Model1964 je napisao/la: ↑sub mar 04, 2017 11:42 pm
arelinho je napisao/la: ↑sub mar 04, 2017 11:36 pm
Haklapuc je napisao/la: ↑sub mar 04, 2017 11:33 pm
A šta kad uvežeš dvije ovakve utakmice i pritom ne osvojiš bodove? Šta onda?
Imali smo sličnu situaciju i dok nas je Mulalić vodio - niz od nekoliko pobjeda, neke od njih i sretno ostvarene, a onda sreća isto tako okrene leđa i ispušiš evropu. Ja ne bih volio da opet dođemo u takvu situaciju, pa zbog toga i pozivam na oprez.
Svaka utakmica je drugačija. Protiv Krupe si dominirao drugo poluvrijeme i dobio si. Ogromna razlika u igri je bila. Svaka utakmica donosi nešto novo i ne može se svaki put ovako odigrati.

Ako dobijemo Radnika u prvoj utakmici sa dobrom igrom biće opet euforija i mnogi će reći da igramo kao Barsa. Ne možeš odigrati ovakvu utakmicu opet gdje je gotovo kompletna ekipa podbacila. Europa je cilj i malo nas dijeli od tog cilja.
Nije cilj evropa! Cilj je napredak, posljedicno evropa

.
Da bi nešto napravio moraš zaboraviti rijec: nazor. Ovo danas je bilo nazor. Kao što ti moj vrli i uvaženi komšo gore napisa...
Ako dobijemo gore Radnik jopet nije dozvoljena euforija. Pohvala ok idemo dalje. Cilj je napredak. Klub napreduje u svim pogledima tako i ekipa mora
napredovati
Najsmješnije od svega je što nam danas nije uspijevala ni alibi igra zvana prvom do sebe, griješili su pasove i s metar udaljenosti. Mnogo je faktora koji su mogli uzrokovati ovakvu partiju. Neki od njih su već nabrojani, a ja bih još dodao i da nije postojao plan B u igri, igra se postavila kao da će Mladost igrati bunker, a Mladost nas je napala i igrači bukvalno nisu znali šta ih je snašlo i gdje gone. Uđe voda u uši, svjestan sam ja svega, ali u takvim situacijama mora postojati nekoliko igrača koji znaju stati na loptu i smiriti ekipu. Iskreno se nadam da se ovakva partija ne može ponoviti. Teške pobjede kući, OK, na to smo navikli, ali neki plan u igri i neka igra mora postojati, ne može se ovako napredovati.