1:2, u uzvratu kupa odigrati na nulu sa nesto defanzivnijom postavkom i odmoriti neke igrace. U ligi svaku utakmicu ici na pobjedu naravno.Izlija je napisao/la: ↑uto feb 28, 2017 10:06 pmNisam ja ovo bezveze pisao, tim mora biti fokusiran samo na slijedeću utakmicu ali se stručni štab mora bolje organizovati kako bi izvukao što više iz kompletnog perioda. Lahko je pričati "utakmicu po utakmicu"
ali bez pogleda na širu sliku je nemoguće napraviti veći iskorak, širi plan mora postojati a na kraju krajeva niko nam ne brani da malo analiziramo i pravimo "planove" kako i šta bi mi radili da smo ŠSŠ. Dva gola prednosti nisu naučna fantastika u ovom trenutku jer imamo snage da ih napravimo a ostavil bi nam veliku prednost za rotaciju u dvomeču kući sa njima. I meni je pretežno u glavi samo meč protiv Mladosti iz više razloga ali u one sitne sate sam ne ometajući druge iznio svoje zapažanje i nadanje da možemo više nego što većina misli da možemo.