Ja se opet moram ne složiti sa ovim
Ako grupa ima ime naseg Zelje,to ne moze biti grupa mene,tebe,Sanela petog ili desetog. To je nasa grupa. Frajer je umislio da je on Zeljo.salle86 je napisao/la: ↑uto feb 14, 2017 8:59 pmA i vi pojedini ko kakve mlade
Svako ima pravo da radi u svojoj grupi šta mu volja.
Ono što on radi je da fura, loži, forsira raju da uplate makar 1,2,5 KM, da su aktivni navijači a ne samo fb. I to je po meni sasvim ok.
Ima ljudi koji samo lajkaju Želju i od toga klub nema ništa ali vazda sve najbolje znaju...takvi realno i ne trebaju. A sad kako ih odstraniti, to je već viša matematika
EDIT: evo u ovom postu odgovor i gavranu, modelu
Da je ok suditi ko je pravi a ko ne i nije, ali ja donekle i shvatam jer ima ljudi koji 1KM ne daju, a mogu. Tako ja to vidim i iz ovog ugla meni je to ok. Čovjek ne želi u grupi fb navijače
Ma jah, sad bih i ja tebi trebao objašnjavati da je Halil možda sve ali nije lažov.Model1964 je napisao/la: ↑uto feb 14, 2017 8:57 pmDaleko od toga da je Tunjo, Nkola je jako pametan, što bi rekli promucuranJako dobro je koristio te gluposti da odradi svoje. Baš iz te promucurnosti je proizilazilo jedno Nikada nije ponovio istu foru! Zbog toga je i postao legenda, mit
![]()
Sticajem lijepi okolnosti, sam bio raja sa sinovima svih ljudi iz Švabinog SŠ i dobro znam kako je Švabo gledo na te Nikoline fore *Nikola...de...*
Sasa,lik se previse eksponira i stavlja sebe u prvi plan i uzima za pravo da odredjuje ko je pravi navijac a ko nije.Pitanje moje glasi,sta bi onda trebao raditi Misimović,a on nikad nije sebe stavio u prvi plan nikad nije rekao ja sam veci Željovac od ostalih (jer sam dao vise para).Po njemu Šemso nije navijač ni Stole.salle86 je napisao/la: ↑uto feb 14, 2017 8:59 pmA i vi pojedini ko kakve mlade
Ono što on radi je da fura, loži, forsira raju da uplate makar 1,2,5 KM, da su aktivni navijači a ne samo fb. I to je po meni sasvim ok.
Ima ljudi koji samo lajkaju Želju i od toga klub nema ništa ali vazda sve najbolje znaju...takvi realno i ne trebaju. A sad kako ih odstraniti, to je već viša matematika
Da je ok suditi ko je pravi a ko ne i nije, ali ja donekle i shvatam jer ima ljudi koji 1KM ne daju, a mogu. Tako ja to vidim i iz ovog ugla meni je to ok. Čovjek ne želi u grupi fb navijače
Drug mene je izbacio iz grupe bez obzira što sam dao pare za drugu stolicu. Npr kad je bila akcija za prvu stolicu fkt nisam mogao da dođem da donesem pare imao sam obaveza milion, od ispita na faksu i još milion zajebancija , za drugu donio i kada se počelo za treću da se skuplja lik me izbrisao iz grupe , valjda došao do nekog svog zaključka da nisam Željovac na osnovu toga što mu neku objavu nisam LIKE kako je to on to navodio kao razloge brisanja.kremenko je napisao/la: ↑uto feb 14, 2017 9:08 pmAko grupa ima ime naseg Zelje,to ne moze biti grupa mene,tebe,Sanela petog ili desetog. To je nasa grupa. Frajer je umislio da je on Zeljo.salle86 je napisao/la: ↑uto feb 14, 2017 8:59 pmA i vi pojedini ko kakve mlade
Ako ljudi ne daju pare,brise ih iz grupe. Halo ba,o cemu pricamo?
Nece mi u novcanik gledati niko. Pogotovo ne Sanel i sl njemu. To je bezobrazluk par exellance.
Pogotovo mi nece mjeriti koliki sam ja Zeljovac. Ne dam nikome.
Jeste, halal svakomeModel1964 je napisao/la: ↑uto feb 14, 2017 9:04 pm@Sale
Ja ne shvatam i ne prihvatam osude onih koji mogu a ne daju! Nismo pitari!
Šta koga briga koje dao i ko nije! Nikada u ovih sto godina nismo bili od te japije! To seljacko, papansko vaganje neka ostavi za Klokotnicu.
Halal svakom ko je dao i ko nije.
Pa pola uprave pise na ovom forumuMorzhy je napisao/la:Moje pitanje je postavljeno Upravi jer znam da čitaju, ko god želi lako mu je preskočiti isto. Ne bih pitao da nemam razlog za to. Za raju ću preformulisati to pitanje u narodnu poslovicu "lako je tuđim .urcem gloginje mlatiti". Za neke likove sigurno ZNAM da nisu kupili desetogodišnju ulaznicu od SVOG novca, možda je stotinu momaka dalo po 10 KM da bi taj jedan lik dobio pozivnicu za "SVEČANO PLAVO VEČE"..ne ide to tako Salle druže, to nije Željo niti će ikad biti...
Jesi ti ikad ista napisao protiv Uprave?Bruda.TM je napisao/la: ↑uto feb 14, 2017 9:20 pmPa pola uprave pise na ovom forumuMorzhy je napisao/la:Moje pitanje je postavljeno Upravi jer znam da čitaju, ko god želi lako mu je preskočiti isto. Ne bih pitao da nemam razlog za to. Za raju ću preformulisati to pitanje u narodnu poslovicu "lako je tuđim .urcem gloginje mlatiti". Za neke likove sigurno ZNAM da nisu kupili desetogodišnju ulaznicu od SVOG novca, možda je stotinu momaka dalo po 10 KM da bi taj jedan lik dobio pozivnicu za "SVEČANO PLAVO VEČE"..ne ide to tako Salle druže, to nije Željo niti će ikad biti...
Cim nesto napises a da je nesto kontra ove uprave ide ban![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jesam, pa....Ajzea je napisao/la:Jesi ti ikad ista napisao protiv Uprave?Bruda.TM je napisao/la: ↑uto feb 14, 2017 9:20 pmPa pola uprave pise na ovom forumuMorzhy je napisao/la:Moje pitanje je postavljeno Upravi jer znam da čitaju, ko god želi lako mu je preskočiti isto. Ne bih pitao da nemam razlog za to. Za raju ću preformulisati to pitanje u narodnu poslovicu "lako je tuđim .urcem gloginje mlatiti". Za neke likove sigurno ZNAM da nisu kupili desetogodišnju ulaznicu od SVOG novca, možda je stotinu momaka dalo po 10 KM da bi taj jedan lik dobio pozivnicu za "SVEČANO PLAVO VEČE"..ne ide to tako Salle druže, to nije Željo niti će ikad biti...
Cim nesto napises a da je nesto kontra ove uprave ide ban![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk