Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Linjema
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto feb 14, 2017 9:46 am

teteac8684 je napisao/la:
uto feb 14, 2017 9:26 am
Benjoza je napisao/la:
uto feb 14, 2017 7:58 am
storm_raider je napisao/la:
pon feb 13, 2017 8:04 pm

Ovo je istina. Kada je bila ona frka sa Milosem, dosta mi je ljudi cije fudbalsko znanje cijenim isto reklo. Pocetni treninzi kod Kostica su bili takvi, da bi se igraci sa cudjenjem gledali. Jedini je Miro, doslovno jedini, znao sve da odradi. To ti je kao kada papak ne ode dalje od Makarske cijeli zivot, pa kada zaluta do Budimpeste ne moze se prestati cuditi. Ali dobro, na nasu srecu dosao je Slavko, koji zna sa ovom bagrom kako ce. Takodjer, Slavko itekako zna i treninge koje je Kostic radio, ali je dovoljno mudar ili obavjesten, ili oboje, da to ne servira nasima. Kada dodje vrijeme i neki bolji igraci budu tu, onda ce se tako raditi.
Sjedio sam danima i gledao treninge njegove mene je covjek oduševio najiskrenije, i dan danas sam ubijeđen da je ono bila sabotaža miloša kostićaod strane igrača....
Ko god je pogledao jedan trening mogao je vidjeti da oni njega ne razumiju ili neće da razumiju...
Onda ga ne razumiju ni Grci, čim je nanizao 5 poraza...jadan čovjek, neshvaćen.

GoRBAVčovICA
Kontakt:

uto feb 14, 2017 9:48 am

Upravo mi je jedna veoma ljubazna radnica iz uprave rekla da su sve karte iz akcije "500" prodate. Pušteno je u prodaju dodatnih 419 mjesta!
"A onda su bageri odnijeli stari istok, a vrag odnio šalu …" - vjerni navijač Željezničara ŽDG

919/919

Leon_Professional
Kontakt:

uto feb 14, 2017 9:50 am

Zrinja vraca Graovca, jos su i onog malca iz Slobode doveli. Ovaj potez oko mladog igraca je bas zanimljiv. Ne znam koliko je mali dobar, bio je najbolji strijelac u svojoj selekciji. Mada misljenja sam da treba dovoditi sto vise perspektivnih mladih igraca i pored svog OP.
Bit ce zanimljivo vidjeti mozemo li se s njima pobiti :D

Dominic
Kontakt:

uto feb 14, 2017 9:54 am

Je li kod vas na ovom live stream Istoka uvijek ista pjesma ''Antena radio'' i isti snimci!? Pogledam par puta, i uvijek isto i prvi put - štopa!? :(

GoRBAVčovICA
Kontakt:

uto feb 14, 2017 9:56 am

Dominic je napisao/la:
Je li kod vas na ovom live stream Istoka uvijek ista pjesma ''Antena radio'' i isti snimci!? Pogledam par puta, i uvijek isto i prvi put - štopa!? :(
ledi i kod mene
"A onda su bageri odnijeli stari istok, a vrag odnio šalu …" - vjerni navijač Željezničara ŽDG

919/919

teteac8684
Kontakt:

uto feb 14, 2017 10:02 am

Linjema je napisao/la:
uto feb 14, 2017 9:46 am
teteac8684 je napisao/la:
uto feb 14, 2017 9:26 am
Benjoza je napisao/la:

Sjedio sam danima i gledao treninge njegove mene je covjek oduševio najiskrenije, i dan danas sam ubijeđen da je ono bila sabotaža miloša kostićaod strane igrača....
Ko god je pogledao jedan trening mogao je vidjeti da oni njega ne razumiju ili neće da razumiju...
Onda ga ne razumiju ni Grci, čim je nanizao 5 poraza...jadan čovjek, neshvaćen.
Što se mene tiče može ih nanizati još 15...Nisam ja rekao da je on dobar ili loš trener, samo kažem kako je to izgledalo...

MATORI
Kontakt:

uto feb 14, 2017 10:08 am

Leon_Professional je napisao/la:
Zrinja vraca Graovca, jos su i onog malca iz Slobode doveli. Ovaj potez oko mladog igraca je bas zanimljiv. Ne znam koliko je mali dobar, bio je najbolji strijelac u svojoj selekciji. Mada misljenja sam da treba dovoditi sto vise perspektivnih mladih igraca i pored svog OP.
Vrlo konstruktivno :kafa: , mi se možemo sa svima u ligi "pobiti", nemoj samo i ti početi o statici :zid:

ublehas
Kontakt:

uto feb 14, 2017 10:12 am

Ma oni su malog doveli jer je Husarićev, kao i Pirić, a Sloboda ima sad neki fazon oko menadžera. U svakom slučaju je dobar potez dovesti mladog i perspektivnog igrača.

Benjoza
Kontakt:

uto feb 14, 2017 10:20 am

ChWilla je napisao/la:
uto feb 14, 2017 8:57 am
Benjoza je napisao/la:

on nije znao doprijeti do njih, što je također posao trenera. i nije, figurativno, shvatio gdje je došao, a što je nužno za svaki odgovoran posao.

s druge strane i ja sam ubijeđen da oni nisu ni pokušali da ga ispoštuju...a što je također njihov posao za koji dobijaju platu.
100%

tm8782
Kontakt:

uto feb 14, 2017 10:24 am

MATORI je napisao/la:
uto feb 14, 2017 8:36 am
O krovu...
Poznajem - odnosno saradjivao sam sa svim (javnosti poznatim) statičarima u Sarajevu
(pa recimo brat bratu 5-6, uključujući i sadašnjeg nadzornog organa na AB konstrukciji istoka)
i tek skontah da su oni obična k.rina, u odnosu na ove statičare sa našeg foruma. :ganja:
Čitam i kontam - nevjerovatno!
To je to. Bravo!
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

avlami97
Kontakt:

uto feb 14, 2017 10:26 am

Mi smo najjači navijači na vas cijelom dunjaluku. Istok izašao iz temelja, a mi se već popišali na projektante, građevince, arhitekte, statičare, elektro...i ine stručnjake iz svojih oblasti. Raspredamo o finansijskom izvještaju koji uopće nije bio tema zadnje emisije. Svi znamo, kako krov napraviti, šta nam škripi u odbrani, sredini, napadu.

I tako treba da bude jer je ovo forum. Znači razmjena mišljenja. Pa kada je tako, evo i ja ću prozboriti koju o budućem krovu. Iskreno volio bih da je kao na najmodernijim stadionima svijeta ili barem, kao onaj kod Astane. Fino kada kiša ili snijeg pada, da se može zatvoriti i rahat gledati tekma bez, da insan pokisne. Izgleda, neće biti takav i ja sam razočaraT.

Sada ozbiljno. Istočna tribina, prije svega treba da zadovoljava osnovne sigurnosne aspekte, pa tako i kada se bude krov postavljao, a sve u skladu i materijalnim mogućnostima Kluba. Krov treba da bude i po meni je to jedan od prioriteta za buduće zakupoprimce, jer neće naš insan u podstanare, a kuća pod pločom. Hoće neki krov, bilo kakav, ali da je siguran da mu se neće isti strovaliti na vugla. Svjedoci smo, pa skoro svake sezone, da nam je JUG zatvoren, zbog snježnih padavina, odnosno murija ne dozvoljava dolazak na isti, pa se kolektivno "selimo" na sjever.

Krov Istoka je neophodan, zbog budućih podstanara, a i samih navijača, da nam se sutra ne bi desilo da svi moramo na sjever, odnosno ono malo zapada.

Molio bih vas, da mi ne zahatarite na ovoj laičkoj opservaciji, svega pomalo. Haj, uzdravlje. :D
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Vrag

uto feb 14, 2017 10:31 am

ChWilla je napisao/la:
uto feb 14, 2017 8:57 am
Benjoza je napisao/la:

on nije znao doprijeti do njih, što je također posao trenera. i nije, figurativno, shvatio gdje je došao, a što je nužno za svaki odgovoran posao.

s druge strane i ja sam ubijeđen da oni nisu ni pokušali da ga ispoštuju...a što je također njihov posao za koji dobijaju platu.
Za sto je i uprava kriva. Dopustila je kapitenu i njegovoj ekipici da diktiraju. Zbog "mira u svlacionici" nama je umjesto Ivetica dosao Husic i Bevab.

boju dao si nebu...
Kontakt:

uto feb 14, 2017 10:32 am

GoRBAVčovICA je napisao/la:
uto feb 14, 2017 9:48 am
Upravo mi je jedna veoma ljubazna radnica iz uprave rekla da su sve karte iz akcije "500" prodate. Pušteno je u prodaju dodatnih 419 mjesta!

919/919 :shisha: :zeljeznicar1:
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

Dominic
Kontakt:

uto feb 14, 2017 10:34 am

GoRBAVčovICA je napisao/la:
uto feb 14, 2017 9:56 am
Dominic je napisao/la:
ledi i kod mene
Hajde što ledi nego su isti kadrovi već satima! :roll:

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto feb 14, 2017 10:35 am

delinjo je napisao/la:@chile znam sta pricas ali eto ...razumijem majke mi ali gdje ces sa stubovima .....pa en znam evo trazim da vidim da li i jedan stadion na dunjaluku to ima ...jos ne mogu da nadjem :D
Stadion evertona

Sent from my C5303 using Tapatalk

Leon_Professional
Kontakt:

uto feb 14, 2017 10:37 am

Ma meni je i najblize da pricam o statici, ali i jacih izgleda :D
Normalno da mozemo, pokazali smo u Mostaru.
Da malo napravimo referencu izmedju njih i nas tad i sad.
Kod nas iz prvog sastava otisao Krizman i Memija ( povremeno bio starter, dok Sinisa nije otisao na lijevog beka ). Kod njih niko nije otisao jos uvjek, ali bi mogao Mesanovic kako se prica.
I mi i oni su se dodatno pojacali. Kod nas sigurno novi igraci za startnu postavu na pocetku ce biti Stojanovic, Zaki i Zeba. Kod njih komotno moze ostati isti sastav, jedino ako neko od novih igraca se ne nametne. Sa ova nabrojana 3 igraca, ja msm da smo samo time jaci nego prosle polusezone. Jos na klupi imamo jednog Crnova (kad se oporavi aBd), Musa, Kerla (iako mislim da ce biti glavni stoper, bar za ova prva kola zbog neuigranosti nevjerujem da ce se Celo kockat), Kosta (iako jos nije zvanicno nas, vjerovatno ce biti), Ugljesa u kombinaciji sa Tuceom koji su bili starteri idu na klupu.
Kod Zrinje, dosli su Kukoc, Jamak, Piric, Kobljar, Kajkut. Nek ni jedan ne bude u prvih 11, dodatno ce ojacati klupu i konkurenciju. Sigurno da ce Kukoc i Jamak biti tu na pragu prve postave, a Piric sigurno broj 1 na golu.
Po meni igracki tu smo negdje, mi jaci sigurno nego jesenas, oni tu negdje sto se tice 11, a sirina i kod njih i kod nas dosta se pojacala.
Sirina ce biti i najbitnija ako se bude igralo na dva fronta, pa zbog toga ja njih i nas vidim kao najozbiljnije ekipe, cast ostalim al nemaju kvalitet. Njih je do sada i pored jakog igrackog kadra najvise izdvajao taj sistem i sinergija koju je stvorio Marinovic. Znali su kolko ko moze, tako i igrali, pomagali medjusobno na terenu i imali su sistem kako doci do gola, akcije i stvorili strahopostovanje kod ostalih ekipa sto im je dodatno olaksavalo posao.
Novi njihov trener je kvalitetan, ali on ima svoj sistem i svoj rad, vidjet cemo koliko ce mu trebati da to nametne i stvori ono sto zeli. Ja tu vidim sansu. Vec prvo kolo protiv Celika bi moglo da ih zezne i da Celik otkine bod/ove. Moze ih poljuljati, a i ne mora. Medjutim, oni su do sada imali neke rutinske pobjede, pobjede koje prilice prvaku. Vidjet cemo da li mogu i dalje tako..
S druge strane kod nas se osjeti jedna fina atmosfera, Celin rad se moze sad na proljece osjetiti, jer odradio je pripreme, doveo neke igrace, malo duzi period je tu. Sigurno vec na ovim prijateljskim se moze vidjeti taj njegov doprinos.

Zanimljivo ce biti i kako uskladiti sve zvijezde u ekipi koje misle da moraju igrati. Veci problem bi tu trebao imati Zrinja, jer ni Sinisi, Ugljesi, Tucetu, Bogiju, Boci nije strano da su bili na klupi i ne smeta im.
Jedva cekam da pocne, glavni kandidati za prva 2 mjesta po meni smo mi i Zrinja. Mogu li se nadoknaditi ovih 6 bodova, zavisi od svasta nesto. Trebalo bi se i poklopiti nesto, velika razlika jest.
A ja kao navijac, ne bi mogao pratiti Zelju, ako necu sanjati i nadati se tituli i dok god imaju matematicke sanse.. Toliko :D

Plava Porodica
Kontakt:

uto feb 14, 2017 10:47 am

Nama ba treba onaj krov sto se otvara i zatvara kad je kisa/snijeg.
Yebo ove varijante :D
P.S. @leone sta si kupio Pekicu :ganja:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

MATORI
Kontakt:

uto feb 14, 2017 10:51 am

Ma meni je i najblize da pricam o statici, ali i jacih izgleda :D
....

Eto ako studiraš konstrukcije na gradjevini, završavaj i naći ću ti posao kod nekog od onih što sam ih nabrojao...
Samo pod uslovom da budeš manje zajedljiv, jer ono MATORI nije 'nako, nego i zbog godina.
Eto :kafa:

dell21
Kontakt:

uto feb 14, 2017 10:53 am

Krov mora biti. Kod nas su takvi vremenski uslovi da bi poslovni prostori i na velikom broju utakmica tribina bila neupotrebljiva .
Sad nekome smetaju stubovi nezz jel' taj ikad bio na sjeveru i gore imaju stubovi. Tribina će biti savršena jedva čekam i nekako mi ovo lici na stari stil engleski.

Leon_Professional
Kontakt:

uto feb 14, 2017 11:02 am

MATORI je napisao/la:
uto feb 14, 2017 10:51 am
Ma meni je i najblize da pricam o statici, ali ima i jacih izgleda :D
....

Eto ako studiraš konstrukcije na gradjevini, završavaj i naći ću ti posao kod nekog od onih što sam ih nabrojao...
Samo pod uslovom da budeš manje zajedljiv, jer ono MATORI nije 'nako, nego i zbog godina.
Eto :kafa:
Dogovoreno, ali sto sam ja zajedljiv?!
Msm ako zajedljiv znaci - pakostan u izjavama, zloban. Da se nisam ogrijesio o kome a da ne znam :kafa:
Postujem ja ove " Matore " :palacgore:

@PP
Pratimo skupa LP vcrs, kakvi pokloni i Valentinovo :ganja:

P.S Sta se ovo zeznulo citiranje..

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.

Prijava