Slazem se ali kako sad na sjeveru bude pun sjever svi vide tekmh mislim jeste bez stubova ljepse ali ako je puno skuplje ja bi prije da se ulozi u tim pa da se zadrzimi u evropi ali o tom po tom nije jos ni istok gotovdelinjo je napisao/la:zanimljivo mi je tvoje misljenje ,nisam ni ja strucnjak samo diskutujemo...ali moj utisak takav je samo zbog stubova ...jer ce dosta sjedista fakticki biti neupotrebljivo ...znas to..cikazubo je napisao/la: ↑pon feb 13, 2017 11:55 pmPa bolje je bar po meni uraditi i sa stubovima nego čekati neka bolja vremena što je u startu nekih 5-10 godina, a forumaši pomenutog foruma su napisali i da tribina nebi trebala biti ostavljena na milost i nemilost različitim klimatskim faktorima, a takođe čudno bi izgledalo da na istoku imamo neki krov drugačije konsturkcije nego na sjeveru, najbolje je da se to što prije pokrije s jeftinom varijantom i da se objedini u cjelinu kako treba, a kad dođu bolji dani kroz 5-10 godina neka projekat bude zamjena krova na cijelom stadionu i to je to, nisam stručan daleko od toga al eto to je moje mišljenje iako sam prvobitno bio razočaran. Npr Slboda je krenula praviti modernu tribinu od 5 miliona KM, gradila se godinama, i dan danas nije završena, nema wc-ova na istoj a ne šta više, a mogli su kao mi za 1-1.5 miliona KM napraviti novu sasvim funkcionalnu tribinu, mada nije ta njihova koštala 5 milki, zavrnulo se tu barem 30-40% od tog iznosa u različite džepove..
Sent from my C5303 using Tapatalk