Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub dec 10, 2016 12:44 am

LARS1921 je napisao/la:Ima frajer ugovor duži nego Bekrić kod nas, morali bi istočnu, zapadnu i sjevernu tribinu prodat :lol:
Ne bi me cudilo da ga uzme Zoran Mamic ako jos vodi onu ekipu u Emiratima ili gdje vece..

storm_raider
Kontakt:

sub dec 10, 2016 12:44 am

Steta za Aru, ove godine mu niko vratiti ne moze. Ima jos sanse da se digne, ali morace neko otkupiti taj ugovor.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

MrRiccoli
Kontakt:

sub dec 10, 2016 12:47 am

Zna li iko tacno jer se ne sjecam da je nekad objavljeno, pod kojim uvjetima je doslo do dogovora sa sportskim drustvom vezani za izgradnju istoka. Znam da su oni trazili da im se prepise zemlja ispod plavog zamka i 300 kvadrata iza istoka, a oni su zauzvrat nudili svoje prostore na sjevernoj tribini. Dakle zna li se sta im je od toga dato i je li doslo do neke izmjene???

Sent from my C5303 using Tapatalk

Reha1921
Kontakt:

sub dec 10, 2016 12:54 am

:DD: Danas prolazim pored suda na Anexu i vidim onog smecara Jahica u crnom Porseu

dimitrijevic

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub dec 10, 2016 1:23 am

MrRiccoli je napisao/la:
dimitrijevic je napisao/la:
Eisenbahner1921 je napisao/la: Naš koeficijent naredne sezone bi trebao biti 4.800. S tim koeficijentom 99,99% nećemo biti nosioci u 2. pretkolu Lige prvaka (ako osvojimo ligu), a jako su male šanse i da budemo nosioci u 2. pretkolu Lige Europe. Ne mogu se sjetiti koji je bio koeficijent posljednjeg kluba koji je bio nosilac u 2. pretkolu LE ove sezone, ali sve mi se čini da je bio iznad našeg ovogodišnjeg. Jbg, jedna pauza u Europi puno košta
EDIT: Nađoh, prošle godine posljednji tim koji je bio nosilac u 2. pretkolu LE je bila zagrebačka Lokomotiva s koeficijentom 5.775, a u LP Trencin s koeficijentom 5.400
Hvala ti...tako sam i ocekivao. Kad nemas kontinuitet onda te nema nigdje. Nema ljepseg perioda od juna i onog izvlacenja valjda se nadjemo tamo opet. Liga prvaka je sad predobra i ako se ispadne, cini mi se oko 800 000 KM sto je skoro pa budjet godisnji :O . To mi je i neka zelja, Zeljo - Šerif/Slovan/Skenderbegu prva u paklu Grbavice sa koreografijom na sve cetiri tribine i Tifom, jeza me hvata kad i pomislim na to. Isto tako u drugom pretkolu LE recimo Zeljo - neko jak iz liga petice ili neki bas slabiji da ga mozemo proci...stvarno euforija nevidjena. Treba skupljat pare prvo za ovu ligu sest i kup jer ide ritam srijeda - subota, a sve dalja gostovanja, pa onda za evrope, treba preko 1 000 :D volim te Zeljo.
Liga prvaka za ispadanje u drugom pretkolu 550.000 eura

Jeste evo sad sam provjerio. 300 za nastup i 250 sto si prvak. Stvarno se isplati biti prvak, pa makar izvukao Ludogorets i pet primio :D

Sent from my C5303 using Tapatalk
Mirza Rascic !

Jaozinho22

sub dec 10, 2016 1:54 am

Danas info potvrđen,imamo 10 % od Bajine naredne prodaje.... Konya isključivo traži keš. :)
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

sajo10
Kontakt:

sub dec 10, 2016 2:05 am

Jaozinho22 je napisao/la:Danas info potvrđen,imamo 10 % od Bajine naredne prodaje.... Konya isključivo traži keš. :)
Mozda glupo pitanje jer nisi toliko "u krugu" ali zamisljaju li oni o nekoj skorijoj prodaji Rijada, tipa sad na zimu vec ili na ljeto?

Neznam vala koliko mi se svidja transfer u Galatu naprimjer... volio bi da sto "brze" ode iz Turske da ne bude ko Visca da zapadne godinama i godinama. Znam ja da je zivot extra, para dobra, zemlja fina etc, ali ako zeli iskorak u fudbalskoj karijeri, a ja mu zelim sto vise uspjeha onda bi morao gledati malo ka zapadu. Ne ove sezone ali mozda vec iduce ako nastavi pruzati ovakve partije. I ako je tek pocetak sezone, nije lahko biti prvi strijelac u ekipi koja bas i nema neke velike ambicije za top poziciji, ali da su vrlo stabilan klub tik iza top ekipa to stoji. Drago mi je takodjer i zbog Amira, a Bogami i za Denija iako on nije zeljin omladinac. Samo naprijed momci!

Manager2016

sub dec 10, 2016 9:34 am

Ne treba pretjerivati jer ako Baja ode u Galatu ne moze biti bolje za nas i za njega. A da igraci prelaze iz turskih klubova u klubove po evrope to jos nisam vidio ili su vrlo rijetki primjeri.

shzna
Kontakt:

sub dec 10, 2016 9:36 am

Ode jedna dođu dvije. :kafa:
1987

Okolele
Kontakt:

sub dec 10, 2016 9:47 am

shzna je napisao/la:Otišao Aleksandar dolazi Aleksandar.
Ne mora se izuvati..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Jaozinho22

sub dec 10, 2016 11:08 am

sajo10 je napisao/la:
Jaozinho22 je napisao/la:Danas info potvrđen,imamo 10 % od Bajine naredne prodaje.... Konya isključivo traži keš. :)
Mozda glupo pitanje jer nisi toliko "u krugu" ali zamisljaju li oni o nekoj skorijoj prodaji Rijada, tipa sad na zimu vec ili na ljeto?

Neznam vala koliko mi se svidja transfer u Galatu naprimjer... volio bi da sto "brze" ode iz Turske da ne bude ko Visca da zapadne godinama i godinama. Znam ja da je zivot extra, para dobra, zemlja fina etc, ali ako zeli iskorak u fudbalskoj karijeri, a ja mu zelim sto vise uspjeha onda bi morao gledati malo ka zapadu. Ne ove sezone ali mozda vec iduce ako nastavi pruzati ovakve partije. I ako je tek pocetak sezone, nije lahko biti prvi strijelac u ekipi koja bas i nema neke velike ambicije za top poziciji, ali da su vrlo stabilan klub tik iza top ekipa to stoji. Drago mi je takodjer i zbog Amira, a Bogami i za Denija iako on nije zeljin omladinac. Samo naprijed momci!
Baja se napokon konsolidovao,ko ne razumije sigurno ne zna u kakvoj je situaciji bio...Hvala Bogu danas to sve ide na bolje počevši od njega pa do njegove porodice.Puno je malom Amiru pomogao da se adaptira na život tamo a kako mi reče čovjek ima svoje posebno plavo mjesto u jednom kafiću u Konyi. :) Sto se tice prodaje,Konya hoće samo keš a ugovor mu ističe za godinu i pol dana tako da ili će dobiti novi bolji ugovor ili će kao najbolji strijelac lige otići u neki veći klub godinu dana prije isteka...
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

1921.ba
Kontakt:

sub dec 10, 2016 11:20 am

južne tribine i doline što mu pjeva....
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

LARSSON
Kontakt:

sub dec 10, 2016 11:23 am

Slavko Petrović, trener Željezničara, nakon svake utakmice dijeli ocjene plavim igračima. One se kreću od 5 do 10, a prema njegovom sudu, dvojica najboljih u protekloj polusezoni bili su Miroslav Stevanović, sa prosječnom ocjenom 7,2, te Darko Marković sa 6,9.

http://www.oslobodjenje.ba/sport/nogome ... lji/187864" target="_blank

Pinkii
Kontakt:

sub dec 10, 2016 11:28 am

Pametno je ovo za Dzenisa. Ovdje nece igrati puno pa je bolje posuditi ga nekom.
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

struja
Kontakt:

sub dec 10, 2016 11:32 am

LARS1921 je napisao/la:Slavko Petrović, trener Željezničara, nakon svake utakmice dijeli ocjene plavim igračima. One se kreću od 5 do 10, a prema njegovom sudu, dvojica najboljih u protekloj polusezoni bili su Miroslav Stevanović, sa prosječnom ocjenom 7,2, te Darko Marković sa 6,9.

http://www.oslobodjenje.ba/sport/nogome ... lji/187864" target="_blank
Hoćeš li moći postaviti link borbe badr hari rico verhoven.ja mislim da je veceras u 22 na areni 5

cala
Kontakt:

sub dec 10, 2016 11:32 am

sajo10 je napisao/la:

Ma los je fudbal u Turskoj. Moras bas biti vanserijski talenat da bi otisao negdje u Evropu, isto kao sto kod nas moras biti vanserijski talenat da bi u Tursku presao. Turci daju stvarno velike pare i zato igraci uopste ne osjecaju potrebu da idu, al opet najvece sanse za transfer su mu iz Galate, Besiktasa i Fenera.

irfo

sub dec 10, 2016 11:50 am

cala je napisao/la:
sajo10 je napisao/la:

Ma los je fudbal u Turskoj. Moras bas biti vanserijski talenat da bi otisao negdje u Evropu, isto kao sto kod nas moras biti vanserijski talenat da bi u Tursku presao. Turci daju stvarno velike pare i zato igraci uopste ne osjecaju potrebu da idu, al opet najvece sanse za transfer su mu iz Galate, Besiktasa i Fenera.
Kod njih je dobro sto je porez puno puno manji nego u evropskim drzavama, pa su plate skoro u rangu sa ovima iz liga pet zbog toga, a i vrlo rijetko za velike pare idu igraci iz turske, tako je npr najveci turski talenat zadnjih deset godina Unal presao u City za samo dva miliona funti, pa je zbog toga vjerujem tesko ocekivat da ce Baja za vise para otic

igla
Kontakt:

sub dec 10, 2016 11:55 am

Ma ovim što odu u Tursku je dobro, fin život, fina plata, pa pogledajte Višće, ne može me niko ubijediti da nije mogao nigdje jače preći. Standardni reprezentativac, jedno od najboljih krila u Turskoj. Eh sad, Bajić je napadač, ako odradi ovu sezonu na vrhunskom nivou, mislim da bi mogao negdje otići, u Njemačku npr.

dell21
Kontakt:

sub dec 10, 2016 11:59 am

Iz turske ce otici samo kao slobodni igraci ali ko zna.
Kako pitare dere zavidluk za ovo sto se desava oko stadiona hahhh.

Elegant
Kontakt:

sub dec 10, 2016 12:10 pm

Pustite sada Tursku ligu i bivse igrace, ako bude transfer Bajica i Amira nama dobro u svakom slucaju, pa za koliko god i gdje god otisli mi cemo dobiti novac.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.

Prijava