Ovome se i ja nadam. U svim segmntima vođenja kluba smo Real za ove lige. Red je da im se stane ukraj sa šupljim ugovorima na 400KM. Igrač ima ugovor na 400KM zvanično i na to plaća porez a kao neće da dođe kod nas iako mu nudiš 3000 i više sa svim plačenim porezima i sve čisto. Ovi pravnici i advokati bi trebali skontati kako napraviti zakoniti pritisak na NS, silne inspekcije rada a i na sindikat. Da je imalo pošteno stajali bi oni u redu na Grbavici i molili za potpis.dimitrijevic je napisao/la: ↑pet feb 17, 2017 11:36 pmVec sad se treba pricat s potencijalnim pojacanjima na ljeto i vjerujem da se to i radi i prati.Ordagic,Obradović,Peco,Stila,Dialiba...mozemo titulu uzeti i imati 10 000 prosjek i napravit takvu euforiju,pa da nam se sami pocnu nuditi neki sto ih nismo mogli ni zamisliti kod nas.
jooj to je cirkus....Dulja prijavljen kod njih na 400 KM hahahaSanMan je napisao/la: ↑pet feb 17, 2017 11:59 pmOvome se i ja nadam. U svim segmntima vođenja kluba smo Real za ove lige. Red je da im se stane ukraj sa šupljim ugovorima na 400KM. Igrač ima ugovor na 400KM zvanično i na to plaća porez a kao neće da dođe kod nas iako mu nudiš 3000 i više sa svim plačenim porezima i sve čisto. Ovi pravnici i advokati bi trebali skontati kako napraviti zakoniti pritisak na NS, silne inspekcije rada a i na sindikat. Da je imalo pošteno stajali bi oni u redu na Grbavici i molili za potpis.dimitrijevic je napisao/la: ↑pet feb 17, 2017 11:36 pmVec sad se treba pricat s potencijalnim pojacanjima na ljeto i vjerujem da se to i radi i prati.Ordagic,Obradović,Peco,Stila,Dialiba...mozemo titulu uzeti i imati 10 000 prosjek i napravit takvu euforiju,pa da nam se sami pocnu nuditi neki sto ih nismo mogli ni zamisliti kod nas.
Ma nema teorije drug. Sutra izlazi ekipa na teren koja ce istrcati takodjer i u Krupi, i to je okej. Cak se nadam da cemo shvatiti ovu generalku vrlo ozbiljno u smislu da necemo praviti 10 izmjena u drugom poluvremenu. Rezultat me ne interesuje ali ocito da smo bolji tim i mislim da cemo slaviti konfortabilno.Plava Porodica je napisao/la: ↑sub feb 18, 2017 12:00 amVolio bih bas sutra vidjeti Zeru od prve minute, ali na svojoj poziciji tj. ofanzivni vezni. Ali realno prvo poluvrijeme igrat ce ekipa standardna.
Pa sa tim parama bi mogli dovesti igrace, ne da prekucaju nego da izvrse prekucavanje prekucavanja ove lige, citav zapad da se uradi,(u biti citav stadion) da se uradi kamp za omladinski pogon, klub bi bio finansijski stabilan itd.. Ako je mogla to uraditi Borrusia Dortmund zasto bi mi izmisljali toplu vodu. Cisto marketinski potez. Ne radi se o prodaji kluba..