Baš tako barba, Dželo je tad na Koševu dao gol glavom haman sa 15 metara. Gušu lobovao smječanin.barbarez je napisao/la:@salle86 to sa Facom i pobijedom Ruadara je bilo 1999 godine. 1 kolo, Zeljo bio sampion,rezultat bio 1-2. U 2 kolu, zijanili od Sarajeva 3-1 na Kosevu. Uglavnom Faco je igrac koji je bio veliki majstor i mahalac, ali to u ozbiljnom fudbalu nije prolazilo bas dobro. Kad se vratio u Zelju bila su velikamocekivanjanod njega. Bio je atraktivan, a u sustini jako malo pokazao. Par utakmica i par vrhunskih driblinga i njegov cuveni laznjak od kojeg je kicmu lomio da boli. Nazalost to je bilo sve od njega. I onda ga je nama zaklanfo jednom.
Ma ni u snu. Klub je bogat i imaju odlicnog strucnjaka ma klupi i veliki budzet,lani im je cilj bio biti u prvoj polovini tabele a zavrsili su treci ove godine ce biti u sredini sto je i realno jer ih je europa liga slomila. Klub ima ambiciju da bude ono sto je Istanbulspor sada i rade na tome polako. Sve u svemu dobra odskocna daska za nase a posebno za Baju koji je iznenadjenje za sve u klubu
Ma ne daju burazeru, sve se rastalilo
ŽIVIMO ŽELJEZNIČARAjzea je napisao/la: ↑ned feb 19, 2017 9:31 amVukotic: "..da se oduzimo za preko 8000 mailova.."![]()
Siljak: "..a na osnovu ustaljenih procedura kluba, zamolio bih Senada Misimovica da obuce sako i dodje ovdje !"![]()
![]()
![]()
![]()
Mimo: "Ja zivim Zelju ! Vjeruj mi da se nekad prepadnem kako je krenulo, ne ureklo se !"
Nije jedini..![]()
Generalno glupa vam je prica...Hadzijalagic je napisao/la: ↑ned feb 19, 2017 12:49 pmGeneralno trebaju bjezati iz turske lige, nebitno koji klub je u pitanju..
A i Amir i Rijad danas jedni od najlosijih u ekipi. Malo objektivnosti nije na odmet.bistrikboy je napisao/la: ↑ned feb 19, 2017 12:54 pmGeneralno glupa vam je prica...Hadzijalagic je napisao/la: ↑ned feb 19, 2017 12:49 pmGeneralno trebaju bjezati iz turske lige, nebitno koji klub je u pitanju..
Baja ima skoro pola miliona maraka primanja plus premije. Bas me zanima ko ce mu dati vise kad je Djuric mrtvi u boljem polozaju u repki...
Ja i? Opet je Baja dao 10 golova.Dominic je napisao/la: ↑ned feb 19, 2017 1:08 pmA i Amir i Rijad danas jedni od najlosijih u ekipi. Malo objektivnosti nije na odmet.bistrikboy je napisao/la: ↑ned feb 19, 2017 12:54 pmGeneralno glupa vam je prica...Hadzijalagic je napisao/la: ↑ned feb 19, 2017 12:49 pmGeneralno trebaju bjezati iz turske lige, nebitno koji klub je u pitanju..
Baja ima skoro pola miliona maraka primanja plus premije. Bas me zanima ko ce mu dati vise kad je Djuric mrtvi u boljem polozaju u repki...