"moderatorima".vrbanjusa je napisao/la:Hvala administratorima sto su mi pomogli da vratim ovaj nik.
Zaboravite johnny-a, vrbanjusa je opet tu

"moderatorima".vrbanjusa je napisao/la:Hvala administratorima sto su mi pomogli da vratim ovaj nik.
Zaboravite johnny-a, vrbanjusa je opet tu
Tako nekakobraco je napisao/la:Znao sam da smo pogriješili što smo pljuvali Livaju,mi obični ljubitelji fudbala ne možemo zapravo da shvatimo njegovo fudbalsko umijeće, to je na nivou neke druge dimenzije.Špekac1921 je napisao/la:Ne diraj Livaju, on je krilni igrač, kod nas je korišten na pogrešnoj poziciji..braco je napisao/la:Mnogo bi ovoj ekipi značilo kad bi se Memija vratio u formu,bez sumnje najbolji bek lige "kad mu se igra". Svi znamo koliko su bekovi važni u današnjem fudbalu, a pravi Memija bi bio jedno od najvećih pojačanja ovih ekipe. Zato mi je i drago što je došao Siniša jer će natjerati Memiju da grize na terenu ko nikad, a vala kad bi mi brat Livaja bio konkurencija ne bih se ni ja nešto trudio na utakmicama.![]()
![]()
Ali sad fakat, kakav je ono levat od igrača pokretan ko Nazif Gljiva,pa da su kakvog molera nafatali da igra beka bolje bi odigrao.
bgm i oni pisu da imaju najjacu ekipu zadnjih 10 godina, kad procitas imena i jesu jaki ali i mi smo.. bit ce teska tekma ali uz huk Grbavice past ce oni, tom pobjedom ce se aBd dignut samopouzdanje do vrhunca i onda lagano korak po korak.storm_raider je napisao/la:Kada pogledam ovu ekipu Sirokog, bez nekog velikog medijskog eksponiranja ljudi rade, a kakav samo sastav imaju. Zeznuto ce biti strasno s njima, ali pobjediti moramo.
Pocet ce trenirati za petnestak dana...Niko je napisao/la:Nema ga ove sezone.kontranogama je napisao/la:Nego slabo nesto informacija sta je sa J Bogdanovicem kako ide oporavak , ipak je on sa Acom bio najuigraniji.
Pa šta su ga doveli u ova doba, treba da ga kidnapuje neko kod Makijata..KrajPrice je napisao/la:Uskoro potpis jednog igraca, ajzeea na aparatima
I ja se uzdam u tih 10 000 grla na prvoj utakmici. Imamo dobar vezni red, ali mislim da je njihov najbolji daleko u ligi.godrina je napisao/la:bgm i oni pisu da imaju najjacu ekipu zadnjih 10 godina, kad procitas imena i jesu jaki ali i mi smo.. bit ce teska tekma ali uz huk Grbavice past ce oni, tom pobjedom ce se aBd dignut samopouzdanje do vrhunca i onda lagano korak po korak.storm_raider je napisao/la:Kada pogledam ovu ekipu Sirokog, bez nekog velikog medijskog eksponiranja ljudi rade, a kakav samo sastav imaju. Zeznuto ce biti strasno s njima, ali pobjediti moramo.
KrajPrice je napisao/la:Uskoro potpis jednog igraca, ajzeea na aparatima
ma imaju nasi i prejak motiv, imamo i ekipu finu a i mislim da ce edis to znat nastimatistorm_raider je napisao/la:I ja se uzdam u tih 10 000 grla na prvoj utakmici. Imamo dobar vezni red, ali mislim da je njihov najbolji daleko u ligi.godrina je napisao/la:bgm i oni pisu da imaju najjacu ekipu zadnjih 10 godina, kad procitas imena i jesu jaki ali i mi smo.. bit ce teska tekma ali uz huk Grbavice past ce oni, tom pobjedom ce se aBd dignut samopouzdanje do vrhunca i onda lagano korak po korak.storm_raider je napisao/la:Kada pogledam ovu ekipu Sirokog, bez nekog velikog medijskog eksponiranja ljudi rade, a kakav samo sastav imaju. Zeznuto ce biti strasno s njima, ali pobjediti moramo.