Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Morzhy
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned mar 05, 2017 3:31 pm

@boccaccio svaka čast! Nadam se da smo jučer zadnji put bili fudbalski klub u kojem su fudbaleri jedina slaba tačka...

ChWilla
Kontakt:

ned mar 05, 2017 3:35 pm

ekipa može i mora bolje, bolja je bila čak tamo protiv istog protivnika kad je 0-0 završilo. mi imali tri čiste šanse a oni bukvalno nijednu. dok su juče preozbiljno zaprijetili već u šestoj minuti. za mene nije problem što je to ružno za vidjeti, problem je to što nećeš nastaviti pobjeđivati ako ne budeš igrao bolje. a ja po maltene svim drugim utakmicama nemam razloga da sumnjam da ekipa ne može mnogo bolje...
gradi željo boli te *****

Dolina
Kontakt:

ned mar 05, 2017 3:37 pm

onaj demagog koji neće da dodje i plati kartu 5KM ili godišnju naći će 1000 razloga a onaj drugi naći će 10000 da dodje, suvišna priča, onaj dan kada su došle stolice vidio sam 30-ak momaka koji nemaju nikakve veze sa klubom, ne primaju platu od kluba ali su došli da istovaraju stolice, niko ih nije zvao, sami došli, kiša bila, hladno, mogli su 10000 razloga naći da ne dodju, šta ih briga, ali su došli, istovarali pa vraćali dio, vjerojatno je i raje sa foruma bilo, ne poznajemo se ali takve bolesnike samo Željo i Hajduk imaju na ovim prostorima i niko više. Kako god Željo igrao ja ću uvijek biti na svom mjestu, mogu kritizirati ali naći razlog da ne dodjem-teško.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

ChWilla
Kontakt:

ned mar 05, 2017 3:44 pm

i po x-ti put, ja sam nakon jučerašnje tekme još ubjeđeniji da nam faruk gačan ne bi loše došao, uopšte...jeftin, dijete kluba, još mlad a juče uopšte nije lošije djelovao od naših.

salle86
Kontakt:

ned mar 05, 2017 3:46 pm

Ch.Willa1986 je napisao/la:
ned mar 05, 2017 2:19 pm
Ja kupovinu karte gledam kao direktnu pomoc klubu, uopste me ne zanima ulozeno/dobijeno sto neko spomenu. Dolaskom na utakmicu pomazes Zelju i to je ono sto je vazno. Meni nikad nije bilo zao para koje sam dao koliko god predstava bila losa. Zeljo igra svakih 15 dana kuci, za 15 dana se moze skupiti cener za kartu, to je oko 70kf dnevno da se ostavi. Ko hoce doci ce, ko nece, nece ni za 3KM i tacka.
Godisnju nisam kupio jer ovako ostavljam klubu vise novaca placajuci svaku domacu utakmicu 10KM sjever. Ja gledam da na taj nacin dam svoju podrsku.
:pljesak: :pljesak: :pljesak:
tako treba svi da misle
OK, ovo što gledamo vrijedi 2 KM (lupam), dodaj još 3 ZA ŽELJU i to je to

kvalitet je napisao/la:
ned mar 05, 2017 1:59 pm
Mi smo uvijek bili klub za koji je navijala sirotinja, ali i bogati, odnosno svi. Jugozapad i jugoistok (do jeseni) jasno pokazuju koliko ima onih koji ne mogu izdvojiti 10 ili više maraka na kartu. Zbog njih, Željovaca, treba prilagoditi cijene karata i uvijek raditi na nekim akcijama. Uz dužno poštovanje, 10 KM je puno za sjever. Oko 7 KM bi bilo idealno, uz popuste djeci, studentima, penzionerima. I istok i sjever trebaju biti porodične tribine, jug za navijače, zapad za one s dubljim džepom. I još nešto, shvatite da neki ljudi nemaju 35 KM da daju odjednom za Želju. Ali i oni su navijači, oni vole Želju, a šta mi trebamo da im kažemo "imaš ti i većih problema"? Ne, Željo je uvijek bio porodica i mi moramo pronaći način da smo svima dostupni. Ako ćemo da poredimo, pogledajte cijene ulaznica za Dinamove utakmice, a kvalitet nogometa je neuporediv.
ovo na jug ide jer je cijena 5 KM
vjerovatno ima i izuzetaka (navikli tu pa zato) ali bi vjerujem velika većina prešla na sjever, eventualno istok da je cijena "tu negdje"
vrijeme će pokazati da li sam upravu uostalom

slika

tu treba tražiti balans i "privoliti" ovu grupu da idu na tribinu koja je za njih (navijači na navijačku, gledaoci na tribinu gdje se eventualno za neki dobar potez aplaudira)
Zadnja izmjena: salle86, dana/u ned mar 05, 2017 3:49 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

LARSSON
Kontakt:

ned mar 05, 2017 3:47 pm

4,7,9

dell21
Kontakt:

ned mar 05, 2017 3:49 pm

5, 7, 10

Izlija
Moderator
Kontakt:

ned mar 05, 2017 3:53 pm

Ima li Larss gdje snimak kako onaj igrač Viteza ostaje bez bubrega
イビチャ・オシム

LARSSON
Kontakt:

ned mar 05, 2017 3:54 pm

Izlija je napisao/la:
ned mar 05, 2017 3:53 pm
Ima li Larss gdje snimak kako onaj igrač Viteza ostaje bez bubrega
Misliš situacija na tekmi

Nemma snimak tako da ne mogu nafatati, ako dobijem snimak biti ce

ChWilla
Kontakt:

ned mar 05, 2017 3:56 pm

sigurno je tačno da naš narod ostavlja opscene sume novca u kladionicama. ali to ide na potpuno drugi psihološki motiv nego utakmica. tako da mislim da kladionica i utakmica nisu u velikoj mjeri konkurencija jedno drugom.

barbarez
Kontakt:

ned mar 05, 2017 4:00 pm

kvalitet je napisao/la:
ned mar 05, 2017 2:27 pm
barbarez je napisao/la:
ned mar 05, 2017 2:11 pm
Ne mogu da razumijem, kad mi neko kaze, igrali smo lose, i sad su neki ljudi dosli nakon dugo vremena, i poslije onakve igre pitanje kad ce doci. Jarane ne moj onda bogati nikako. To isto ozenis beton picku, nakon sto rodi i kad grohne, a vecina ih izuzev onih minderpuza, sto voli vise sebe nego Boga Allaha, i ne moze joj naskodit 6 poroda i 4 atomske, i ti onda trebas odjebat zenu jer ti ne pruza ljepotu uzitka. E tako isto i ovi sto ih jedna utakmica otjera sa stadiona. I onda mi kaze voli Zelju. I onda poslije toga su skupe karte, ne znam Bogami sta hocete. Ja do sad za 60 km odgledao 8-9 utakmica, i imam jos toliko. Pa sta hoces jos da ti neko pusi ***** na tribini. Sve sirotinja sve se nema, a Bosnjo 80% svaki voza auto minimum od 10 milja, crkosmo od gladi. Za djecu ako hoce naprave pogodnosti duplo jeftinije ili neka simbolicna karta za godinu. Jer realno imas djece koja voli tekme a imas slucaj ko jucer, ispred mene otac doveo 2 kcerke, nit one gledaju, nit njih to zanima. Mislim slatko je to, treba djecu dovodit, svi smo djeca bili. Ali klub mora zivit i to je realnost. Hocemo dobre igrace, a djaba bi da gledamo. Hocemo stadion, a skupe nam karte.
I jos nesto nemojte ba da na osnovu jedne tekme seremo previse. I pricamo kako je Husref nekog nadirao takticki. Igra istu formaciju, igra tvrdo na kontre, ko sa Slobodom, samo sto nasi ne da su imali los dan, nego nisu bili u utakmici. Malo su se izgubili. Imam osjecaj da ih ne pale ove osrednje ekipe, vec u glavi im lako cemo, svi se oslanjaju da ce onaj drugi utadit nesto, jer smo na papiru najjaca ekipa. Ali ako odigras 6 dobrih tekmi i jednu lose, ne moze jedna bit mjerilo
Dobro, stavi 10 KM jug, 20 sjever, 25 istok, 50 zapad, pa da plaćamo. Kakva ba auta? Jesi ti vidio ko voza ta auta? Vrati se u realnost, a ona Boga mi nije fina. Uzmeš prosječnu plaću, uzmeš opće stanje u društvu, uzmeš kvalitet nogometa, pa tek onda pokušaj odrediti realnu cijenu karte. Razlika između 8 i 4 hiljade na stadionu je velika. Samo kad dođe 4 hiljade duša, onih 4 traže streamove ili gledaju na TV-u. A svi oni vole Želju. Samo što oni na kraju mjeseca podvuku crtu i vide gdje bi mogli uštedjeti. Vi baš nerealni, kao da ne znate kako je teško zaraditi bilo kakvu paru danas... Mi moramo raditi na tome da tih nekoliko hiljada ljudi uvijek privučemo na stadion.

Što se tiče same igre, bila je loša i kraj priče. Slavko ima zadatak ispraviti određene nedostatke, pa ćemo vidjeti. Ali igra protiv Mladosti se ne smije ponoviti.
Niko nije ramekao da karte budu tolike, ali sta je problem da bude istok 12 km. Zaista ga ne vidim. Sad ti kazem platio sam Sjever 60 km i gledam 20 utakmica. Sta hoces ba. Prica ti je isto ko ovih studenata i penzionera, kad treba da plate kartu za GRAS. Aman zaman, seljaci, Sandze, daj da se vozam za 1 km mjesec, znas ja studiram. Boli me ***** ba sebi studiras. Cuj kakve veze imaju auta. Dao sam ti primjer jarane. O kakvoj manjini pricas i prosjecnoj plati. Stoji sve to da nama standard nije dobar. Ali ja ti pricam o Bosnjama i njihovom mentalitetu. Garantujem ti da 70 %domacinstava ima ili auto skupljenod 10 milja ili ima dva ili vise auta. Bosnjo ce se kurcit, da se pokaze, a onda grcat u dugu. E pa jarane onda mi ne mozes reci da ti je skupa karta. Kazes skupa, slab ti kvalitet fudbala, e pa ne moze ni bit bolji, ako ne mozes dat 10 km za kartu. Izvini ako nesto volis. Ja cu se nategnut jedan mjesec pa odvojit za godisnju, za svoj cejf i razonodu. Meni tvoja prica zvuci kao trazenje razloga. Ima istine da se tesko zaradi ali ima I price da ljudi mogu da zarade ali nece. Istina je negsije na sredini. Jarane ako moj brat, koji ne radi, i koji je osoba sa posebnim potrebama moze kupit sebi kartu, da gleda Zelju, od svojih 200 km koje ima invalidnine, e vala znas koliko me zaboli guzica, hoce li doci onaj sto zaradi 3-4 puta vise, i puno mu je 60 za godisnju, jer kopao,ili ne znam sta radio,a potrosice na kladionicu, pottosice na ispijanje kafa, pive i cigare. Puno je bilo i 1000 za deaetogodisnje pa koliko ih se kupi. Uredu ko nema, pa mu se pokloni, kao sto su ljudi uradili sa ovog foruma.

1921.ba
Kontakt:

ned mar 05, 2017 4:05 pm

jug 5, sjever 7, istok 10, zapad 15-20
u evropi: jug 6, sjever 8, istok 15, zapad 30
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

rodrigo87
Kontakt:

ned mar 05, 2017 4:08 pm

Kada se izgradi novi Jug, on treba biti iskljucivo navijacka tribina! Sjever treba biti najjeftiniji pa neka tamo idu oni koji nece da navijaju.

barbarez
Kontakt:

ned mar 05, 2017 4:11 pm

I jos jedna stvar, lako je naprdjivati kolika je cijena karata i razbacivati sa njima, a zna li iko od vas, koliko kosta jedna utakmica organizaciono. Koliki su izdatci. Policija, osoguranje, hitna, vatrogasci, ciscenje, pa jos ako se pale baklje i ostali propusti ako se dese. Ja radim u firmi koja u jednu ruku radi slicno. Jer se bavimo prodajom karata. Radim pozoristu. Mi prodamo npr 180 karata, od toga 80 bude gratis 30 nagrade i 70 prodas, a cijene su 10 km normalna, studenti 5, grunpe 4 km. I sad lupam imas zaposlene glumce koji igraju za platu, a imas one koji su gostujuci. Jedan Glamocak ili Bajrovic za igranje jedne ptedstave ko gost dobije 250 km. I aad nek ih bude vise od jednog, ti ne mozes pokrit ni njihove troskove. Gdje struja, gdje ostalo. E tako nema. Ni Zeljo rezon, da stavi nize cijene. Bolan da nam da za 1 km da gledamo. Ne bi 5 tekmi zaredom napunio stadion. Takvi smo mi

theOriginals 1921
Kontakt:

ned mar 05, 2017 4:17 pm

slika

ja sam jedan od oni sto se juce nalazio sa svojom rajom u ovom plavom oznacenom podrjucu,mada sam navijacki opredjeljen ali posto nije bilo mjesta gore moro sam se zadovoljiti bilo kojim mjestom.a vecinom je raja oko mene samo pratila tekmu i mi smo tu bili izuzetci koji smo navijali i vidi se da nije to to.

Elegant
Kontakt:

ned mar 05, 2017 4:26 pm

Ako nista u nekoj skorijoj buducnosti ce se i ovo pitanje posjete kristalizovati, istok ce biti u funkciji za nesto manje od mjesec dana a ako Bog da sljece godine cemo imati jug ako radovi krenu po nekim predpostavkama sada u septembru.

Pa kada sve to budemo imali bujrum birajte gdje zelite, jug, sjever, istok zapad. Naravno u skladu sa rezltatima ce biti i posjeta a onda i po cjeni ulaznica gdje ko moze priustit.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

GoodisonPark
Kontakt:

ned mar 05, 2017 4:29 pm

Ma loši uslovi, tereni, igrači, igra, loš ambijent, nesigurnost, potencijalne opasnosti, huligani, skoro nikakav ugođaj - sve su to razlozi koje će simpatizer navesti kao argument i to sigurno debelo utiče na posjetu.. Kad dodamo da se vikendom može birati koju i kakvu evropsku tekmu želimo gledati onda obična raja koja inače rijetko ide na tekme razmišlja u fazonu, bolje mi je uplatiti 2 listica kladionice, uzeti koju pivu malo meze i sve to za cenera kojeg bi sigurno potrošio da krene na tekmu. Ovako u toplom, u suhom zavaljen u fotelju ili trosjedu uživa..

Kada nakon euforije nakon gradnje tribine i pobjede u Krupi takvi odluče da ipak dođu na tekmu jer će biti pun stadion, Željo igra dobro, plavo proljeće, presing, snaga, brzina..
Međutim, kada takav gledalac za poluvrijeme ne vidi ništa od osnovnih elemenata fudbala a drugom još tri puta manje, e takvi se brzo razočaraju jer oni u svojim glavama već na poluvremenu razmišljaju u stilu - ehh yebo me svak ko me navrati da dođem, pa sad sam mogao ležati kuci i gledati na tv-u ili sam možda mogao otici negdje u prirodu na izlet umjesto što ovdje gledam ove amatere koji ne znaju 3 pasa sastaviti. To je suština..

Para ima, nema baš koliko bi voljeli ali recimo da je za Torabija bio i cener ulaz opet bi bilo krcato sve oko Zetre, znači hocu na Grbavici spektakl i šou za tog svog cenera a u neku ruku su u pravu, džaba je..
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

kremenko

ned mar 05, 2017 4:30 pm

plava pruga je napisao/la:
ned mar 05, 2017 3:19 pm

Prijatelju ne mozes porediti Bayern. Minhen je metropola 1.500 000 stanovnika kapacitet stadiona je 75 000 tako nesto onda imas bec i okolinu Ja sam konto Ic na tekmu sa arsenalom u LP karta je bila 570€ A obilazak stadiona je 20€. Ima dosta raje koja ne moze da priusti sebi taj luksuz U minhenu,tako da tih navedenih 5% pada u vodu. Najbolje je da klub nadje par volontera i da popricaju prije tekme sa rajom na jugu,da vide sta misle oko Cijena,zasto idu na jug A ne na sjever ili neku drugu tribinu. Pozdrav svima
Bayern moze zacijeniti svoje karte jer je u najbogatijoj pokrajini. Pored toga ima 40k navijaca sa godisnjim kartama i dosta kapaciteta vec popunjenog.
Hajmo mi prvo prodati 10k godisnjih karata,pa onda zacijeni slobodne. Ne,mi imamo 1500 prodatih godisnjih.
Dobro,Minhen je veliki grad. Uzmi grad slicne velicine kao Sarajevo. Npr Dortmund :roll:
FK ŽELJEZNIČAR-LJUBAV RADNIČKE KLASE, KLUB NOSTALGIČARA I ROMANTIČARA
Ivica Osim: "Željo će živjeti zauvijek"

Ajzea
Kontakt:

ned mar 05, 2017 4:33 pm

1921.ba je napisao/la:
ned mar 05, 2017 4:05 pm
jug 5, sjever 7, istok 10, zapad 15-20
u evropi: jug 6, sjever 8, istok 15, zapad 30
:palacgore: :palacgore:

kvalitet
Kontakt:

ned mar 05, 2017 4:34 pm

barbarez je napisao/la:
ned mar 05, 2017 4:00 pm
kvalitet je napisao/la:
ned mar 05, 2017 2:27 pm
barbarez je napisao/la:
ned mar 05, 2017 2:11 pm
Ne mogu da razumijem, kad mi neko kaze, igrali smo lose, i sad su neki ljudi dosli nakon dugo vremena, i poslije onakve igre pitanje kad ce doci. Jarane ne moj onda bogati nikako. To isto ozenis beton picku, nakon sto rodi i kad grohne, a vecina ih izuzev onih minderpuza, sto voli vise sebe nego Boga Allaha, i ne moze joj naskodit 6 poroda i 4 atomske, i ti onda trebas odjebat zenu jer ti ne pruza ljepotu uzitka. E tako isto i ovi sto ih jedna utakmica otjera sa stadiona. I onda mi kaze voli Zelju. I onda poslije toga su skupe karte, ne znam Bogami sta hocete. Ja do sad za 60 km odgledao 8-9 utakmica, i imam jos toliko. Pa sta hoces jos da ti neko pusi ***** na tribini. Sve sirotinja sve se nema, a Bosnjo 80% svaki voza auto minimum od 10 milja, crkosmo od gladi. Za djecu ako hoce naprave pogodnosti duplo jeftinije ili neka simbolicna karta za godinu. Jer realno imas djece koja voli tekme a imas slucaj ko jucer, ispred mene otac doveo 2 kcerke, nit one gledaju, nit njih to zanima. Mislim slatko je to, treba djecu dovodit, svi smo djeca bili. Ali klub mora zivit i to je realnost. Hocemo dobre igrace, a djaba bi da gledamo. Hocemo stadion, a skupe nam karte.
I jos nesto nemojte ba da na osnovu jedne tekme seremo previse. I pricamo kako je Husref nekog nadirao takticki. Igra istu formaciju, igra tvrdo na kontre, ko sa Slobodom, samo sto nasi ne da su imali los dan, nego nisu bili u utakmici. Malo su se izgubili. Imam osjecaj da ih ne pale ove osrednje ekipe, vec u glavi im lako cemo, svi se oslanjaju da ce onaj drugi utadit nesto, jer smo na papiru najjaca ekipa. Ali ako odigras 6 dobrih tekmi i jednu lose, ne moze jedna bit mjerilo
Dobro, stavi 10 KM jug, 20 sjever, 25 istok, 50 zapad, pa da plaćamo. Kakva ba auta? Jesi ti vidio ko voza ta auta? Vrati se u realnost, a ona Boga mi nije fina. Uzmeš prosječnu plaću, uzmeš opće stanje u društvu, uzmeš kvalitet nogometa, pa tek onda pokušaj odrediti realnu cijenu karte. Razlika između 8 i 4 hiljade na stadionu je velika. Samo kad dođe 4 hiljade duša, onih 4 traže streamove ili gledaju na TV-u. A svi oni vole Želju. Samo što oni na kraju mjeseca podvuku crtu i vide gdje bi mogli uštedjeti. Vi baš nerealni, kao da ne znate kako je teško zaraditi bilo kakvu paru danas... Mi moramo raditi na tome da tih nekoliko hiljada ljudi uvijek privučemo na stadion.

Što se tiče same igre, bila je loša i kraj priče. Slavko ima zadatak ispraviti određene nedostatke, pa ćemo vidjeti. Ali igra protiv Mladosti se ne smije ponoviti.
Niko nije ramekao da karte budu tolike, ali sta je problem da bude istok 12 km. Zaista ga ne vidim. Sad ti kazem platio sam Sjever 60 km i gledam 20 utakmica. Sta hoces ba. Prica ti je isto ko ovih studenata i penzionera, kad treba da plate kartu za GRAS. Aman zaman, seljaci, Sandze, daj da se vozam za 1 km mjesec, znas ja studiram. Boli me ***** ba sebi studiras. Cuj kakve veze imaju auta. Dao sam ti primjer jarane. O kakvoj manjini pricas i prosjecnoj plati. Stoji sve to da nama standard nije dobar. Ali ja ti pricam o Bosnjama i njihovom mentalitetu. Garantujem ti da 70 %domacinstava ima ili auto skupljenod 10 milja ili ima dva ili vise auta. Bosnjo ce se kurcit, da se pokaze, a onda grcat u dugu. E pa jarane onda mi ne mozes reci da ti je skupa karta. Kazes skupa, slab ti kvalitet fudbala, e pa ne moze ni bit bolji, ako ne mozes dat 10 km za kartu. Izvini ako nesto volis. Ja cu se nategnut jedan mjesec pa odvojit za godisnju, za svoj cejf i razonodu. Meni tvoja prica zvuci kao trazenje razloga. Ima istine da se tesko zaradi ali ima I price da ljudi mogu da zarade ali nece. Istina je negsije na sredini. Jarane ako moj brat, koji ne radi, i koji je osoba sa posebnim potrebama moze kupit sebi kartu, da gleda Zelju, od svojih 200 km koje ima invalidnine, e vala znas koliko me zaboli guzica, hoce li doci onaj sto zaradi 3-4 puta vise, i puno mu je 60 za godisnju, jer kopao,ili ne znam sta radio,a potrosice na kladionicu, pottosice na ispijanje kafa, pive i cigare. Puno je bilo i 1000 za deaetogodisnje pa koliko ih se kupi. Uredu ko nema, pa mu se pokloni, kao sto su ljudi uradili sa ovog foruma.
Ja ti nisam govorio za sebe, nego generalno kakva je situacija i kako mnogi razmišljaju. Ja ću uvijek dati, ali neće svi. I ne možemo s tim stavom naprijed. Cilj je privući više ljudi na stadion, to su rekli ljudi iz kluba, a cijene karata su za mnoge visoke. To je realnost. Stavi ti 12 KM istok, pa ćeš vidjeti da će biti dobro popunjen samo na početku. Kasnije će zjapiti prazna tribina. Dakle, možemo prihvatiti stanje kakvo jeste i korigirati cijene, a možemo i zadržati visoke cijene i da nam je poluprazan stadion.

Mi volimo da se poredimo. Kada vidimo cijene karata drugih klubova koje su niske, onda i mi tako hoćemo. Već sam naveo primjer Dinama. Isto ti je i s GRAS-om. Ako može u Talinu javni prijevoz skoro džaba, što ne može ovdje, odnosno ja hoću da je tako ovdje. Takvi smo.

Helem nejse, što se tiče organizacije, ona jeste poskupa, ali i drugi imaju isti izazov, a puuuno manje gledalaca na stadionu.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.

Prijava