Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

delinjo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon feb 13, 2017 4:27 pm

exbabilon je napisao/la:
pon feb 13, 2017 3:54 pm
Ma ne, naravno da su vezane ruke u ovakvim slucajevima. Samo se nekako u zadnje vrijeme to olako desava. Igrac naprasno odluci da mu se vise ne igra, i samo ode. Takve stvari treba nastojati sprijecavati, koliko je to moguce. Pa samo u posljednje vrijeme imas Tiaga, Kosorica, Hervasa i Krizmana. Naletilo im i odose..
razumijem sta govoris i upravu si za dosta stvari,i kazem ti niko sretniji od mene ne bi bio da sjebemo karijere takvim govnima i drzimo ih na tribinama....pa od kada Miro odbio produziti ugovor ja i @vrag cini mi ser i mozda jos nas par se prepirali sa ostalima,....kako bi voljeli da ga zakucamo na tribinu....taj isti Miro me kupio svojim igrama a kunem ti se odmah bi ga zakucao na tribinu !!! Hervasa i Tiaga takodjer istog momenta !!!! Mailsoan i ne bi jer momak nije dobijao priliku pa ga razumijem jbg...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

salemprolic
Kontakt:

pon feb 13, 2017 4:31 pm

Meni se Dejin govor bas i nije svidio. Ok super je sto smo na raskide potrosili malo manje nego sto smo dobili od Hervasa kad je bjezao iz drzave i ja njima što se tiče tih cifri sto posto vjerujem ali ispade da je sve super sto su oni u iz Nadzornog i Upravnog odbora uradili, a sve sto sto su uradili treneri je bio uzas. Nisu ni ti treneri ovdje dosli sami od sebe. Nekako ispade da je sve ovo prva liga sto se desavalo i tako i treba da se nastavi. A mi Evropu nismo izborili i kroz klub nam proso tajfun polovnjaka, jos se dozvali nismo. Spominju se neke menadzerske agencije i neka jaka fudbalska imena, kakve to uopste veze ima s nama. Stupili s njima u kontakt, ljudi nam se vjerovatno nasmijali, ok, sta je sad tu toliko bitno nije mi jasno?
O Senadovom govoru nema sta govoriti. To je jedan gigant veliki, nas navijac, covjek sa tolikim entuzijazmom radi i bori se za klub da je to nevjerovatno. Da nam dugo pozivi i ostvari sve zacrtano, a znam da je ljestvicu visoko postavio.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

igla
Kontakt:

pon feb 13, 2017 4:33 pm

@Brkoo
Naravno da treba kvalitet dovoditi, ali mislim da se igrač Hervasovog kvaliteta mogao naći, a da nije Španac. Logično da ovisi o čovjeku i nivou profesionalnosti, ali nekako je meni bolje dovesti čovjeka koji je bliži mentalitetom ili koji ce se brze uklopiti. Realno, BiH je teska za privikavanje nekom ko dođe iz razvijenijih zemalja.

MrRiccoli
Kontakt:

pon feb 13, 2017 4:34 pm

slikaslika

Sent from my C5303 using Tapatalk

Ajzea
Kontakt:

Niko nije rekao da treba nastaviti sa praksom utovara i istovara igraca. Svi su protiv toga..

@delinjo
Ne moze najbolje krilo lige na klupu.

LARSSON
Kontakt:

pon feb 13, 2017 4:37 pm

phpBB [video]

delinjo
Kontakt:

pon feb 13, 2017 4:40 pm

salemprolic je napisao/la:
Meni se Dejin govor bas i nije svidio. Ok super je sto smo na raskide potrosili malo manje nego sto smo dobili od Hervasa kad je bjezao iz drzave i ja njima što se tiče tih cifri sto posto vjerujem ali ispade da je sve super sto su oni u iz Nadzornog i Upravnog odbora uradili, a sve sto sto su uradili treneri je bio uzas. Nisu ni ti treneri ovdje dosli sami od sebe. Nekako ispade da je sve ovo prva liga sto se desavalo i tako i treba da se nastavi. A mi Evropu nismo izborili i kroz klub nam proso tajfun polovnjaka, jos se dozvali nismo. Spominju se neke menadzerske agencije i neka jaka fudbalska imena, kakve to uopste veze ima s nama. Stupili s njima u kontakt, ljudi nam se vjerovatno nasmijali, ok, sta je sad tu toliko bitno nije mi jasno?
O Senadovom govoru nema sta govoriti. To je jedan gigant veliki, nas navijac, covjek sa tolikim entuzijazmom radi i bori se za klub da je to nevjerovatno. Da nam dugo pozivi i ostvari sve zacrtano, a znam da je ljestvicu visoko postavio.
pa ako znas citati sa razumjevanjem svako do sada je napisao upravo ovo sto si ti sada ....da se to ne smije ponavljati i da je to pogresno...ljudi su samo opravdali Dejin govor zbog toga sto su pisali da su na raskide potroseni milioni sto nije istina ....to je sustina....ostalo se slazem sa tobom !!!!
GOO ROGER!!!
peRFect!!

delinjo
Kontakt:

pon feb 13, 2017 4:41 pm

Ajzea je napisao/la:
Niko nije rekao da treba nastaviti sa praksom utovara i istovara igraca. Svi su protiv toga..

@delinjo
Ne moze najbolje krilo lige na klupu.
u toj situaciji bi Hazarda i Mertensa u isto vrijeme stavio na hoklicu :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Hurmasica
Kontakt:

pon feb 13, 2017 4:45 pm

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

barbarez
Kontakt:

pon feb 13, 2017 4:47 pm

**** majku oni pitari su sad postali i strucnjaci za reflektore na Grbavici i coskove tribina. Evo hajde mogu svarit kompleks i kad neko se pravi pametan a iz njega ubi ljubomora,ali kad neko prica o glupostima u vezi stvari u koje se razumijem, onda shvatim da je pitarluk teska bolest. Covjek napisa( evander) , kako onakav sistem reflektora ne moze osvihetliti teren adekvadno jer ce krovovi smetati. Evo ja radim ko light desinger u pozoristu, i ne mogu da vjerujem sta frajer prica. Ali evo ne mooras se cak time ni baviti da bi vidio koliko je to besmisleno. Dovoljno da vidis kako to vec funkcionise na sjeveru. Pa dragi evander nece publiku osvjetljavati, vec teren. Mada bi ja iskreno volio drugaciji sistem rasvihete na stadionu, da ide kruzno po krovu oko stadiona. Mada je to za sad ne izvodivo a i obzirom na visinu nasih tribina ne bi bilo idealno rihesenje jer bi takvo svijetlo udaralo publici u oci zbog niskog kuta i frontalno bi smetalo publici. Tako da ovaj sistem rasvihete sasvim dobro odgovara, uz mozda remont sijalica i dodavanje jos po par komada na svaki, zadovoljilo bi i jacinom svijetla a i samim kutom bacanja svijetlosti kao i pokrivenosti terena. Ali kralj je dosao do zakljucka da na osnovu slike posto mu se ne vidi gol na sjeveru da nece koci svihetlost dobaciti zbog krova hahahahhaa.

Grbavica
Kontakt:

pon feb 13, 2017 4:49 pm

od sada na istok i sa receptom :D
Ko nas je kleo, nije dangubio.

ChWilla
Kontakt:

pon feb 13, 2017 4:51 pm

zato ima novi tehnički sponzor apoteke sarajevo... :kafa:
gradi željo boli te *****

za_zivot_cijeli
Kontakt:

pon feb 13, 2017 4:58 pm

sto se Deje tice mislim da je bolji radnik nego govornik.
to bi trebali imati u vidu ljudi u klubu kako bi se izbjegle ovakve situacije.

neka govori onaj ko ima karizmu za to, Dejo nazalost nije taj. odatle i nezadovoljstvo njegovom prezentacijom koja je po mom misljenju nespretno prezentirana.
u svakom slucaju, njemu ide pohvala jer se na kraju izborio sa tremom i izdrzao do kraja.
imao sam priliku stati pred veliki broj ljudi i prezentirati i znam koliko je to stvarno tesko. neki ljudi nisu za govornicu.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

salemprolic
Kontakt:

pon feb 13, 2017 4:59 pm

delinjo je napisao/la:
pon feb 13, 2017 4:40 pm
salemprolic je napisao/la:
pa ako znas citati sa razumjevanjem svako do sada je napisao upravo ovo sto si ti sada ....da se to ne smije ponavljati i da je to pogresno...ljudi su samo opravdali Dejin govor zbog toga sto su pisali da su na raskide potroseni milioni sto nije istina ....to je sustina....ostalo se slazem sa tobom !!!!
Ma jasno sve...slazemo se u vecini, nego eto malo mi je qurcevito zvucao, ne znam covjeka licno, mozda je takav uvijek pa napisah ovo. Sve u svemu puna podrska za dalji rad. Prevazisli smo neke djecije bolesti idemo sad punom parom.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

Leon_Professional
Kontakt:

pon feb 13, 2017 5:00 pm

Kospicar je napisao/la:
pon feb 13, 2017 1:53 pm
slika

Po imenima najboljih 11, a sigurno prva 2-3 kola nece biti ovako.

Na klupi jos: Bobić, S.Stevanović, Bogičević, Kostić, Blagojević, Bekrić, Nikolić + Crnov..

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kakvim imenima?!
Cuj Ugljesa prije Blagija, nema sanse! Blagi je majstor, samo sto je ovu seonu oscilovao, dok je u prosloj bio najbolji na svojoj poziciji u ligi.

@Republika :palacgore:
Svakako ja nisam otisao, ubiven bio poslije ispita :D

GoRBAVčovICA
Kontakt:

pon feb 13, 2017 5:02 pm

"A onda su bageri odnijeli stari istok, a vrag odnio šalu …" - vjerni navijač Željezničara ŽDG

919/919

godrina
Kontakt:

pon feb 13, 2017 5:05 pm

exbabilon je napisao/la:
pon feb 13, 2017 3:54 pm
Ma ne, naravno da su vezane ruke u ovakvim slucajevima. Samo se nekako u zadnje vrijeme to olako desava. Igrac naprasno odluci da mu se vise ne igra, i samo ode. Takve stvari treba nastojati sprijecavati, koliko je to moguce. Pa samo u posljednje vrijeme imas Tiaga, Kosorica, Hervasa i Krizmana. Naletilo im i odose..
zar nije i djelmic odjednom samo tako otisao
a dalje jbg ima fula u svakom klubu, ne moze se to tako gledat, ovdje je problem taj sto smo vazda dovodili 6-7-8 igraca i toliko nas napustalo
jedva cekam momenat da sa tim zavrsimo
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

Plava Porodica
Kontakt:

pon feb 13, 2017 5:07 pm

Evo uz kaficu citam i pitam se kako niko nije primjetio jednu stvar.
Znate svi da sve ijednog clana Upravnog Odbora podrzavam dok rade za klub maximalno, i vjerujem da u ovom trenutku nema niko spreman da preuzme rizik, medijski pritisak i da zauzme jedno od njihovih mjesta u UO.
Ali, meni je stvarno nejasno i providno, da je bas UO aminovao dolaske igraca koji su se najvise pokazali u moru fula. Mislim na Lendrica, Miroslava, Markovica i Krizmana.
A ljudi koji su se skolovali za to, tj. strucni stab, da od kamiona dovedenih igraca maximalno jednog pogode, dok se sa ostalima raskida ugovor. Znaci, ljudi kojima je administracija, poslovanje kluba posao, ispadose da bolje znaju od sve ijednog clana strucnog staba u posljednjih godinu dana. Po meni je to neobjasnjivo i nerealno.
Ponavljam, nemojte da pomislite da ovo u nekom kontra kontekstu govorim, pa ako ko moze neka pojasni.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

LARSSON
Kontakt:

pon feb 13, 2017 5:09 pm

Bogicevic, Bekric, Fejzic, S. Stevanovic, Stanic, Boccaccini, Radinovic, Nikolic

Sa njima nije raskinut ugovor

Leon_Professional
Kontakt:

pon feb 13, 2017 5:12 pm

Svaki trener imao svoje zamisli i dovodio igrace za sebe. Pogurao malo i svoje neke prijatelje menadjere :D
Ali Slavko nije takav hvala Bogu..
Samo pogledaj kako je Kostic otjerao sve igrace od Edisa i doveo sebi igrace. To je najveca greska, promjena trenera je povukla i ovo silno mjenjanje igraca.
Ali tako je kad nemamo kao Evropski velikani, ni sportskog direktora ( sad imamo, ali nije na principu kao Juventus npr ) ni strategiju, ni prepoznatljiv stil igre i formaciju, po kojoj bi se i treneri i igraci dovodili.
Uglavnom, po meni najveca krivac za silne igrace je promjena trenera.
Zadnja izmjena: Leon_Professional, dana/u pon feb 13, 2017 5:13 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava