Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

storm_raider
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet jan 06, 2017 2:14 pm

Da budemo iskreni, vjerovatno je ni Jahic ne bi prosao...
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Vrag

pet jan 06, 2017 2:16 pm

Jaozinho22 je napisao/la:
Vrag je napisao/la:Ne moze debeli bolje ekipu spremiti od Sefera. Sefer je kondicioni trener, to mu je posao i to je usavršio. Sefera pustiti da radi po svom imati cemo top igrace.
Nema potrebe za takvim epitetima prema našem treneru,ako vec hoćeš da znaš Sefer i ide jer ne moze da funkcionira s Slavkom. (I zbog još nekih problema koje neću da spominjem da se lešinari ne bi nasladjivali Jet je ovo ipak javni forum) Slavko trener starog kova i hoće za sve da se pita samim tim automatski za sve i odgovara iu tom sistemu kondicioni je višak.
Pa sta cu mu ja kada je debel. Njegov izbor.
Sto ide Sefer i ne zanima me pretjerano. Samo kazem da Sefer moze ekipu spremiti da melje, ako mu se dopusti.

Zakaric trenutno nije bolji od Krizmana. Morati ce se on dobro oznojiti ako misli pametno iskoristiti svoje godine. Tako da vjerujem da ce biti pojacanje

Naporan postao Jagodic
Zadnja izmjena: Vrag, dana/u pet jan 06, 2017 2:19 pm, ukupno mijenjano 1 put.

vrbanjusa
Kontakt:

pet jan 06, 2017 2:17 pm

Petroviću nije izbor da bude debeo, čovjek je bolestan.
21 10 4

Petrović Slavko

salemprolic
Kontakt:

pet jan 06, 2017 2:18 pm

Pinkii je napisao/la:Nista od Kostica. Zaganjati Jakovljevica.
Ma brate pusti ovo sto pisu portali. Neki dan su objavili da je Ordagic produzio do kraja godine i da moze u inostranstvo jedino a covjek danas na pregovorima u Sarajevu kod komsija, tako da ako je Kostic u nasim planovima i dalje je u opcijama za dolazak vjeruj mi.
Zadnja izmjena: salemprolic, dana/u pet jan 06, 2017 2:21 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

Omar500
Moderator
Kontakt:

pet jan 06, 2017 2:20 pm

Ljudi su pogresno shvatili sta je Slavko mislio s probom. Iskreno ne mozes dovoditi 'provjerene' igrace na probu. Sa Krizmanom i Markovicem se desila situacija da su tu dosli u po sezone, pa je druga stvar. Ovako ocekivati od Zakarica da dodje na probu je malo nerealno. Treba dobro procijeniti i imati srece. Rizik je to, cak i u stranim ligama gdje se igrac plati u desetinama miliona, ne znaci da ce se isplatiti. Posto ne mozemo dovesti igraca kao sto je Peco (nazalost), mislim da je Zakaric najbolja opcija za nas
Ja od samog pocetka i nisam nesto za tog Kostica. Jakovljevic vec ne bi bio los, ali vidjet cemo, ovo je drugi put da je Kostic 'produzio' ugovor sa Slobodom :D . Sto se Jahica tice, ja sam se prvi tu zajebao jer sam mislio da ce biti normalan i igrati kako treba, a ne setkati se i lajati, odbijati poslusnost na treninzima. A na stranu to sto je sjeban od povreda da ne moze vise ni igrati, mada bi se to dalo rijesiti da je njemu do toga, da se popravi. Valjda sam previse bio opcinjen njegovim drugim 'mandatom' u Zelji gdje je razvaljivao bukvalno...
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Ajzea
Kontakt:

pet jan 06, 2017 2:23 pm

Hajde Gorane !

Zajko, Miroslav, Goran, Ivan.. Jos nam fali po jedan iz reda Sejdic - Finci..

Kako god, ofanziva bi nam sa Goranom, ako nista, zvucala i vise nego odlicno..

tm8782
Kontakt:

pet jan 06, 2017 2:24 pm

Lijepo od gdina Načalnika. Nije uvrstio u budžet onih 200 000 što je obečao. Izbori su čudo, a naš narod i dalje ovce te ovce. Mene bi bilo stid da sam na njegovom mjestu. Hvala još jednom, a mi nastavljamo da idemo dalje.
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Ajzea
Kontakt:

pet jan 06, 2017 2:24 pm

Na probu ce doci iskljucivo oni igraci u koje Slavko nije posve siguran. Zasto Zeba nije dosao na probu?

Grbavica
Kontakt:

FK Željezničar

pet jan 06, 2017 2:26 pm

Ne kontam sto raja omalovažava Petrovića kad je covjek od svog dolaska osjetno podigao nivo ekipe i digao nas faktički iz kabura. A sve to bez odrađenih priprema i sa igračima koje je neko drugi dovodio (Kostic). Izgleda da su mnogi zaboravili letargiju i kilavu igru u utakmicama nakon pobjede protiv Širokog na Grbavici.
I ove utakmice za koje se hvatate po pitanju fizičke spreme (Radnik, Zrinjski) su plod Slavkovih treninga i pripremanja igrača. Sam je istakao da idu ka željenom nivou, ali da ce tek nakon odrađenih priprema sve to doci na nivo koji on zahtjeva. Tako da, ne preostaje nam nista drugo nego malo sabura do početka priprema i nastavka sezone. Tek tada se moze dati neki sud, ovo dosad je veoma pozitivno.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Zadnja izmjena: Grbavica, dana/u pet jan 06, 2017 2:26 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Ajzea
Kontakt:

pet jan 06, 2017 2:27 pm

Vlado: "To sto Zeljo zeli nas razvaliti, a sebe pojacati, to je racun bez krcmara."

hahahahahahahahhahhahahahaahahahahahahhazaahzahazahahahahahhahaa

Reha1921
Kontakt:

pet jan 06, 2017 2:29 pm

"Stvari u klubu se postavljaju kako treba, što mi je drago. Želim da se Sloboda ispopunjava sa mladim igračima i to mi je cilj. To što Željo želi nas razvaliti, a sebe pojačati, to je račun bez krčmara", dodaje Jagodić.

storm_raider
Kontakt:

pet jan 06, 2017 2:29 pm

Kakav komad budale.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Okolele
Kontakt:

pet jan 06, 2017 2:30 pm

Grbavica je napisao/la:Ne kontam sto raja omalovažava Petrovića kad je covjek od svog dolaska osjetno podigao nivo ekipe i digao nas faktički iz kabura. A sve to bez odrađenih priprema i sa igračima koje je neko drugi dovodio (Kostic). Izgleda da su mnogi zaboravili letargiju i kilavu igru u utakmicama nakon pobjede protiv Širokog na Grbavici.
I ove utakmice za koje se hvatate po pitanju fizičke spreme (Radnik, Zrinjski) su plod Slavkovih treninga i pripremanja igrača. Sam je istakao da idu ka željenom nivou, ali da ce tek nakon odrađenih priprema sve to doci na nivo koji on zahtjeva. Tako da, ne preostaje nam nista drugo nego malo sabura do početka priprema i nastavka sezone. Tek tada se moze dati neki sud, ovo dosad je veoma pozitivno.

Ma raja lupa ko Maksim po diviziji..Ne zna raja sta hoce...
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Pinkii
Kontakt:

pet jan 06, 2017 2:31 pm

Seferovicu,sretno!
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Ajzea
Kontakt:

pet jan 06, 2017 2:31 pm

I treba ocerupati tuzlansku drolju, ko joj yebe mater nek se ugasi. Ja vala ne bih niti jednog njihovog igraca, ali ako nista, neka ovaj krepa od muke.

Grbavica
Kontakt:

pet jan 06, 2017 2:32 pm

Jagodicu vrati dugove jadan ne bio i drmni terapiju izgleda da preskaces tablete zadnjih dana.

Ko nas je kleo, nije dangubio.

igla
Kontakt:

pet jan 06, 2017 2:33 pm

"Mjesto pomoćnog trenera u stručnom štabu našeg kluba će u narednom periodu biti adekvatno popunjeno."

Omar500
Moderator
Kontakt:

pet jan 06, 2017 2:34 pm

Koji komad budale je ovaj Vlado. Pacenik pravi, svaki dan nas spominje :D
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

bistrikboy
Kontakt:

pet jan 06, 2017 2:35 pm

Reha1921 je napisao/la:"Stvari u klubu se postavljaju kako treba, što mi je drago. Želim da se Sloboda ispopunjava sa mladim igračima i to mi je cilj. To što Željo želi nas razvaliti, a sebe pojačati, to je račun bez krčmara", dodaje Jagodić.
Dragi Allahu pomozi Sirokom da udje u ligu 6 :klanjase2:
1921-1987-2007

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet jan 06, 2017 2:42 pm

Haahahhahahaah
Željezničar ante portas !

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

Prijava