Kad bude para, mislim da su poslovni prostori prioritet a krov je prilicno skupa investicija. Samo ce se ubrzo raditi plato iza tribne, potpuna rekonstrkcija u parking.
Kad bude para, mislim da su poslovni prostori prioritet a krov je prilicno skupa investicija. Samo ce se ubrzo raditi plato iza tribne, potpuna rekonstrkcija u parking.
Ova faza su tribina, postavljanje stolica s WC tackama pod tribinom i grubi vanjski radovi a odmah se nastavlja sredjivanje povrsine iza tribine i neko ulickavanje ulaza u tribinu, kako sam razumio za koji je Misimovic rekao da kosta oko 150 000 KM, mimo 1.25 miliona KM koliko ce se platiti GP Butmir. Radove na prilazu tribini radi neka druga firma.
15.03.
Brate ako imaš godišnju gužve za tebe nemasamo_plavo je napisao/la: ↑pon feb 27, 2017 3:32 pmKuda će se u subotu ulaziti na jug? Vjerovatno preko zapadne tribine?
Nadam se da neće biti velika gužva...
U sakom slučaju doći pola sata ranije od planiranog.![]()
Taman. Odlicno mi odgovara, jos da je probati u Bijeljinu otici, ali nazalost, vrlo tesko.
Vala sko sad raja nije napaljena ne znam kad ce biti. Jedina steta sto je protivnik nesto tanji ali ne moze sve.Okolele je napisao/la:HAJCAJ RAJU
SVI NA GRBAVICU 04.02.2017 15:00
inace kazu neki da bi 10 milja bila senzacija....ja ocekujem vise od 15 hiljada.....cak moji rodjaci amidje koji od Videotona nisu otisli na tekmu idu protiv Mladosti....zato sam ubjedjen preko 15 milja ..chile je napisao/la: ↑pon feb 27, 2017 4:50 pmVala sko sad raja nije napaljena ne znam kad ce biti. Jedina steta sto je protivnik nesto tanji ali ne moze sve.Okolele je napisao/la:HAJCAJ RAJU
SVI NA GRBAVICU 04.02.2017 15:00
Raja se bas nalozila i ima onih koji nisu otisli na utakmicu po 10-15 god i bice na ovoj, cini mi se da bi i si sebe mogli iznenaditi posketom.
Ako je crni veliki to je gazda gp ButmitaOkolele je napisao/la:Vidim bager se zakopo na J-I i kamioni sad preko Juga ulaze
P.S. Ko je krupna zvjerka sa Mercedesom..?