Amidza je rod...tako da...sajo10 je napisao/la:"Uvijek sam javno govorio, sve što imam, izuzev moje porodice je na prodaju",dodao je Tan u zvaničnoj izjavi, koju je prenio BBC.
Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
Amidza je rod...tako da...sajo10 je napisao/la:"Uvijek sam javno govorio, sve što imam, izuzev moje porodice je na prodaju",dodao je Tan u zvaničnoj izjavi, koju je prenio BBC.
Ma daj hahahahaha
Bio jutros u 9,biće sad za koji minut na pomoćnom
”Lendrić ima iste karakteristike kao Nikola Kalinić. On je tip napadača za kojeg su postojale ponude iz Kine, ali su one odbijene jer on ima namjeru da napravi transfer u neku od najjačih evropskih liga. Imao je ponude iz Italije, ali sada je rano pričati o ljetnom prelaznom roku. BiH je leglo talenta i to će se pokazati”, zaključio je Fanciulli.
Hvalaž'21 je napisao/la:http://live.robinwidget.org/streamvideo ... 42106.html
Hvala ti.ž'21 je napisao/la:”Lendrić ima iste karakteristike kao Nikola Kalinić. On je tip napadača za kojeg su postojale ponude iz Kine, ali su one odbijene jer on ima namjeru da napravi transfer u neku od najjačih evropskih liga. Imao je ponude iz Italije, ali sada je rano pričati o ljetnom prelaznom roku. BiH je leglo talenta i to će se pokazati”, zaključio je Fanciulli.