Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

BabOsim
Kontakt:
Status: Offline

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned mar 05, 2017 12:11 am

BabOsim je napisao/la:U srijedu treba svu ovu frustraciju izruciti u mrezu Radnika, imam neki smijesni osjecaj da cemo ih natrpati ko sarmu. Sto se tice danasnje utakmice nemamo se cega sramotiti jer Juventus je bez sumnje top 5 ove lige. Ne smijem ni zamisliti sta bih bilo da je Secerovic imao pravo nastupa, bukvalno bi nas masakrirali po sredini. Dobro smo prosli. Zrinja ce se namuciti u Kaknju, zivi bili pa vidjeli.
Moram dodati da je Dnipro vodio sa dva prema nuli pa zamalo ne popusi pred kraj, utakmice je okoncana na 2-2. Uz to su savladali Almaty koja je uz Astanu najbolja ekipa Kazakstana.

Model1964

Re: FK Željezničar

ned mar 05, 2017 12:13 am

I da je spreman Zakaric pored dva igraca u cosku nemere ništa napraviti. Niti on niti bilo koje krilo u ovoj ligi.
Nek mu veza izbaci loptu u for ili duplim pasom otvori prostor pa ce biti prosjecno krilo Best.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

kvalitet
Kontakt:

ned mar 05, 2017 12:17 am

U prvom poluvremenu, kada smo bili bolji, vidjeli smo dobro da je naš najveći problem što smo spori u napadu brate mili. Mi dok okrenemo stranu (a svrha toga je napraviti višak ili situaciju 1 na 1, 2 na 2), oni se postave (a Husref je to dobro postavio u odbrani) i hajmo ponovo i onda neka greška, pa opet ispočetka... Moramo ubrzati igru. Nije to samo igra na jedan ili dva dodira. Svaki pas mora biti jači i precizniji. Ja nisam vidio da je neko pokušao ubrzati igru. Možda Jovan nekoliko puta, ali većinu toga je zahebo. Kada tome dodaš da lijevu stranu nismo imali i još neke stvari... Dobiješ ovo od danas, uz sve što su sergejevic, pile i model rekli..
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

Grbavica
Kontakt:

ned mar 05, 2017 12:19 am

Model1964 je napisao/la:
ned mar 05, 2017 12:13 am
I da je spreman Zakaric pored dva igraca u cosku nemere ništa napraviti. Niti on niti bilo koje krilo u ovoj ligi.
Nek mu veza izbaci loptu u for ili duplim pasom otvori prostor pa ce biti prosjecno krilo Best.

bilo je tih situacija pa se ponašo ko trudnica
Ko nas je kleo, nije dangubio.

chile
Kontakt:

ned mar 05, 2017 12:24 am

Zakaric nije spreman za 70 min a ostali lete na terenu nakon 70 minute. Danas nasi igaci kao da nisu jeli 5 dana, postavka i sva desavanja terenu su Slavkova greska i ocito je da je lose odradio pripremu ove utakmice. Sto neko rece spremio je ekipu kontra bunkera a Husref tako ne igra i syebo ga je skroz. Nismo imali plan b ili c, valjda izvuce pouku iz ovoga. Nadam se da ce celo odmoriti bar u kupu cini mi se da nam on najvise kvari igru, a ista mnogo zavisi od njega prije svega radi uloge koju ima u timu.
Vidjecemo sve u srijedu, Radnik nije ekipa za potcijeniti ali je itekako prelazna prepreka.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Pinkii
Kontakt:

ned mar 05, 2017 12:25 am

Svi igraci izgledaju previse umorno.
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

salle86
Kontakt:

ned mar 05, 2017 12:40 am

E čuj delegata, danas omjer 51-49 (valjda ko je bio bolji)
Svašta

Igrali dok nismo zabili i onda ručna, do kraja.
Mladost isključivo iz naše zajeb. ancije malo priprijetila ali tek toliko da se vidi da ovako sa 60% pristupa ne može.
Idemo dalje, Zrinjski na - 4, a ispred 5-e slobode na +6. To je najbitnije
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Vrag

ned mar 05, 2017 12:42 am

Nije to umor. Ova ekipa ima dosta problema koja nema veze sa igrackim kvalitetama. Bez samopouzdanja, luzerski mentalitet. Dosli smo u situaciji da je nase najjace oruzje zapravo nasa najveća slabost. Pred punom Grbavicom svi su padali, a sada je druga prica. Mora se probiti ta psihicka barijera inače nam se lose pise u lp. Slavko mora naci nacina. Edisu.je to.najbolje polazilo za rukom. Napravio.je.od njih talibane

zeljeznicka21

ned mar 05, 2017 12:56 am

upravo to, oni se useru u gace kad izadju na Grbavicu, veci im pritisak nego na strani gdje smo najbolji u ligi, podhitno neki psiholog nam treba
Prvaci SRBIH: 1946.
Prvaci SFRJ: 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH: 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012,2017/2018
Superkup BIH: 1998; 2000; 2001.

amar92
Kontakt:

ned mar 05, 2017 12:56 am

Jako me zanima sastav za kup, nekako sumnjam da ce Slavko tu puno rotirati pogotovo u prvoj utakmici. Ja bih volio vidjeti sastav:
Bobic Sinisa Bocca Bogi Stana Markovic Ugi Bekric Miro Musa Lendric, a od pocetka drugog poluvremena ubaciti Stevu umjesto Lendre.

Pinkii
Kontakt:

ned mar 05, 2017 12:58 am

Probati u kupu sa Ugljesom. Danas je vise pokazao u onih pola sata nego Blagojevic i Markovic. Stanica desno,a Sinisu lijevo.

BabOsim
Kontakt:

ned mar 05, 2017 12:58 am

https://youtu.be/AfBxBVTlNFs Upravo dovodi ga!

Jaozinho22

ned mar 05, 2017 1:00 am

Pa ne možeš to pripisivati ni luzerskom mentalitetu. Zakaric Stojanović Kerla Bogi Miro Zeba Bekric Kerla su osvajali neke trofeje u karijeri vjerovatno i Marković a nisam siguran za Sinisu. Tako da ta priča pada u vodu. :) Ovo je stvar Slavke i igrača.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

delinjo
Kontakt:

ned mar 05, 2017 1:02 am

ma kakav luzerski mentalitet nema govora o tome Jaozinho...losa priprema utakmcie od strane Petrovica ....nije sramota malo i zarotirati neke igrace...ja sam opcenito igrom pod palicom Salke nezadovoljan ali covjek ima fantastican skor i divim mu se ...i sve dok bude tako necu mi a prigovoriti ...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Plavi orkestar
Kontakt:

ned mar 05, 2017 1:18 am

Mi smo limitirana ekipa i ako ne daju sve od sebe desi se ovakva igra.Ovakvu igru ce kazniti svaka iole ozbiljnija ekipa.Srecom danas smo se provukli a slijedeci put je pitanje.Još u vrijeme Kostica sam kritikovao naš vezni red koji treba biti motor ekipe a do danas se nije ništa promjenilo i ne da nisu motor nego su kocnica ekipe.To zna i Husref koji je zatvorio naše bokove jer zna da mu ubacajima mozemo napraviti problem i time nas obezglavio.Slavko koliko sutra mora sa igracima pogledati današnju utakmicu i na svakoj datoj lopti protivniku onako nonšalantno tom igracu skinuti procenat od plate.To više nije sporadicno nego ustaljena praksa kod naših pojedinih igraca.Pa crvena i plava boja su skroz razlicite boje a daltonisti mješaju crvenu i zelenu.
Još cu napomenuti da se fudbal igra zbog gledalaca a da gledaoci dolaze na utakmice zbog lijepih poteza,akcija,golova...a da sponzori dolaze zbog gledaoca...
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

MrRiccoli
Kontakt:

ned mar 05, 2017 1:21 am

Moje misljenje je da je danas Husref takticki nadmudrio i poprilicno iznenadio Petrovica i mi mnogo govorimo kako smo bili losi, a ne pomislimo da je mladost bila jako jako dobra da nam nisu dozvolili da se sastavimo s loptom. Naravno to ne opravdava nasu onakvu igru ali i to se desava nekad se snaga ogleda u tome da pobijedis kad si najlosiji.

Sent from my C5303 using Tapatalk

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned mar 05, 2017 1:27 am

Plavi orkestar je napisao/la:Mi smo limitirana ekipa i ako ne daju sve od sebe desi se ovakva igra.Ovakvu igru ce kazniti svaka iole ozbiljnija ekipa.Srecom danas smo se provukli a slijedeci put je pitanje.Još u vrijeme Kostica sam kritikovao naš vezni red koji treba biti motor ekipe a do danas se nije ništa promjenilo i ne da nisu motor nego su kocnica ekipe.To zna i Husref koji je zatvorio naše bokove jer zna da mu ubacajima mozemo napraviti problem i time nas obezglavio.Slavko koliko sutra mora sa igracima pogledati današnju utakmicu i na svakoj datoj lopti protivniku onako nonšalantno tom igracu skinuti procenat od plate.To više nije sporadicno nego ustaljena praksa kod naših pojedinih igraca.Pa crvena i plava boja su skroz razlicite boje a daltonisti mješaju crvenu i zelenu.
Još cu napomenuti da se fudbal igra zbog gledalaca a da gledaoci dolaze na utakmice zbog lijepih poteza,akcija,golova...a da sponzori dolaze zbog gledaoca...
Na kraju je rezultat mjerilo svega, a nas skor u posljednjih 5 kola koji iznosi 15 bodova uz gol razliku 9:0 ipak nesto znaci. Nama je ocajnicki trebao rezultat, a Slavko rezultat donosi.

Sent from my C5303 using Tapatalk

salle86
Kontakt:

ned mar 05, 2017 1:29 am

Slavko odlazi...i povedi ove limitirane igrače (koji su otresli Zrinjski u sred Mostara 4-0) sa sobom

Hoćemo recimo Demira Hotića i europski nogomet
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Pinkii
Kontakt:

ned mar 05, 2017 1:41 am

U koliko sati je kup ?

delinjo
Kontakt:

ned mar 05, 2017 1:44 am

salle86 je napisao/la:
ned mar 05, 2017 1:29 am
Slavko odlazi...i povedi ove limitirane igrače (koji su otresli Zrinjski u sred Mostara 4-0) sa sobom

Hoćemo recimo Demira Hotića i europski nogomet
ne pretjeruj sad prijatelju :)
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 2 gosta.

Prijava