dell21 je napisao/la: ↑sri feb 08, 2017 3:26 pmNije valjda da cemo 4 g cekati na jug, sljed godine ga imamo vjeruj mi.boju dao si nebu... je napisao/la: ↑sri feb 08, 2017 3:22 pmDo 2021 god. ce biti zavrsen jug, a za rodjendan igramo protiv Viscinog Istanbula...vaze karte od Hajduka.![]()
Za jug? Prije da dodje cetvrtina toga..boju dao si nebu... je napisao/la: ↑sri feb 08, 2017 4:49 pmdell21 je napisao/la: ↑sri feb 08, 2017 3:26 pmNije valjda da cemo 4 g cekati na jug, sljed godine ga imamo vjeruj mi.boju dao si nebu... je napisao/la: ↑sri feb 08, 2017 3:22 pmDo 2021 god. ce biti zavrsen jug, a za rodjendan igramo protiv Viscinog Istanbula...vaze karte od Hajduka.![]()
Ne vjerujem jer pricamo o 2-3 mil. minimum.
Hvala za slikeLeon_Professional je napisao/la: ↑sri feb 08, 2017 5:26 pmMa sacekat cemo, nema veze. Vjerovatno ce i plato ponovno asfaltirati, jer sad je veliko blato. Treba sve to urediti, ti finalni radovi isto znaju biti dugi, tako da je naucna fantastika da ovo zavrse.
Mada rade bas dobro i bas ima puno radnika, nisam vjerovao da ima ovoliko.
Ajzea je napisao/la: ↑sri feb 08, 2017 5:24 pmZa jug? Prije da dodje cetvrtina toga..boju dao si nebu... je napisao/la: ↑sri feb 08, 2017 4:49 pm
Ne vjerujem jer pricamo o 2-3 mil. minimum.
Ne znam koliko je posteno i opravdano traziti penale od Butmira sto je Hadziosmanovic najavio, a ljudi u startu kasnili 10 dana s pocetkom radova, ne svojom krivicom jer Koldzo nije dao dozvolu, pa onih -15 kad se nije radilo 4-5 dana!? Kako ces sada traziti da bude rok 5 mart!? Meni je ok da se stigne bar na Ligu 6 jer ako ce raditi i nekoliko wc pod tribinom pa imamo tehnicki prijem, tesko ce se stici u roku i ne treba zuriti bezbeli.zubanovic89 je napisao/la: ↑sri feb 08, 2017 5:23 pmPo ovim slikama, plato na istoku ce se definitivno kopati jos, s obzirom da saluju stepenice koje su trenutno pod zemljom. Sumnjam da ce sve stici zavrsiti za 20tak dana, ali po meni je bolje da urade dobro nego da sklepaju nesto![]()