Jao koji cirkusanti

OKB opsesivno-kompulzivna bolest...kažu dobar zoloft... Željo mu ne izlazi iz glavestorm_raider je napisao/la:Kakav komad budale.
Otkud sad to za Ordagu?salemprolic je napisao/la:Ma brate pusti ovo sto pisu portali. Neki dan su objavili da je Ordagic produzio do kraja godine i da moze u inostranstvo jedino a covjek danas na pregovorima u Sarajevu kod komsija, tako da ako je Kostic u nasim planovima i dalje je u opcijama za dolazak vjeruj mi.Pinkii je napisao/la:Nista od Kostica. Zaganjati Jakovljevica.
Napravit B tim sa ovim cirkusantimaAsharaK je napisao/la:Pokupovat sve iz Slobode, ne moraju nikad ni zaigrat
Prije da ce on kod kona oni ce mu dati vise pare nego sto treba sam da ne dođe kod nas.Okolele je napisao/la:Kad veceras pukne ko iz vedra neba Ordagić novi igrac Željezničara..
Niko ovo da prokomentarise. Idemo dalje Zeljo.tm8782 je napisao/la:Lijepo od gdina Načalnika. Nije uvrstio u budžet onih 200 000 što je obečao. Izbori su čudo, a naš narod i dalje ovce te ovce. Mene bi bilo stid da sam na njegovom mjestu. Hvala još jednom, a mi nastavljamo da idemo dalje.
Brkoo je napisao/la:Mi navalili na Kostica a Kerla kad je u formi je za Kostica i razne Kostice, igracina..