Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Haklapuc
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub mar 04, 2017 11:31 pm

Složio bih se sa Slavkom da ljepota u igri u ovom trenutku nije toliko bitna, da je trenutno bitnije igrati na rezultat. Ali dragi Slavko, pa mi smo danas odvratnu utakmicu odigrali, treba malo i razmisliti o ovome i vidjeti s igračima šta i kako, podići ih malo psihički nakon ovog očaja. Ako se to ne desi, triježnjenje će biti bolno za sve nas.
Ova njegova izjava daje vjetar u leđa igračima da mogu odigrati katastrofalnu utakmicu i proći nekažnjeno. Naravno, ostavljam prostor da će on to interno riješiti s njima. Alarme treba upaliti na vrijeme, a ovo je definitivno znak za uzbunu.

Haklapuc
Kontakt:

sub mar 04, 2017 11:33 pm

arelinho je napisao/la:
sub mar 04, 2017 11:29 pm
Ne znam možda sam ja lud, ali stojim iza svega što sam rekao u prethodnim postovima. To je moje lično mišljenje i ono što ja volim. Meni ne smeta ovakva igra dok se uzimaju bodovi, a uzimaju se hvala Bogu. Toliko od mene na ovu današnju utakmicu. U srijedu protiv Radnika sam i zadovoljan sa 1:1. :)
A šta kad uvežeš dvije ovakve utakmice i pritom ne osvojiš bodove? Šta onda?
Imali smo sličnu situaciju i dok nas je Mulalić vodio - niz od nekoliko pobjeda, neke od njih i sretno ostvarene, a onda sreća isto tako okrene leđa i ispušiš evropu. Ja ne bih volio da opet dođemo u takvu situaciju, pa zbog toga i pozivam na oprez.

Plava Porodica
Kontakt:

sub mar 04, 2017 11:37 pm

Ogadit cemo fudbal Radniku :kafa:
0:1 iz ofsajda u 94-oj nakon guzve u sesnaestercu gdje smo dva puta rukom igrali , a napad prije toga Radnik pogodio 2.stative i 1.precku .
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

diego1921
Kontakt:

sub mar 04, 2017 11:39 pm

Imal gdje snimak tekme ?

Plava Porodica
Kontakt:

sub mar 04, 2017 11:41 pm

@shzna evo ti snimak nadjoh na Fb.. Snimo neki selfi smeker sa sjevera.
https://m.youtube.com/watch?v=5u1qDrvpx ... e=youtu.be
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Model1964

sub mar 04, 2017 11:42 pm

arelinho je napisao/la:
sub mar 04, 2017 11:36 pm
Haklapuc je napisao/la:
arelinho je napisao/la:
sub mar 04, 2017 11:29 pm
Ne znam možda sam ja lud, ali stojim iza svega što sam rekao u prethodnim postovima. To je moje lično mišljenje i ono što ja volim. Meni ne smeta ovakva igra dok se uzimaju bodovi, a uzimaju se hvala Bogu. Toliko od mene na ovu današnju utakmicu. U srijedu protiv Radnika sam i zadovoljan sa 1:1. :)
Imali smo sličnu situaciju i dok nas je Mulalić vodio - niz od nekoliko pobjeda, neke od njih i sretno ostvarene, a onda sreća isto tako okrene leđa i ispušiš evropu. Ja ne bih volio da opet dođemo u takvu situaciju, pa zbog toga i pozivam na oprez.
Svaka utakmica je drugačija. Protiv Krupe si dominirao drugo poluvrijeme i dobio si. Ogromna razlika u igri je bila. Svaka utakmica donosi nešto novo i ne može se svaki put ovako odigrati. :DD: Ako dobijemo Radnika u prvoj utakmici sa dobrom igrom biće opet euforija i mnogi će reći da igramo kao Barsa. Ne možeš odigrati ovakvu utakmicu opet gdje je gotovo kompletna ekipa podbacila. Europa je cilj i malo nas dijeli od tog cilja. :)
Nije cilj evropa! Cilj je napredak, posljedicno evropa ;) .
Da bi nešto napravio moraš zaboraviti rijec: nazor. Ovo danas je bilo nazor. Kao što ti moj vrli i uvaženi komšo gore napisa...
Ako dobijemo gore Radnik jopet nije dozvoljena euforija. Pohvala ok idemo dalje. Cilj je napredak. Klub napreduje u svim pogledima tako i ekipa mora napredovati
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

delinjo
Kontakt:

sub mar 04, 2017 11:46 pm

sta znaci igrac u vezi koji zna povuci loptu nekako najbolji primjer je Amir protiv Ferenca na Kosevu....povukao loptu asistencija i gol...nista krila prvom do sebe ....e to nemamo sad ....
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Morzhy
Kontakt:

sub mar 04, 2017 11:48 pm

Sve u svemu dobro smo izmorili Mladost, da se Zrinjski ne muči previše slijedeće kolo. Ljudi su prvi na tabeli dobrim dijelom zahvaljujući činjenici što im mi dajemo protivnika koji protiv nas pogine na terenu nekoliko dana prije utakmice s njima

exbabilon
Kontakt:

sub mar 04, 2017 11:50 pm

Meni samo zao sto znam bar 3 osobe koje su neredovne na stadionu ili cak nisu mjesecima bili na utakmici, a danas su dosli i otisli su razocarani.

Ne trazi niko da umiremo u ljepoti, dosta je samo da igramo normalno. Da to ne bude rastiman orkestar koji ne moze uvezat 3 pasa, a danas smo u bar pola od 90 minuta bili takvi. Nespremnih 11 poluamatera koji su se prvi put sreli.

Danas smo pobijedili, s ovom igrom s mozemo provuci jos jednom, ali i sreca okrene ledja i dodje sve na naplatu. Zato brzo promijeniti stvari koje ne stimaju i boriti se za titulu, nije to nerealno, ali s ovom igrom je predaleko.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

teteac8684
Kontakt:

sub mar 04, 2017 11:53 pm

Ako smo danas, sa odron igrom, dobili onda nam.je nebo granica....losije od ovoga, cisto sumnjam, da mozemo odigrati...

teteac8684
Kontakt:

sub mar 04, 2017 11:54 pm

Ako smo danas, sa odron igrom, dobili onda nam.je nebo granica....losije od ovoga, cisto sumnjam, da mozemo odigrati...

kontranogama
Kontakt:

sub mar 04, 2017 11:55 pm

teteac8684 je napisao/la:
sjeti se druze koliko smo to puta napisali u zadnje dvije godine.znaci more bit svasta. i bolje i gore.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

Haklapuc
Kontakt:

Model1964 je napisao/la:
sub mar 04, 2017 11:42 pm
arelinho je napisao/la:
sub mar 04, 2017 11:36 pm
Haklapuc je napisao/la:

Svaka utakmica je drugačija. Protiv Krupe si dominirao drugo poluvrijeme i dobio si. Ogromna razlika u igri je bila. Svaka utakmica donosi nešto novo i ne može se svaki put ovako odigrati. :DD: Ako dobijemo Radnika u prvoj utakmici sa dobrom igrom biće opet euforija i mnogi će reći da igramo kao Barsa. Ne možeš odigrati ovakvu utakmicu opet gdje je gotovo kompletna ekipa podbacila. Europa je cilj i malo nas dijeli od tog cilja. :)
Nije cilj evropa! Cilj je napredak, posljedicno evropa ;) .
Da bi nešto napravio moraš zaboraviti rijec: nazor. Ovo danas je bilo nazor. Kao što ti moj vrli i uvaženi komšo gore napisa...
Ako dobijemo gore Radnik jopet nije dozvoljena euforija. Pohvala ok idemo dalje. Cilj je napredak. Klub napreduje u svim pogledima tako i ekipa mora napredovati
Najsmješnije od svega je što nam danas nije uspijevala ni alibi igra zvana prvom do sebe, griješili su pasove i s metar udaljenosti. Mnogo je faktora koji su mogli uzrokovati ovakvu partiju. Neki od njih su već nabrojani, a ja bih još dodao i da nije postojao plan B u igri, igra se postavila kao da će Mladost igrati bunker, a Mladost nas je napala i igrači bukvalno nisu znali šta ih je snašlo i gdje gone. Uđe voda u uši, svjestan sam ja svega, ali u takvim situacijama mora postojati nekoliko igrača koji znaju stati na loptu i smiriti ekipu. Iskreno se nadam da se ovakva partija ne može ponoviti. Teške pobjede kući, OK, na to smo navikli, ali neki plan u igri i neka igra mora postojati, ne može se ovako napredovati.

Elegant
Kontakt:

sub mar 04, 2017 11:56 pm

phpBB [video]

Kad istok bude gotov pa kad zagrmi !

MDK je proslost idemo u Bijeljinu po dobar rezultat u kupu a onda Metalci iz Jajaca u miroljubivoj Banja Luci.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

teteac8684
Kontakt:

ned mar 05, 2017 12:02 am

kontranogama je napisao/la:
teteac8684 je napisao/la:
sjeti se druze koliko smo to puta napisali u zadnje dvije godine.znaci more bit svasta. i bolje i gore.
Ovo danas je bilo u nivou lige za opstanak...ako ne mozemo bolje od toga onda smo u velikom problemu...

amar92
Kontakt:

ned mar 05, 2017 12:02 am

Volio bih da Slavko pokusa Zebu na Jovanoj poziciji gdje bi lakse mogao organizirati nesto, a pokazao je u ovim utakmicama da je spreman i odbranu igrati. Na Zebinu poziciju onda Ugija koji je danas pokazao kako izgleda kad imas veznjaka koji moze povuci loptu i podvaliti loptu za Lendrica.

Model1964

ned mar 05, 2017 12:04 am

Ja trubim od one prošlogodišnje proljetne premijere sa Širokim da je osnovni problem u veznom redu. Tada sam kritikovao Bekrica pa me pojedinci popljuvaše. Od tada su se u vezi promjenili mnogi igraci a problem je ostao isti. Slabo kretanje, sa i bez lopte, promjena tempa, spor protok lopte..
Pogledao sam ponovo današnju tekmu i...
Da imaš sada na krilima Ficu i Gutu nebi ništa napravili! Krilu treba prostor i lopta u prostor. Krilo dobije loptu kada je protivnicki igrac vec kod njega, cesto i dva. Slikaj se, ma da si najveci dribler u zemlji. Kako Miro odigra onu akciju u Japanu? Dobi pravovremenu loptu u prostor. Kada je kod nas dobio?
Danas je Zakaric bio loš. Jedan od razloga je da je dobijao lopte kada je imao poduplane cuvare. Njegov ego velik pa ide driblingom kroz. Nemere.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

psihopata
Kontakt:

ned mar 05, 2017 12:06 am

al se i skaut iz italije danas imao cega nagledati,prava prvenstvena ljepotica i rapsodija fudbala na grbavici.....neponovilo se....
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

BabOsim
Kontakt:

ned mar 05, 2017 12:06 am

U srijedu treba svu ovu frustraciju izruciti u mrezu Radnika, imam neki smijesni osjecaj da cemo ih natrpati ko sarmu. Sto se tice danasnje utakmice nemamo se cega sramotiti jer Juventus je bez sumnje top 5 ove lige. Ne smijem ni zamisliti sta bih bilo da je Secerovic imao pravo nastupa, bukvalno bi nas masakrirali po sredini. Dobro smo prosli. Zrinja ce se namuciti u Kaknju, zivi bili pa vidjeli.

teteac8684
Kontakt:

ned mar 05, 2017 12:08 am

Model1964 je napisao/la:
ned mar 05, 2017 12:04 am
Ja trubim od one prošlogodišnje proljetne premijere sa Širokim da je osnovni problem u veznom redu. Tada sam kritikovao Bekrica pa me pojedinci popljuvaše. Od tada su se u vezi promjenili mnogi igraci a problem je ostao isti. Slabo kretanje, sa i bez lopte, promjena tempa, spor protok lopte..
Pogledao sam ponovo današnju tekmu i...
Da imaš sada na krilima Ficu i Gutu nebi ništa napravili! Krilu treba prostor i lopta u prostor. Krilo dobije loptu kada je protivnicki igrac vec kod njega, cesto i dva. Slikaj se, ma da si najveci dribler u zemlji. Kako Miro odigra onu akciju u Japanu? Dobi pravovremenu loptu u prostor. Kada je kod nas dobio?
Danas je Zakaric bio loš. Jedan od razloga je da je dobijao lopte kada je imao poduplane cuvare. Njegov ego velik pa ide driblingom kroz. Nemere.
Zakaric je bio los jer jos nije spreman za 60-70 minuta ozbiljne igre...gledano istini u oci

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

Prijava