4:25

Ali ček zar nije onaj pitar rekao da su Nadrealisti pitari?Ajzea je napisao/la:
4:25![]()
![]()
Možda oni s nadreality showbraco je napisao/la:Ali ček zar nije onaj pitar rekao da su Nadrealisti pitari?
ugljesa ili burekovic koji jeKrajPrice je napisao/la:Uskoro potpis jednog igraca, ajzeea na aparatima
Mozel se tom istom dat proxy ban , ovo je rec forum prava raja ziv forum nekako harmonija , kod onih luzera men stoji po godine banstorm_raider je napisao/la:Dobio je ban na ip.Elegant je napisao/la:Treba paziti da Aldin ne dođe ovdje, mada cemo ga lako provaliti.
i staviti rukee na tvoja ramena i kao nekad poljubit me njeznoAsharaK je napisao/la:Kakooo je dobroooo, vidjetiii te opeeeeeeeet
BHDragons je napisao/la:Za ona dobra dobra dobra stara vremena...
Previše bolesnika na jednom mjestu. Pretvorili su forum u ovisnost. Zbog vas ce oni preci vamo. Boluju za retardiranom raspravom koja nema nikakvog smisla. Željni su pažnje koju u stvarnom životu nemaju.sajo10 je napisao/la:Ovoliko sprdnje sa nama... Ali ne kaze se djabe, ko se zadnji smije - najsladje se smije..
![]()
Izvinjavam se na pogresnoj "tituli"storm_raider je napisao/la:"moderatorima".vrbanjusa je napisao/la:Hvala administratorima sto su mi pomogli da vratim ovaj nik.
Zaboravite johnny-a, vrbanjusa je opet tuDobrodosao druze, nick vracen pravom vlasniku.
vrbanjusa je napisao/la:Izvinjavam se na pogresnoj "tituli"storm_raider je napisao/la:"moderatorima".vrbanjusa je napisao/la:Hvala administratorima sto su mi pomogli da vratim ovaj nik.
Zaboravite johnny-a, vrbanjusa je opet tuDobrodosao druze, nick vracen pravom vlasniku.
. Imas pivu od mene na nekom od buducih druzenja.
Da se jos jednom i javno zahvalim na vracanju identiteta. Hvala
S'tobom prošli smo kroz mnogo toga, ti si smisao života moga, od tebee tražim da pobjedu nam daš i molim te zaigraaj.AsharaK je napisao/la:Bilooo je lijepoooo, lijeppo poput obecanja, pamtim, s tobom Zeljooo gostovanja ...
Ti mirso krv mu *****mirsadmekic je napisao/la:S'tobom prošli smo kroz mnogo toga, ti si smisao života moga, od tebee tražim da pobjedu nam daš i molim te zaigraaj.AsharaK je napisao/la:Bilooo je lijepoooo, lijeppo poput obecanja, pamtim, s tobom Zeljooo gostovanja ...![]()