Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Haklapuc
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned mar 05, 2017 7:39 pm

salle86 je napisao/la:
ned mar 05, 2017 7:30 pm
Haklapuc je napisao/la:
ned mar 05, 2017 7:19 pm
salle86 je napisao/la:
ned mar 05, 2017 7:12 pm

jel nemam pravo misliti drugačje od tebe ?
danas pročitah kako nije zadovoljan petrovićem ali rezultati ga "drže"
počeli smo već tražiti mahane opasno
Imaš pravo, ali nametati svoje mišljenje drugima nemaš. Ovo ti je otprilike 18ti post kako je bilo dobro, kako smo previše zahtjevni itd. Nešto se ne sjećam da sam ti odgovarao na prethodnih 17. Evo pitanje za tebe. Sjećaš li se utakmice na Grbavici u prethodne tri godine na kojoj smo igrali lošije? Pusti rezultat, o igri govorimo.
od kad ti d+dolaziš na utakmice ako je ovo protiv mladosti najgore što si gledao u zadnjih pa hajmo reći 5 godina
niđe veze
Fino sam ti definisao vrijeme u kojem ja mislim da je ovo najgora utakmica na Grbavici, a ti se potrudi i reci mi utakmicu u kojoj je Željo izgledao nemoćnije.

Ajzea
Kontakt:

ned mar 05, 2017 7:39 pm

Nicim nije zasluzio,a bio bi sigurno jedan od takvih da na terenu uvijek pokazuje svoje umijece. Za razliku od toga, on pokazuje koliko mu je do mora ravno. Nazalost..

Ovim putem bih poselamio Natasu.

mali plavisa
Kontakt:

ned mar 05, 2017 7:40 pm

delinjo je napisao/la:
ned mar 05, 2017 7:35 pm
mali plavisa je napisao/la:
ned mar 05, 2017 7:32 pm
:zid: :zid: :zid: mislim da bi trebali mjenjat trenera,vakat je! :placeodsmijeha:
samo mi nadji jedan post u kojem je neko to spomenuo ...???

ja sam kritikvoao njegovo talasanjie i to sto nema neke ljepote u igri ali vala ne bi ga dirao ali nikako ...moju podrsku ima i imat ce je taman da izgubi sad u Bijeljini i zavrsimo 5 na tabeli i meni je dojadilo mijenjanje trenera svako malo....samo mi se ne svidjaju izjave valjda je ok to napisato :)
Tebi pogotovo ne bih objasnjavao nista,zaobidji ako ti se ne svidja!Nesto mi nisi uopste simpa!

ChWilla
Kontakt:

delinjo je napisao/la:
ned mar 05, 2017 7:38 pm
ChWilla je napisao/la:
ned mar 05, 2017 7:34 pm
nije niko rekao da treba smijeniti trenera, ali jeste da "nije za želje", da treba "manje pričati a više raditi", a čovjek radi 12-15 sati na dan. to realno izađe na isto samo umotano u celofan.
ja sam to napisao znam da mislis na mene hehe ...a kunem se zivotom ne bi dirao covjeka pod cijenu svega da ne izborimo evropu....znaci sto se tice moej izjave zivota mi nije uopste upakovano nista nego sam mislio tacno onako kako sam napisao ...da bi igra mogla biti bolja i da mi se ne svidjaju njegove izjave ...za njegovu smjenu bi bio samo onda kada bi Amar preuzeo ekipu ...tada bi me bilo briga ...za sve ostalo ima moju punu podrsku ali valjda smijes napisati ako ti se nesto ne svidja jbg
ne zaista ne mislim na tebe. rekli ste niko nije napisao da treba da ode, a ja vam kažem da jeste samo drugim riječima...
gradi željo boli te *****

GoodisonPark
Kontakt:

ned mar 05, 2017 7:41 pm

Slavko jeste kriv je što baca šuplju posle tekme, reci realno onako kako jeste i kako smo svi mi vidjeli tu utakmicu. Znam 3 boda su najvažnija ali bitni su i preostali bodovi koje moramo osvojiti na Grbavici pogotovo u ligi za prvaka, ovakvom igrom i propuhom u odbrani nećeš ih se naosvajati. Šta ćemo onda govoriti dobar je i bod, jel to?

Nije se smjelo desiti da na prvoj proljetnoj utakmici pred punim stadionom i novim Istokom igrači zadržavaju igru i čekaju nešto zadnjih pola sata ko zadnji picicci, valjda da sudija svira kraj, šta li?? Publika na tribinama sigurno nije ni najmanje kriva za takvo nešto, krivi su igrači i struka što znači da nije sve idealno kako Slavko pokušava predstaviti.

Nije problem, desilo se jbg zaslužena kritika, ali opravdavati takav pristup i kao priželjkivati to i u buducnosti e to već neće moći pa da si oberštrumfirer Slavko Petrović.

Ovi sarkastičari prave veći problem jer poturaju nešto što niko od kritičara nije ni pomislio a ne napisao.. Smanjite malo doživljaj, razumijem masa ponese ali nekad ćeš individualno morati braniti stav, ne ide to tako jbg, svima nama ovdje je isti cilj.
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Ajzea
Kontakt:

ned mar 05, 2017 7:42 pm

"Bolje odigrati lose a osvojiti tri boda nego odigrati fantasticno a izgubiti." Ajzea, 21. vijek. :kafa:

Hurmasica
Kontakt:

salle86 je napisao/la:
Od kad su bageri odnijeli stari sjever (EDIT: istok hhhh ) imam želju napraviti jedan ovakav video.
Jbg nisam neki stručnjak sad po tom pitanju, dosta bolje zamislio nego što je ispalo ali vrijedno sam radio svih ovih mjeseci, skupljao fotografije i eto ga. (nisam više mogao čekati da se skroz završi i stave stolice, možda kasnije doradim nekad i to :D)

phpBB [video]
Ma bravo! Odličan video :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :pljesak:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Eisenbahner1921
Kontakt:

Čim je naslutio da Ugi i Nataša raskidaju, skontao je da i Ivan ima lijepu ženu :D Vidjet ćeš kad mu uskoro bude Kerla najdraži igrač uz Ivana...
Uglavnom, jučer smo pobijedili, nismo igrali dobro, svi smo to vidjeli, ako tako nastavimo loše nam se piše, ali ovakvih utakmica otkako je Slavko došao smo imali sve manje i manje, ovo je opomena, ako shvate opomenu kako treba bit ćemo top, i to je uglavnom to.
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

delinjo
Kontakt:

ned mar 05, 2017 7:43 pm

ChWilla je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:
ned mar 05, 2017 7:34 pm
nije niko rekao da treba smijeniti trenera, ali jeste da "nije za želje", da treba "manje pričati a više raditi", a čovjek radi 12-15 sati na dan. to realno izađe na isto samo umotano u celofan.
ja sam to napisao znam da mislis na mene hehe ...a kunem se zivotom ne bi dirao covjeka pod cijenu svega da ne izborimo evropu....znaci sto se tice moej izjave zivota mi nije uopste upakovano nista nego sam mislio tacno onako kako sam napisao ...da bi igra mogla biti bolja i da mi se ne svidjaju njegove izjave ...za njegovu smjenu bi bio samo onda kada bi Amar preuzeo ekipu ...tada bi me bilo briga ...za sve ostalo ima moju punu podrsku ali valjda smijes napisati ako ti se nesto ne svidja jbg
ne zaista ne mislim na tebe. rekli ste niko nije napisao da treba da ode, a ja vam kažem da jeste samo drugim riječima...
a mozda tako ispalo ....malo sam i ja ostro to napisao ali majke mi ne mislim tako ....Slavku puna podrska ali zelim kao navijac malo bolju igru to je sve :D :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Plava Porodica
Kontakt:

ned mar 05, 2017 7:44 pm

Ali fakat je tacna ona: "Ili smo sampioni nakon pobjede, ili je liga 6. upitna nakon poraza".
A uopste nije bio poraz, nego pobjeda. Teska, ali zasluzena. Zasluzili smo je protiv Sirokog na pecari, protiv Zrinjskog i Slobode kuci pa smo 1.bod od mogucih 9. uzeli.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

storm_raider
Kontakt:

Los sarkazam ce se sankcionisati, jer ne vidim uopste smisao toga u bilo kakvom konstruktivnom djelovanju foruma. A destruktivno nece proci.

Kaze danas Lendric da ih je Slavko prilicno naribao u svlacionici.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Vidno Naelektrisani
Kontakt:

ned mar 05, 2017 7:47 pm

eto vas ko oni penzioneri sto se javljaju na temi dana kalman radio , samo nesto kukate,
Jel ko obisao istocic danas ?
A onda su bageri odnijeli stari istok, a vrag odnio šalu..
1921
Ex nick: Lendric Ivan

delinjo
Kontakt:

Lendric Ivan je napisao/la:
eto vas ko oni penzioneri sto se javljaju na temi dana kalman radio , samo nesto kukate,
Jel ko obisao istocic danas ?
kazu da se danas nije radilo i da su odmarali...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

ChWilla
Kontakt:

ned mar 05, 2017 7:48 pm

Plava Porodica je napisao/la:
Ali fakat je tacna ona: "Ili smo sampioni nakon pobjede, ili je liga 6. upitna nakon poraza".
A uopste nije bio poraz, nego pobjeda. Teska, ali zasluzena. Zasluzili smo je protiv Sirokog na pecari, protiv Zrinjskog i Slobode kuci pa smo 1.bod od mogucih 9. uzeli.
realnost je da smo mi u nizu od 5 pobjeda bez primljenog gola, te da smo i dvije tekme prije tih pet otprilike zaslužili da pobijedimo. od tih pet pobjeda, jedna je spektakularna, dvije vrlo dobre i dvije ovako mučne. gledajući sve skupa teško je i bezobrazno biti nezadovoljan. i bez obzira što je jučerašnja utakmica po meni najlošija pod slavkom, mislim da naprosto nije realno crpiti neki veliki pesimizam za dalje.
gradi željo boli te *****

salle86
Kontakt:

ned mar 05, 2017 7:49 pm

Hurmasica je napisao/la:
mnogo bolje sam zamislio nego je ispalo
i mnogo više slika ima (bar 3 puta više)
ali nekako bi bilo previše brzo, mijenjale bi se slike ko na traci
ovako sporije ali učinkovitije hhh
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Hurmasica
Kontakt:

ned mar 05, 2017 7:50 pm

salle86 je napisao/la:
ned mar 05, 2017 7:49 pm
Hurmasica je napisao/la:
mnogo bolje sam zamislio nego je ispalo
i mnogo više slika ima (bar 3 puta više)
ali nekako bi bilo previše brzo, mijenjale bi se slike ko na traci
ovako sporije ali učinkovitije hhh
Ma taman vjeruj mi :)
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Leon_Professional
Kontakt:

ned mar 05, 2017 7:54 pm

Brkoo je napisao/la:
ned mar 05, 2017 7:23 pm
Koliko s.eremo nakon pobjede, strasno..Degutantno za citati, iz opravdane kritike(losa igra), preslo u pljuvacinu pravu. Trenera koji nas je preporodio pljujemo nakon pobjede, fuj :roll:
FUj, Fuj...
Hoce ljudi da igramo kao kad smo dosli nadomak Reala :zid: :zid: :zid:
Zatvoriti forum, odjavit se do ljepsih dana.. U srijedu hvala Bogu vec igramo sljedecu tekmu.
JA sam prvi nezadovoljan, ali tekmom, ni u jednom nisam rekao da nekog treba otjerat ili na osonovu ovog davati generalni zakljucak..

Boze , daj nam sabura. I kad kazu najteze igrat za Zelu, pa gdje nije grobb te **** kad imas strucnjake od finansija, stolarije, betona, do fudbala.. :zid: :zid:

Manager2016

ned mar 05, 2017 7:55 pm

Sta bi bilo kad bi bilo je suvisna prica. Treba gledati onako kako je bilo a ne sta bi bilo kad bi bilo. Ocekujem u sljedecoj utakmici promjenu taktike, da se nesto uradi po pitanju nase igra koja nije za pohvalu. Kritika u ovom trenutku moze biti samo na trenera jer on priprema ekipu i odgovara za nju.

delinjo
Kontakt:

ned mar 05, 2017 7:55 pm

pobjeda u Bijeljini ce ovu tekmu baciti u zaborav :D :D ....a koliko bi znacila pobjeda gore uhhh ...ili bar remi sa postignutim golom...moze li Bobic braniti u kupu ?
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Pinkii
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned mar 05, 2017 7:56 pm

delinjo je napisao/la:pobjeda u Bijeljini ce ovu tekmu baciti u zaborav :D :D ....a koliko bi znacila pobjeda gore uhhh ...ili bar remi sa postignutim golom...moze li Bobic braniti u kupu ?
Ne
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.

Prijava