black64 je napisao/la: ↑ned mar 05, 2017 11:21 pmMogao je Slavko reci ono sto smo svi vidjeli,imenovati igrace koji nisu bili na nivo,te ih javno izloziti kritici sto na forumima,sto na portalima.Vidjeli smo svi ko je grijesio u zadnjoj liniji,ko je tanak bio u veznom redu,sta nije funkcionisalo po stranama i sta bi dobili sa tim,apsolutno nista.Siguran sam da je znao sta slijedi kad je rekao da nije bitna ljepota vec da se pisu bodovi.Znao je da ce se sva kola za jucerasnju igru slomiti preko njegovih ledja,al gospodo on je tim potezom zastitio tim i svakog igraca ponaosob.Ima u fudbalu trenera i trenercina,ovim potezom za mene si dokazao da si ovo drugo.Trenercina ce naci nacina da aBd u bijeljini izvucemo povoljan rezultat,u to sam siguran i svima onima koji su jedva cekali da ospu paljbu zapusi usta.
Ma ja se brate najezim tacno, kad je cujem, podsjeti me na neka lijepa vremena kad smo terorisali sve zivo u ligi, pa poslije svakog gola ide refren SA LA LA LA LA LA LAAAA ZELJEZNICAARRR !!!Brkoo je napisao/la:Dobar prijedlog za tu pjesmu..
Đeš to reći živ bio. Nadrealisti su bili nešto najbolje na ovim prostorima.Hadzijalagic je napisao/la: ↑ned mar 05, 2017 11:25 pmKad slusam i gledam ovog Boru Elcica kao da gledam neku losu kopiju nadrealista..
Evo neki korisni prijedlozi i sugestije, prvo ova pjesma posle gola, definitivno si pogodio druže, ovo je bio najbolji fazon nakon golova iako je bilo moćno i ono sa zvukom lokomotive i sa onim dimom, drugo definitivno treba poraditi na razglasu na stadionu, ja nisam čuo spikera nakon gola iz A sektora tek kasnije na snimku sam primjetio da je pričao spiker, treće definitivno užasna organizacija ulaska na jug, ono je bilo baš komično i pomalo bezobrazno, ko stoka se guraš nit znaš gdje je ulaz, ali hajde proguraću se ja mlad sam, al bilo je starjih ljudi s malom djecom i ko je došao u periodu pola sata pred početak bilo je katastrofa, i zanima me jel bio odvojen ulaz za zapadnu tribinu, ako su se i oni morali gurati a plaćaju najskuplju kartu na stadionu to je onda baš bezveze, sljedeći put moraju bolje organizovati ulazak na stadion.Qwerty_1987 je napisao/la: ↑ned mar 05, 2017 11:18 pmJoj Bore Elcica svjetske ublehe, ova emisija vrijeđa zdravu inteligenciju ... Sto se tice organizacije nemam nekih primjedbi konkretnih, samo prijedlog da se na zagrijavanju vrati pjesma koja nas je nekad bas dobro dizala:
https://youtu.be/O8rpRsccN8w
I ako ikako moze kao nekad da se refren iste koristi poslije postignutog gola, sjetiće se mnogi kako je to izgledalo
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Uz ovu pjesmu su bile najbolje proslave gola. Hvala ti sto me podsjetiQwerty_1987 je napisao/la: ↑ned mar 05, 2017 11:18 pmJoj Bore Elcica svjetske ublehe, ova emisija vrijeđa zdravu inteligenciju ... Sto se tice organizacije nemam nekih primjedbi konkretnih, samo prijedlog da se na zagrijavanju vrati pjesma koja nas je nekad bas dobro dizala:
https://youtu.be/O8rpRsccN8w
I ako ikako moze kao nekad da se refren iste koristi poslije postignutog gola, sjetiće se mnogi kako je to izgledalo
Qwerty_1987 je napisao/la: ↑ned mar 05, 2017 11:27 pmMa ja se brate najezim tacno, kad je cujem, podsjeti me na neka lijepa vremena kad smo terorisali sve zivo u ligi, pa poslije svakog gola ide refren SA LA LA LA LA LA LAAAA ZELJEZNICAARRR !!!Brkoo je napisao/la:Dobar prijedlog za tu pjesmu..