Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet jan 06, 2017 12:56 pm

a kako neće isticati kad klubovi nemaju para, kad ne plaćaju plate, kad ne plaćaju doprinose, kad rade na crno sa blokiranim računima...ovo su uzroci, a to su posljedice. neko bi rekao to se od ćejfa ne potpisuje...
gradi željo boli te *****

MATORI
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet jan 06, 2017 1:00 pm

cikazubo je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la: Pravo da ti kazem ja bas to ocekujem da produzi i ode na ljeto za neku normalnu cifru nikakve milione.Prihvatili smo ga kao nekog naseg a i on se oduzio na terenu.
Ja ne mislim da je dobar čovjek igrač jeste sigurno ali čovjek je upitno

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
Kako misliš pile ?
Ja ću npr njegovu odluku (čitajući razno-razne medije i razmišljanja) da ne produži ugovor sa nama prihvatiti normalno - ali samo po jednim uslovom, a to je:

DA NA ODLASKU OD NAS NE S.ERE O LJUBAVI PREMA NAŠEM KLUBU KOJA SE NAPRASNO RODILA, O NAVIJAČIMA KOJI SU NAJBOLJI, O TOME KAKO MU JE POMOGNUTO DA VRATI FORMU...... i sva ostala s.ranja koja redovno čitam i od "naše" i od tuđe djece kad dolaze ili odlaze iz Želje...

A u stvarnosti sve je u parama, i neka je, ali brate nemoj me (nas) još i budalom da praviš, pa nisu baš fudbaleri najinteligentnija bića koja se po zemlji kreću....
Više mi je pun "K" i Menafa i k.ca i palca

Hare79
Kontakt:

pet jan 06, 2017 1:02 pm

Evo pišu na ovom portalu da se Zrinjski dogovorio s Kukočem koji igra lijevog beka. Vjerovatno su ga doveli da igra a ne da sjedi na klupi. Do sada je na toj poziciji igrao njihov kapiten Stojkić, i to ispred Stojanovića kojeg mi želimo da angažujemo (navodno). Znači mi bi doveli igrača koji bi na svojoj poziciji u Zrinjskom bio treći izbor, iza Stojkića i Kukoča???
Ako su oni već doveli tog Kukoča, onda bismo mi trebali zaganjat Stojkića umjesto Stojanovića, jedino ako Slavko nije već nešto dogovorio s nekim iz Srbije.

ChWilla
Kontakt:

pet jan 06, 2017 1:06 pm

za kukoča je i husić regularan. što ne znači nužno da njima neće valjati, ali mi smo se u ovoj godini previše opekli s takvim igračima...

vrbanjusa
Kontakt:

pet jan 06, 2017 1:08 pm

Petrović će samostalno pripremati ekipu, on to voli i kaže da ima specijelni recept za to. Ne sumnjam da je tako jer je od ispodprosječne ekipe Radnika napravio osvajača kupa i ekipu koja je najviše trčala. Također se i u našoj igri osjetilo da mogu puno više trčati nego dok je Kostić bio. Čija je odgovornost bila fizička priprema stvarno ne znam ali kod Petrovića je ekipa koliko toliko počela trčati. To je prva stvar koju očekujem od Petrovića.
Druga stvar je da budemo malo bolji nego u jesenjem djelu prvenstva. To će biti dovoljno za plasman u evropu.
Ali ni Petrović ne može garantovati uspjeh ako nema materijal za rad. Ubjeđen sam da će on lično dati svoj maksimum da ostvari sve ciljeve koji su mu postavljeni. I da mu se ne dovede više ni jedan igrač, Petrović će ići maksimalno. Ali ako nema dovoljno materijala onda i on i mi imamo problem. Vidjećemo šta se od materijala spremilo za proljetni dio sezone. Ovo do sada viđeno ne ohrabruje ni malo. Kao da su se malo uspavali, da su ih uljuljkali posljednji rezultati. Slažem se da su bili prilično dobri ali ako hoćemo nešto više onda se mora i raditi više. Nema spavanja i uzdanja u "Slavkine pripreme". Dovedite čovjeku šta traži i imaćete uspjeh 100 %.
21 10 4

Petrović Slavko

Hare79
Kontakt:

pet jan 06, 2017 1:09 pm

Ma nisam ni ja bio za Kukoča jer je izgleda prava lajsna. Takav karakter nam ne treba, samo bi unosio nemir. Govorim da bi trebali zaganjati Stojkića koji je pravo dobar bek, a koji bi mogao izgubiti mjesto u Zrinjskom.
Mada mislim da je Slavko tu već nešto skontao. Ušutili su se oko onog Projića i Kostića, a čini mi se da se tu nešto kuha.

Pinkii
Kontakt:

pet jan 06, 2017 1:12 pm

Cim su oni doveli Kukoca Stojanovic ce ici. Gdje ce nastaviti karijeru se moze zakljuciti iz njegove izjave.
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

dimitrijevic

pet jan 06, 2017 1:19 pm

Nisu pocele pripreme,niko iz kluba se nije oglasio ni za jednog igraca,a raja kuka isto kao da ce propast svijet ako ode Sefer i ako Bokacini ne vrati se.Ko je Sefer?Hoce li plakat igraci zbog njega,? Na ljeto svrsavanje bilo na deset igraca i strucni stab,pa se obrukali,a sad frka hocel doci Zakarics pet kg viska i s tri utakmice u godini dana ili Nesta iz Slobode koji ima ugovor s njima.Ili onaj mali sminkercic Lelic(losiji od Lazica) koji igra u poluamaterskoj ekipi koja ce za tri godine igrat kanton. I da svijet ce propast ako ne dovedemo Stojanovica od 32 banke,a Stana koji je pravi Zeljovac je levat i nije u kombinacijama. Pozitivno je sto ce Celik igrat pred deset milja protiv Zrinjskog za opstanak.

EDIT: post ti je editovan, nije tvoje da govoris forumasima sta da rade.
Mirza Rascic !

ChWilla
Kontakt:

pet jan 06, 2017 1:30 pm

nije se sefer obrukao sigurno, niti je njegov rad razlog što odlazi. i zakarić nam treba.

teteac8684
Kontakt:

pet jan 06, 2017 1:34 pm

Treba Sablju vratiti, nemamo stopera

omladina1921zeljina
Kontakt:

pet jan 06, 2017 1:34 pm

Lendrić u špici.

Lijevo Zakarić.

Desno Miro.

Ofanzivni vezni Zeba.

Iza Zebe Marković i Blagojević.

Lijevi bek Stojanović.

Stoperi Boka i Bogi.

Desno Meme.

Golman Kesa brat.

Samo sabura! Proljeće Želju nikad nije iznevjerilo!
avanti ragazzi di buda, avanti ragazzi di pest, studenti, braccianti, operai il sole non sorge piad est!

CN 1969

LOBOTOMCI 2016

salle86
Kontakt:

pet jan 06, 2017 1:40 pm

Svako normalan gleda da pobjegne iz ove države, ako može. Male su šanse da će otići na gore, znači samo bolje ili u najgorem slučaju isto. A da se opet vrati ovde uvijek postoji opcija. Jer kad ne postoji (nikakav) sistem, odnosno kad je jedini "kako preživjeti danas" a sutra "šta Bog da", iole kvalitet je poželjan, makar i on došao tu preko neke stvari jer mu se izjalovilo vani. Jbg, tako je. E sad ko ne želi da gleda stvari realno, on se svemu čudi i živ se načuditi ne može.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

GoRBAVčovICA
Kontakt:

pet jan 06, 2017 1:44 pm

Nešto gledam Zakarić je pod ugovorom (mislim na menadžment) kod švaba: http://www.transfermarkt.de/more-than-s ... rater/2675" target="_blank
Možda nam Slavko ima kakvog kontakta sa njima?
"A onda su bageri odnijeli stari istok, a vrag odnio šalu …" - vjerni navijač Željezničara ŽDG

919/919

Hadzijalagic
Kontakt:

pet jan 06, 2017 1:50 pm

Ja se nadam da niko od ovih sto se pominju nece doci i da ce Slavko u svojoj obilnoj arhivi kojom se hvalio naci kvalitetnija rjesenja..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Simply Blue
Kontakt:

pet jan 06, 2017 1:51 pm

U jeku ovih forumskih diskusija u vezi kadrovskih promjena, ja bih volio vidjeti onog brku Šegrta na nekoj poziciji u našem klubu, pogotovo u omladinskom pogonu..sigurno čovjek ima reference za takvo nešto..a i ne bi bilo loše da se pored Slavka germaniziramo što je više moguće, možda je ideja glupa ali po meni to ne bi bilo loše.
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

storm_raider
Kontakt:

pet jan 06, 2017 1:53 pm

Simply Blue je napisao/la:U jeku ovih forumskih diskusija u vezi kadrovskih promjena, ja bih volio vidjeti onog brku Šegrta na nekoj poziciji u našem klubu, pogotovo u omladinskom pogonu..sigurno čovjek ima reference za takvo nešto..a i ne bi bilo loše da se pored Slavka germaniziramo što je više moguće, možda je ideja glupa ali po meni to ne bi bilo loše.
Bravo majstore, ja sam Segrta prizeljkivao jos prije nego je dosao u Zvijezdu. Nevjerovatan zivotopis ima, nevjerovatan je karakter sam po sebi. Poseban covjek.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

ChWilla
Kontakt:

pet jan 06, 2017 1:57 pm

Hadzijalagic je napisao/la:Ja se nadam da niko od ovih sto se pominju nece doci i da ce Slavko u svojoj obilnoj arhivi kojom se hvalio naci kvalitetnija rjesenja..
ja se samo za zakarića nadam da hoće doći. jer se zna da može mnogo i deficitaran je kadar.

Omar500
Moderator
Kontakt:

pet jan 06, 2017 1:58 pm

Trenutno je bez angazmana koliko znam, imao je epizodu u Afganistanu za repku, fakat s ljubavlju radi posao, zelio da digne njihov fudbal na visi nivo. Odlicna ideja, jedna od boljih koje sam cuo zadnjih mjeseci :palacgore:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Pinkii
Kontakt:

pet jan 06, 2017 2:08 pm

Nista od Kostica. Zaganjati Jakovljevica.
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Morzhy
Kontakt:

pet jan 06, 2017 2:11 pm

Kad vidim ovo priželjkivanje Zakarića, ne mogu da ne napravim paralelu sa višegodišnjim iščekivanjem Joce Stokića...znamo svi šta se desilo. Zakarić mora na probu kod Slavke ako hoće da potpiše, niko nam ne garantuje da bi je prošao

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.

Prijava