Kakav god da je BUM ostat će u sjeni PORAZA i izgubljene EVROPREVelahalve je napisao/la:Ivicahuljev je napisao/la:Jesil to minirao opstinudelinjo je napisao/la:BUM uskoro
![]()
![]()
![]()
![]()
al me nasmija
![]()
![]()

Kakav god da je BUM ostat će u sjeni PORAZA i izgubljene EVROPREVelahalve je napisao/la:Ivicahuljev je napisao/la:Jesil to minirao opstinudelinjo je napisao/la:BUM uskoro
![]()
![]()
![]()
![]()
al me nasmija
![]()
![]()
Sansa postoji ali da je realna ne znam basOkolele je napisao/la:Dva kola do kraja sa realnim sansam za Evropu a ljudi je vec otpisuju..
haha kako znasIvicahuljev je napisao/la:Jesil to minirao opstinudelinjo je napisao/la:BUM uskoro
Znaci mogla bi leci jos jedna stambeno-poslovna zgrada na mjestu opstinedelinjo je napisao/la:haha kako znasIvicahuljev je napisao/la:Jesil to minirao opstinudelinjo je napisao/la:BUM uskoro
Idi jedi, neće bum pobjećiIzlija je napisao/la:*ebo li vas bum zakasniću kući na ručak čekajući.
Nista ti ne cekaj veceras je sjednica upravnog odbora do tada nema nikakvih desavanja.Izlija je napisao/la:*ebo li vas bum zakasniću kući na ručak čekajući.
Nista ti ne cekaj veceras je sjednica upravnog odbora do tada nema nikakvih desavanja.Izlija je napisao/la:*ebo li vas bum zakasniću kući na ručak čekajući.
i ovaj kadar je za ovu ligu k'o realov. a mi igramo kao atletiko...minus borbenost i sprema.rios je napisao/la:Jedno mi se samo nece svidjeti i to ako mi,sa Edisom ili bez njega,prihvatimo model Atletika a ne Barselone ili Reala,jer smo miu ovoj ligi upravo ovo drugo po svemu..Ugledu,velicini,tradiciji,rezultatima..
To juce pricam sa momcima u busu kad smo se vracali iz zenice. Europa, Europa,Europa, bla bla bla. Daj da se slozimo i kad izadjemo u tu Europu, nebitno dal ove ili iduce godine, da uradimo nesto da valja, dosta je ovih ispada, izuzmemo li zadnji nastup na euro sceni..FaraonTM je napisao/la:Isto kako će nas dočekati Slavija tako će i Olimpic otići na Koševo jer će im vjerovatno trebati bod ako ne i pobjeda da osiguraju opstanak, to što nekom drugom nešto treba ili ne treba nama ne smije biti neka vodilja u smislu da nema šanse da izgubimo ili da ne dobijemo u drugom slučaju.
Ako ćemo se bojati Slavije koja je pred ispadanjem iz Lige onda fakat al' fakat ne treba da idemo u Europu. I koliko vidim najviše se pribojavaju oni koji najviše dižu halabuku oko Europu. Meni lično haman svejedno da li ćemo izaći u Europu ili nećemo, naravno da bi bilo puno bolje da izađemo al' i ako ne odemo vjerujte da mi nije nešto pretjerano teško zbog toga.
Apsolutno sam smiren, i samom mi je to čudno pogotovo zbog ove situacije al' sam baš smiren.
imaš jači kadar bar 50% nego ljetos. to da se pravilno posloži i standarda bi mogli izbaciti u onakvom izdanju kakav je bio...Minjore je napisao/la:To juce pricam sa momcima u busu kad smo se vracali iz zenice. Europa, Europa,Europa, bla bla bla. Daj da se slozimo i kad izadjemo u tu Europu, nebitno dal ove ili iduce godine, da uradimo nesto da valja, dosta je ovih ispada, izuzmemo li zadnji nastup na euro sceni..FaraonTM je napisao/la:Isto kako će nas dočekati Slavija tako će i Olimpic otići na Koševo jer će im vjerovatno trebati bod ako ne i pobjeda da osiguraju opstanak, to što nekom drugom nešto treba ili ne treba nama ne smije biti neka vodilja u smislu da nema šanse da izgubimo ili da ne dobijemo u drugom slučaju.
Ako ćemo se bojati Slavije koja je pred ispadanjem iz Lige onda fakat al' fakat ne treba da idemo u Europu. I koliko vidim najviše se pribojavaju oni koji najviše dižu halabuku oko Europu. Meni lično haman svejedno da li ćemo izaći u Europu ili nećemo, naravno da bi bilo puno bolje da izađemo al' i ako ne odemo vjerujte da mi nije nešto pretjerano teško zbog toga.
Apsolutno sam smiren, i samom mi je to čudno pogotovo zbog ove situacije al' sam baš smiren.