Hvala ti...tako sam i ocekivao. Kad nemas kontinuitet onda te nema nigdje. Nema ljepseg perioda od juna i onog izvlacenja valjda se nadjemo tamo opet. Liga prvaka je sad predobra i ako se ispadne, cini mi se oko 800 000 KM sto je skoro pa budjet godisnji :O . To mi je i neka zelja, Zeljo - Šerif/Slovan/Skenderbegu prva u paklu Grbavice sa koreografijom na sve cetiri tribine i Tifom, jeza me hvata kad i pomislim na to. Isto tako u drugom pretkolu LE recimo Zeljo - neko jak iz liga petice ili neki bas slabiji da ga mozemo proci...stvarno euforija nevidjena. Treba skupljat pare prvo za ovu ligu sest i kup jer ide ritam srijeda - subota, a sve dalja gostovanja, pa onda za evrope, treba preko 1 000Eisenbahner1921 je napisao/la:Naš koeficijent naredne sezone bi trebao biti 4.800. S tim koeficijentom 99,99% nećemo biti nosioci u 2. pretkolu Lige prvaka (ako osvojimo ligu), a jako su male šanse i da budemo nosioci u 2. pretkolu Lige Europe. Ne mogu se sjetiti koji je bio koeficijent posljednjeg kluba koji je bio nosilac u 2. pretkolu LE ove sezone, ali sve mi se čini da je bio iznad našeg ovogodišnjeg. Jbg, jedna pauza u Europi puno koštadimitrijevic je napisao/la:Da li neko slucajno zna kako stojimo sa evropskim koeficijentom? Odnosno da li mozemo biti nosioci u drugom pretkolu evropa liga i lige prvaka akoBogda? To je neko kod onih govnara prije pratio.
Prije dvije godine smo bili sigurno nosioci za ligu prvaka i nismo bili prvaci i prosle bi cini mi se bili u oba pretkola evropskih takmicenja. Vjerovatno smo sada splasnuli, ali to se nikad ne zna jer zavisi i od ostalih prvaka. U svakom slucaju smo nosioci u prvom pretkolu eurolige u to sam siguran, a za ova dva ne znam, pa ako neko to prati nek podijeli s pravom rajom
EDIT: Nađoh, prošle godine posljednji tim koji je bio nosilac u 2. pretkolu LE je bila zagrebačka Lokomotiva s koeficijentom 5.775, a u LP Trencin s koeficijentom 5.400
Stari dobri komsija sa Malte. Ova pjesma je vec neko vrijeme prva koju ujutro poslusam. I kako te ne bih volio Zeljo!!rodrigo87 je napisao/la:[video]https://www.youtube.com/watch?v=OgV9z48a5f0[/video]
Na obnovljenoj Grbavici, novom Jugu, da zagrmi ova pjesma, meni dosta za zivota...storm_raider je napisao/la:Stari dobri komsija sa Malte. Ova pjesma je vec neko vrijeme prva koju ujutro poslusam. I kako te ne bih volio Zeljo!!rodrigo87 je napisao/la:[video]https://www.youtube.com/watch?v=OgV9z48a5f0[/video]
Ne demokratski potezstorm_raider je napisao/la:Manite se tih prica "groblje", i slicnih naziva. To je prije svega Olimpijski Stadion i gradski stadion. Okrenimo se mi sebi.
Metni kravatu obavezno. Lavor je lavor da je pet puta gradski stadion za sletove.Model1964 je napisao/la:Ne demokratski potezstorm_raider je napisao/la:Manite se tih prica "groblje", i slicnih naziva. To je prije svega Olimpijski Stadion i gradski stadion. Okrenimo se mi sebi.![]()
Preneseno znacenje, asocijacija.... nikoga ne vrijeđa
Jel moram staviti kravatukad budnem na forumu?
pile87 je napisao/la:Metni kravatu obavezno. Lavor je lavor da je pet puta gradski stadion za sletove.Model1964 je napisao/la:Ne demokratski potezstorm_raider je napisao/la:Manite se tih prica "groblje", i slicnih naziva. To je prije svega Olimpijski Stadion i gradski stadion. Okrenimo se mi sebi.![]()
I tole na pegluModel1964 je napisao/la:Ne demokratski potezstorm_raider je napisao/la:Manite se tih prica "groblje", i slicnih naziva. To je prije svega Olimpijski Stadion i gradski stadion. Okrenimo se mi sebi.![]()
Škafstorm_raider je napisao/la:Jedno je "lavor", drugo je "groblje" i "mrtvacnica". A da je lavor, lavor je
Liga prvaka za ispadanje u drugom pretkolu 550.000 euradimitrijevic je napisao/la:Hvala ti...tako sam i ocekivao. Kad nemas kontinuitet onda te nema nigdje. Nema ljepseg perioda od juna i onog izvlacenja valjda se nadjemo tamo opet. Liga prvaka je sad predobra i ako se ispadne, cini mi se oko 800 000 KM sto je skoro pa budjet godisnji :O . To mi je i neka zelja, Zeljo - Šerif/Slovan/Skenderbegu prva u paklu Grbavice sa koreografijom na sve cetiri tribine i Tifom, jeza me hvata kad i pomislim na to. Isto tako u drugom pretkolu LE recimo Zeljo - neko jak iz liga petice ili neki bas slabiji da ga mozemo proci...stvarno euforija nevidjena. Treba skupljat pare prvo za ovu ligu sest i kup jer ide ritam srijeda - subota, a sve dalja gostovanja, pa onda za evrope, treba preko 1 000Eisenbahner1921 je napisao/la:Naš koeficijent naredne sezone bi trebao biti 4.800. S tim koeficijentom 99,99% nećemo biti nosioci u 2. pretkolu Lige prvaka (ako osvojimo ligu), a jako su male šanse i da budemo nosioci u 2. pretkolu Lige Europe. Ne mogu se sjetiti koji je bio koeficijent posljednjeg kluba koji je bio nosilac u 2. pretkolu LE ove sezone, ali sve mi se čini da je bio iznad našeg ovogodišnjeg. Jbg, jedna pauza u Europi puno koštadimitrijevic je napisao/la:Da li neko slucajno zna kako stojimo sa evropskim koeficijentom? Odnosno da li mozemo biti nosioci u drugom pretkolu evropa liga i lige prvaka akoBogda? To je neko kod onih govnara prije pratio.
Prije dvije godine smo bili sigurno nosioci za ligu prvaka i nismo bili prvaci i prosle bi cini mi se bili u oba pretkola evropskih takmicenja. Vjerovatno smo sada splasnuli, ali to se nikad ne zna jer zavisi i od ostalih prvaka. U svakom slucaju smo nosioci u prvom pretkolu eurolige u to sam siguran, a za ova dva ne znam, pa ako neko to prati nek podijeli s pravom rajom
EDIT: Nađoh, prošle godine posljednji tim koji je bio nosilac u 2. pretkolu LE je bila zagrebačka Lokomotiva s koeficijentom 5.775, a u LP Trencin s koeficijentom 5.400volim te Zeljo.