REGIONALNA LIGA NIKAD VISE!
Sent from my iPhone using Tapatalk
ODLICNA INFORMACIJAKapiten je napisao/la:Važna informacija i za šampione takozvanih mali zemalja. Njima će put do Lige Evrope od 2018. biti značajno olakšan. Svi oni koji budu eliminisani u kvalifikacijama za Ligu šampiona takmičenje i dalje nastavljaju u LE, ali će sada za njih biti napravljena posebna "putanja" do grupne faze, pošto će moći da se sastanu samo sa prvacima slabijih liga, odnosno ekipama ravnim sebi.
Ne znam koliko se svjesno ideje koja se promovise ovdje.Kupovinom stolica ispred ovog foruma se mozda po prvi put u ovoj i ovakvoj Bosni ispostavlja da je sve moguce i da kako bi rekli u mojoj mahali u kojoj sam odrastao ima selameta ovdje.Sama kupovina je u sustini prevazisla samu sebe i promovisala da je napokon neko poceo da ostvaruje snove geeneracija,Pamtim Grbavicu kad je jug bio samo onaj doji dio,pa se onda pravio i ovaj sadasnji jug kakvog svi znamo a sanjam napokon navijacku tribinu natkrivenu,pravi kop.Neka ideja zivi!storm_raider je napisao/la:Do nove ide ovo preko 200. Bravo svima! Od ovog portala najmanje 2 stolice.
Slazem se, zaista unikatan primjer. Nama je samo trebao forum gdje nam niko nece servirati neke stvari i prodavati maglu. Pa meni je prelazak na ovaj forum isto tako dokaz koliko nam malo treba i koliko mozemo biti slozni.reks1 je napisao/la:Ne znam koliko se svjesno ideje koja se promovise ovdje.Kupovinom stolica ispred ovog foruma se mozda po prvi put u ovoj i ovakvoj Bosni ispostavlja da je sve moguce i da kako bi rekli u mojoj mahali u kojoj sam odrastao ima selameta ovdje.Sama kupovina je u sustini prevazisla samu sebe i promovisala da je napokon neko poceo da ostvaruje snove geeneracija,Pamtim Grbavicu kad je jug bio samo onaj doji dio,pa se onda pravio i ovaj sadasnji jug kakvog svi znamo a sanjam napokon navijacku tribinu natkrivenu,pravi kop.Neka ideja zivi!storm_raider je napisao/la:Do nove ide ovo preko 200. Bravo svima! Od ovog portala najmanje 2 stolice.
Naš koeficijent naredne sezone bi trebao biti 4.800. S tim koeficijentom 99,99% nećemo biti nosioci u 2. pretkolu Lige prvaka (ako osvojimo ligu), a jako su male šanse i da budemo nosioci u 2. pretkolu Lige Europe. Ne mogu se sjetiti koji je bio koeficijent posljednjeg kluba koji je bio nosilac u 2. pretkolu LE ove sezone, ali sve mi se čini da je bio iznad našeg ovogodišnjeg. Jbg, jedna pauza u Europi puno koštadimitrijevic je napisao/la:Da li neko slucajno zna kako stojimo sa evropskim koeficijentom? Odnosno da li mozemo biti nosioci u drugom pretkolu evropa liga i lige prvaka akoBogda? To je neko kod onih govnara prije pratio.
Prije dvije godine smo bili sigurno nosioci za ligu prvaka i nismo bili prvaci i prosle bi cini mi se bili u oba pretkola evropskih takmicenja. Vjerovatno smo sada splasnuli, ali to se nikad ne zna jer zavisi i od ostalih prvaka. U svakom slucaju smo nosioci u prvom pretkolu eurolige u to sam siguran, a za ova dva ne znam, pa ako neko to prati nek podijeli s pravom rajom
To treba poštovati. Ali vjerujem da je dosta više onih koji bi voljeli da se ipak nešto napiše o njima.storm_raider je napisao/la:Mnogi ne zele da se uopste zna ko su.