Izgleda da je Husarin. Nadje on utočište u RadnikuRepublika je napisao/la:Sad gledam 1995 godište, mjesto rođenja IlidžaVrag je napisao/la:Treba ovog malog iz Drine dovesti sto je Radnik zagrijan. Lijevi bek
Izgleda da je Husarin. Nadje on utočište u RadnikuRepublika je napisao/la:Sad gledam 1995 godište, mjesto rođenja IlidžaVrag je napisao/la:Treba ovog malog iz Drine dovesti sto je Radnik zagrijan. Lijevi bek
Zvanična je još u decembru napisala da ćemo igrati prijateljske s Radnikom iz Hadžića i Bosnom Semom, pa valjda je to todimitrijevic je napisao/la:Zna li neko hoce li biti kakva tekma odigrana prije nego sto se ode u Antaliju? Ono prosle godine je bilo super sa Vitezom i Zepcem jer se na onom pomocnom skupimo i ljepota. Cuo sam nesto da bi sa Bosnom Semom mogli odigrat, ali ovo je nazvanicno.
Stopera imas 3, kakva - takva. Lijevog beka nemamo nikako osim jednog malca koji tek sazrijeva. Tako da je tu razlika. A ne sumnjam da ce ovo biti sve popunjeno do priprema. Moje misljenje je da ce doci Zakaric, Stojanovic i Kerla.
to za kerlu stvarno prica ili pusto nagadjanje ?Minjore je napisao/la: ↑ned jan 08, 2017 11:13 amStopera imas 3, kakva - takva. Lijevog beka nemamo nikako osim jednog malca koji tek sazrijeva. Tako da je tu razlika. A ne sumnjam da ce ovo biti sve popunjeno do priprema. Moje misljenje je da ce doci Zakaric, Stojanovic i Kerla.
Sto jes, jes..Jaozinho22 je napisao/la: ↑ned jan 08, 2017 11:18 amKerla bi nam valjao prije svih kvazi stopera iz lige.
Bas. Vidim svi prihvatili ovog Stojanovica, lik trenutno treca opcija u Zrinjskom, 33 ce mu godine sad. Vjerujem da nasi imaju nekog boljeg u igri i da ovo raja samo nagadja. Zakaric i Kerla pa i Kostic su prava pojacanja pogotovo ova prva dvojica i sa njima bi bili dobro jaci nego na jesen.Jaozinho22 je napisao/la: ↑ned jan 08, 2017 11:52 amKerla,Zakaric i jedan dobar lijevi bek.... Od tri pozicije najkritičnija nam je lijevi bek i ne vidim razlog da dovedemo najlosijeg igrača od ove trojice na tu poziciju.
Ma ako je on opcija bolje Sinisu ili Stanu izgurati do ljeta pa onda traziti koga boljeg kad i trziste bude popunjenije sa kvalitetnijim igracima. Ovako samo dovodimo poludeduku koji nije nikakav napredak vec samo popunjava tim. Ali kao sto i svi govore informacija je malo, ljudi koji se bave pojacanjima rade na tome, tako da sacekajmo zvanicno pa cemo komentarisati
Lijevog beka su sasvim solidno igrali i Stojanović i Stanić. Osim toga ima i mali Beširević, a mi imamo tri stopera od kojih jedan skoro da i nema nastupa za prvi tim. Nedo Bog kave povrede ili kartona....Minjore je napisao/la: ↑ned jan 08, 2017 11:13 amStopera imas 3, kakva - takva. Lijevog beka nemamo nikako osim jednog malca koji tek sazrijeva. Tako da je tu razlika. A ne sumnjam da ce ovo biti sve popunjeno do priprema. Moje misljenje je da ce doci Zakaric, Stojanovic i Kerla.