Ne bi me cudilo da ga uzme Zoran Mamic ako jos vodi onu ekipu u Emiratima ili gdje vece..LARS1921 je napisao/la:Ima frajer ugovor duži nego Bekrić kod nas, morali bi istočnu, zapadnu i sjevernu tribinu prodat
Ne bi me cudilo da ga uzme Zoran Mamic ako jos vodi onu ekipu u Emiratima ili gdje vece..LARS1921 je napisao/la:Ima frajer ugovor duži nego Bekrić kod nas, morali bi istočnu, zapadnu i sjevernu tribinu prodat
MrRiccoli je napisao/la:Liga prvaka za ispadanje u drugom pretkolu 550.000 euradimitrijevic je napisao/la:Hvala ti...tako sam i ocekivao. Kad nemas kontinuitet onda te nema nigdje. Nema ljepseg perioda od juna i onog izvlacenja valjda se nadjemo tamo opet. Liga prvaka je sad predobra i ako se ispadne, cini mi se oko 800 000 KM sto je skoro pa budjet godisnji :O . To mi je i neka zelja, Zeljo - Šerif/Slovan/Skenderbegu prva u paklu Grbavice sa koreografijom na sve cetiri tribine i Tifom, jeza me hvata kad i pomislim na to. Isto tako u drugom pretkolu LE recimo Zeljo - neko jak iz liga petice ili neki bas slabiji da ga mozemo proci...stvarno euforija nevidjena. Treba skupljat pare prvo za ovu ligu sest i kup jer ide ritam srijeda - subota, a sve dalja gostovanja, pa onda za evrope, treba preko 1 000Eisenbahner1921 je napisao/la: Naš koeficijent naredne sezone bi trebao biti 4.800. S tim koeficijentom 99,99% nećemo biti nosioci u 2. pretkolu Lige prvaka (ako osvojimo ligu), a jako su male šanse i da budemo nosioci u 2. pretkolu Lige Europe. Ne mogu se sjetiti koji je bio koeficijent posljednjeg kluba koji je bio nosilac u 2. pretkolu LE ove sezone, ali sve mi se čini da je bio iznad našeg ovogodišnjeg. Jbg, jedna pauza u Europi puno košta
EDIT: Nađoh, prošle godine posljednji tim koji je bio nosilac u 2. pretkolu LE je bila zagrebačka Lokomotiva s koeficijentom 5.775, a u LP Trencin s koeficijentom 5.400volim te Zeljo.
Jeste evo sad sam provjerio. 300 za nastup i 250 sto si prvak. Stvarno se isplati biti prvak, pa makar izvukao Ludogorets i pet primio
Sent from my C5303 using Tapatalk
Mozda glupo pitanje jer nisi toliko "u krugu" ali zamisljaju li oni o nekoj skorijoj prodaji Rijada, tipa sad na zimu vec ili na ljeto?Jaozinho22 je napisao/la:Danas info potvrđen,imamo 10 % od Bajine naredne prodaje.... Konya isključivo traži keš.
Ne mora se izuvati..shzna je napisao/la:Otišao Aleksandar dolazi Aleksandar.
Baja se napokon konsolidovao,ko ne razumije sigurno ne zna u kakvoj je situaciji bio...Hvala Bogu danas to sve ide na bolje počevši od njega pa do njegove porodice.Puno je malom Amiru pomogao da se adaptira na život tamo a kako mi reče čovjek ima svoje posebno plavo mjesto u jednom kafiću u Konyi.sajo10 je napisao/la:Mozda glupo pitanje jer nisi toliko "u krugu" ali zamisljaju li oni o nekoj skorijoj prodaji Rijada, tipa sad na zimu vec ili na ljeto?Jaozinho22 je napisao/la:Danas info potvrđen,imamo 10 % od Bajine naredne prodaje.... Konya isključivo traži keš.
Neznam vala koliko mi se svidja transfer u Galatu naprimjer... volio bi da sto "brze" ode iz Turske da ne bude ko Visca da zapadne godinama i godinama. Znam ja da je zivot extra, para dobra, zemlja fina etc, ali ako zeli iskorak u fudbalskoj karijeri, a ja mu zelim sto vise uspjeha onda bi morao gledati malo ka zapadu. Ne ove sezone ali mozda vec iduce ako nastavi pruzati ovakve partije. I ako je tek pocetak sezone, nije lahko biti prvi strijelac u ekipi koja bas i nema neke velike ambicije za top poziciji, ali da su vrlo stabilan klub tik iza top ekipa to stoji. Drago mi je takodjer i zbog Amira, a Bogami i za Denija iako on nije zeljin omladinac. Samo naprijed momci!
Hoćeš li moći postaviti link borbe badr hari rico verhoven.ja mislim da je veceras u 22 na areni 5LARS1921 je napisao/la:Slavko Petrović, trener Željezničara, nakon svake utakmice dijeli ocjene plavim igračima. One se kreću od 5 do 10, a prema njegovom sudu, dvojica najboljih u protekloj polusezoni bili su Miroslav Stevanović, sa prosječnom ocjenom 7,2, te Darko Marković sa 6,9.
http://www.oslobodjenje.ba/sport/nogome ... lji/187864" target="_blank
Ma los je fudbal u Turskoj. Moras bas biti vanserijski talenat da bi otisao negdje u Evropu, isto kao sto kod nas moras biti vanserijski talenat da bi u Tursku presao. Turci daju stvarno velike pare i zato igraci uopste ne osjecaju potrebu da idu, al opet najvece sanse za transfer su mu iz Galate, Besiktasa i Fenera.sajo10 je napisao/la:Mozda glupo pitanje jer nisi toliko "u krugu" ali zamisljaju li oni o nekoj skorijoj prodaji Rijada, tipa sad na zimu vec ili na ljeto?Jaozinho22 je napisao/la:Danas info potvrđen,imamo 10 % od Bajine naredne prodaje.... Konya isključivo traži keš.
Neznam vala koliko mi se svidja transfer u Galatu naprimjer... volio bi da sto "brze" ode iz Turske da ne bude ko Visca da zapadne godinama i godinama. Znam ja da je zivot extra, para dobra, zemlja fina etc, ali ako zeli iskorak u fudbalskoj karijeri, a ja mu zelim sto vise uspjeha onda bi morao gledati malo ka zapadu. Ne ove sezone ali mozda vec iduce ako nastavi pruzati ovakve partije. I ako je tek pocetak sezone, nije lahko biti prvi strijelac u ekipi koja bas i nema neke velike ambicije za top poziciji, ali da su vrlo stabilan klub tik iza top ekipa to stoji. Drago mi je takodjer i zbog Amira, a Bogami i za Denija iako on nije zeljin omladinac. Samo naprijed momci!
Kod njih je dobro sto je porez puno puno manji nego u evropskim drzavama, pa su plate skoro u rangu sa ovima iz liga pet zbog toga, a i vrlo rijetko za velike pare idu igraci iz turske, tako je npr najveci turski talenat zadnjih deset godina Unal presao u City za samo dva miliona funti, pa je zbog toga vjerujem tesko ocekivat da ce Baja za vise para oticcala je napisao/la:Ma los je fudbal u Turskoj. Moras bas biti vanserijski talenat da bi otisao negdje u Evropu, isto kao sto kod nas moras biti vanserijski talenat da bi u Tursku presao. Turci daju stvarno velike pare i zato igraci uopste ne osjecaju potrebu da idu, al opet najvece sanse za transfer su mu iz Galate, Besiktasa i Fenera.sajo10 je napisao/la:Mozda glupo pitanje jer nisi toliko "u krugu" ali zamisljaju li oni o nekoj skorijoj prodaji Rijada, tipa sad na zimu vec ili na ljeto?Jaozinho22 je napisao/la:Danas info potvrđen,imamo 10 % od Bajine naredne prodaje.... Konya isključivo traži keš.