Osmankovicu sine...
Kerla i Osmankovic, pa bice lomljave samo takve.
Ovo je bila preslikana naša igra u gostima čitavo prvenstvo, izuzen one u Širokom prvih pola sataexbabilon je napisao/la: ↑sub feb 18, 2017 4:14 pmYebo rezultat, pa hajd i igra nije bas da treba zakljucivati previse.. Al da ovako lako Velez uzima nama lopte na nasoj polovini, svaki presing im je urodio plodom.. Pogotovo drugo poluvrijeme..naletio period 20ak minuta nismo loptu na normalan nacin iznijeli.. Mi trebamo igrati presing i uzimati protivniku na taj nacin lopte, a ne obratno.. Moje misljenje.
Sent from my LG-K430 using Tapatalk
Pozdrav svima. Javljam vam se kako bih vam otkrio jednu životnu priču, a ujedno se i zahvalio onom ko mi je pomogao. Pred ovu školsku godinu nisam imao da platim kćerci knjige i školski pribor jer sam uplatio desetogodišnju ulaznicu za istok. Nisam imao izbora, razmišljao sam o najgorem (da je ispišem iz škole), a onda sam naišao na "Musa Muhammed dojave". Čovjeku sam objasnio situaciju, a on mi je ponudio plaćanje nakon utakmice da se uvjerim. Kćer mi je kupila knjige i školski pribor, a ja sam zahvalan čovjeku.
Nemamo brzog veznjaka da prenese loptu do njihovih16*m. Zato se dešava da držimo loptu pred našim 16* i dovodimo protivnika u mogucnost da odigra presing. Markovic, Blagojevic, Uglješa su spori, Bekric i Zeba još više. Zbog toga niti krila ne dolaze do izražaj niti igramo na kontre i polukontre. Igramo na vec postavljenu odbranu a to je najteža varijanta. Zato se i patimo da napravimo šansu.exbabilon je napisao/la: ↑sub feb 18, 2017 4:14 pmYebo rezultat, pa hajd i igra nije bas da treba zakljucivati previse.. Al da ovako lako Velez uzima nama lopte na nasoj polovini, svaki presing im je urodio plodom.. Pogotovo drugo poluvrijeme..naletio period 20ak minuta nismo loptu na normalan nacin iznijeli.. Mi trebamo igrati presing i uzimati protivniku na taj nacin lopte, a ne obratno.. Moje misljenje.
Sent from my LG-K430 using Tapatalk
Vidjeli smo dva lijepa gola, vidjeli smo da nismo primili gol, vidjeli smo da se niko nije povrijedio i vidjeli smo da smo odnijeli pobjedu. Meni je to ipak nesto posebno.dimitrijevic je napisao/la: ↑sub feb 18, 2017 4:17 pmDa se razumijemo nista posebno nismo vidjeli cak je Velez u prvom bio opasniji u nekim momentima.Raduje cinjenjica da smo jedan gol primili od Slobode racunajuci i ove prijateljske to dodje 725 minuta i samo jedan primljen protiv Astane.Biće tesko u Krupi.
ma ne moze on igrati krilo onako pickast...ne glumim da znam vise od slavka jer naravno da nije tako....ali nema teoretske sanse da onako pickast igra krilo....on nece nikoga probiti po strani onako ...