Ljudi su pogresno shvatili sta je Slavko mislio s probom. Iskreno ne mozes dovoditi 'provjerene' igrace na probu. Sa Krizmanom i Markovicem se desila situacija da su tu dosli u po sezone, pa je druga stvar. Ovako ocekivati od Zakarica da dodje na probu je malo nerealno. Treba dobro procijeniti i imati srece. Rizik je to, cak i u stranim ligama gdje se igrac plati u desetinama miliona, ne znaci da ce se isplatiti. Posto ne mozemo dovesti igraca kao sto je Peco (nazalost), mislim da je Zakaric najbolja opcija za nas
Ja od samog pocetka i nisam nesto za tog Kostica. Jakovljevic vec ne bi bio los, ali vidjet cemo, ovo je drugi put da je Kostic 'produzio' ugovor sa Slobodom

. Sto se Jahica tice, ja sam se prvi tu zajebao jer sam mislio da ce biti normalan i igrati kako treba, a ne setkati se i lajati, odbijati poslusnost na treninzima. A na stranu to sto je sjeban od povreda da ne moze vise ni igrati, mada bi se to dalo rijesiti da je njemu do toga, da se popravi. Valjda sam previse bio opcinjen njegovim drugim 'mandatom' u Zelji gdje je razvaljivao bukvalno...