Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

mula
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet maj 05, 2016 3:35 pm

Velahalve je napisao/la:
Ivicahuljev je napisao/la:
delinjo je napisao/la:BUM uskoro :ganja:
Jesil to minirao opstinu :rofl1:

:rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1: al me nasmija :rofl1: :rofl1: :rofl1:
Kakav god da je BUM ostat će u sjeni PORAZA i izgubljene EVROPRE :|
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

1921
Kontakt:

čet maj 05, 2016 3:37 pm

Okolele je napisao/la:Dva kola do kraja sa realnim sansam za Evropu a ljudi je vec otpisuju.. :roll:
Sansa postoji ali da je realna ne znam bas
https://www.youtube.com/watch?v=OgV9z48a5f0

delinjo
Kontakt:

čet maj 05, 2016 3:40 pm

haha kako znas :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

godrina
Kontakt:

čet maj 05, 2016 3:42 pm

Mene malo nervira ova fraza "u lukavici ce nas docekat na noz" . Ako ce nam to vazda bit izgovor hajmo ne ici u evropu. Eto u madjarskoj i belgiji ljetos su nas docekali sa ruzama, sta da igramo sa zvijezdom ne bi isli u beograd. Nase je da zbijemo redove, pokusat opucat par puta po golu, napravit sta na terenu pobjedit i cekat njihove kikseve.
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

reks1
Kontakt:

čet maj 05, 2016 3:44 pm

Ono sto navijaci ne mogu da urade je da okrenu ledja igracima,Mora nam Zeljo biti iznad svega pa i ovakvih poraza.Trebali bi glasati za Zelju na svim mogucim izborima i neka nam to bude jedina stranka.Nasi izbori se dobivaju svakom novom ili starom produzenom clanskom i naravno nikako NE glasati na onim izborima za Koldju i na taj nacin pokazati protiv cega smo i poslati jasnu poruku svakom ko laze ,petlja i muti

ChWilla
Kontakt:

čet maj 05, 2016 3:44 pm

ne kontam, kako treba da te dočeka ekipa kojoj će to biti vjerovatno ključna tekma za opstanak?
gradi željo boli te *****

Ajzea
Kontakt:

čet maj 05, 2016 3:45 pm

Ništa od plasmana na evropsku scenu, pomirite sa sa tom činjenicom. Igrače posavjetovati da češće šutaju loptu, taman prozore na zgradama pogađali.

Ivicahuljev
Kontakt:

čet maj 05, 2016 3:47 pm

delinjo je napisao/la:
haha kako znas :ganja:
Znaci mogla bi leci jos jedna stambeno-poslovna zgrada na mjestu opstine :rofl1: Koldzo like this

Izlija
Moderator
Kontakt:

čet maj 05, 2016 3:47 pm

*ebo li vas bum zakasniću kući na ručak čekajući.
イビチャ・オシム

vrbanjusa
Kontakt:

čet maj 05, 2016 3:48 pm

Izlija je napisao/la:*ebo li vas bum zakasniću kući na ručak čekajući.
Idi jedi, neće bum pobjeći :rofl1: :rofl1:
21 10 4

Petrović Slavko

SWRA_1921
Kontakt:

čet maj 05, 2016 3:50 pm

Mislim da sada nema sanse da obnovimo ni 2000 clanskih do pocetka sezone.

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet maj 05, 2016 3:52 pm

Nista ti ne cekaj veceras je sjednica upravnog odbora do tada nema nikakvih desavanja.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet maj 05, 2016 3:52 pm

Nista ti ne cekaj veceras je sjednica upravnog odbora do tada nema nikakvih desavanja.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

FaraonTM
Kontakt:

čet maj 05, 2016 3:54 pm

Isto kako će nas dočekati Slavija tako će i Olimpic otići na Koševo jer će im vjerovatno trebati bod ako ne i pobjeda da osiguraju opstanak, to što nekom drugom nešto treba ili ne treba nama ne smije biti neka vodilja u smislu da nema šanse da izgubimo ili da ne dobijemo u drugom slučaju.

Ako ćemo se bojati Slavije koja je pred ispadanjem iz Lige onda fakat al' fakat ne treba da idemo u Europu. I koliko vidim najviše se pribojavaju oni koji najviše dižu halabuku oko Europu. Meni lično haman svejedno da li ćemo izaći u Europu ili nećemo, naravno da bi bilo puno bolje da izađemo al' i ako ne odemo vjerujte da mi nije nešto pretjerano teško zbog toga.

Apsolutno sam smiren, i samom mi je to čudno pogotovo zbog ove situacije al' sam baš smiren.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Izlija
Moderator
Kontakt:

čet maj 05, 2016 3:54 pm

Ja ću svojih 10 obnoviti a za ostale neznam, ako ova uprava nastavi raditi dobro i još više unaprijedi klub ja mislim da bi do okončanja prvog dijela lige 12 mogli imati +6000 članova.
イビチャ・オシム

ChWilla
Kontakt:

čet maj 05, 2016 3:55 pm

rios je napisao/la:Jedno mi se samo nece svidjeti i to ako mi,sa Edisom ili bez njega,prihvatimo model Atletika a ne Barselone ili Reala,jer smo miu ovoj ligi upravo ovo drugo po svemu..Ugledu,velicini,tradiciji,rezultatima.. :zeljeznicar1:
i ovaj kadar je za ovu ligu k'o realov. a mi igramo kao atletiko...minus borbenost i sprema.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

čet maj 05, 2016 3:57 pm

FaraonTM je napisao/la:Isto kako će nas dočekati Slavija tako će i Olimpic otići na Koševo jer će im vjerovatno trebati bod ako ne i pobjeda da osiguraju opstanak, to što nekom drugom nešto treba ili ne treba nama ne smije biti neka vodilja u smislu da nema šanse da izgubimo ili da ne dobijemo u drugom slučaju.

Ako ćemo se bojati Slavije koja je pred ispadanjem iz Lige onda fakat al' fakat ne treba da idemo u Europu. I koliko vidim najviše se pribojavaju oni koji najviše dižu halabuku oko Europu. Meni lično haman svejedno da li ćemo izaći u Europu ili nećemo, naravno da bi bilo puno bolje da izađemo al' i ako ne odemo vjerujte da mi nije nešto pretjerano teško zbog toga.

Apsolutno sam smiren, i samom mi je to čudno pogotovo zbog ove situacije al' sam baš smiren.
To juce pricam sa momcima u busu kad smo se vracali iz zenice. Europa, Europa,Europa, bla bla bla. Daj da se slozimo i kad izadjemo u tu Europu, nebitno dal ove ili iduce godine, da uradimo nesto da valja, dosta je ovih ispada, izuzmemo li zadnji nastup na euro sceni..

Zeljo1921
Kontakt:

čet maj 05, 2016 3:59 pm

Nakon nepuna 24h od utakmice i nakon sto su se smirile strasti i emocije mogu samo reci da mi ne smijemo odustati od ovog puta kojim ide Željo, jednostavno nemamo drugog izbora. Nikada nisam osjetio toliku mrznju,zavist i radovanje nasem "ne izlasku" u Evropu. Dusebriznici su jedva docekali da se malo okliznemo da se smiju,likuju i pokusaju da nas uzdrmaju. Zasto? Zato jer se boje Želje i rada ove Uprave. Svjesni su oni svi da je ovo pravi put za Želju i toga se i boje najvise. Sta mi mozemo uraditi? Mozemo doci u sto vecem broju i pokazati svima jos jednom da smo najveci klub u drzavi i da ne okrecemo ledja klubu i Upravi poslije loseg rezultata. Kritikovao sam i ja juce i Edisa i Vecu i sve redom jer sam bio razocaran. Imaju ljudi u klubu koji su zaduzeni za te stvari i ne sumnjam da ce sankcionisati koga treba. Moramo biti jaci nego ikad jer sto smo mi bolji imat cemo vise dusmana i onih koji nam podapinju. VOLIM TE ŽELJO I U SUBOTU U 17:00H SVI NA GRBAVICU

ChWilla
Kontakt:

čet maj 05, 2016 4:01 pm

Minjore je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Isto kako će nas dočekati Slavija tako će i Olimpic otići na Koševo jer će im vjerovatno trebati bod ako ne i pobjeda da osiguraju opstanak, to što nekom drugom nešto treba ili ne treba nama ne smije biti neka vodilja u smislu da nema šanse da izgubimo ili da ne dobijemo u drugom slučaju.

To juce pricam sa momcima u busu kad smo se vracali iz zenice. Europa, Europa,Europa, bla bla bla. Daj da se slozimo i kad izadjemo u tu Europu, nebitno dal ove ili iduce godine, da uradimo nesto da valja, dosta je ovih ispada, izuzmemo li zadnji nastup na euro sceni..
imaš jači kadar bar 50% nego ljetos. to da se pravilno posloži i standarda bi mogli izbaciti u onakvom izdanju kakav je bio...

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

čet maj 05, 2016 4:01 pm

Da se nadovezem na svoj prethodni post, ne trebamo gledati Klub i desavanja samo za ovu sezonu. Gledaj za par godina unaprijed, Europa je dobar faktor ali ne i kljucan. Kad poslozimo sve kockice, kad budes imao igru i glavu i rep e onda mozes igrati Europu. Recimo stadion je bitniji faktor od toga ocemo li igrati europu ove sezone. I onu jucerasnju utakmicu moramo gledati kao uvid u iduce sezone. Bice dosta teskih i jakih utakmica, gdje ces moarti krv proliti za bodove, tako ces se naviknut i na poraze. Jer kad dodju bitke dodju i porazi. A mnogi ocigledno nisu navikli izgubiti poneku bitku..

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 8 gostiju.

Prijava