Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Model1964
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet dec 09, 2016 7:31 pm

Dolina je napisao/la:
Model1964 je napisao/la:
Masinovodja je napisao/la: Ma ni za kakve pare,nek se druze u Zenici!
Nek idu u Zenicu.... nema tih para da bi smradove pustio u Dolinu.
Znajuci naš merhamet uprava ce im dozvoliti da bađa igraju na Grbavici
nema više đabe ni u stare babe
Ja se nadam da ce stvarno biti tako.
Bubnut im cifru u kojoj cemo ukalkulirati obeštecenje za sve od 1946 pa do sada!
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

gavran
Kontakt:

pet dec 09, 2016 7:32 pm

raspadamo se,niko nije kupio stolicu tri sata
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

SWRA_1921
Kontakt:

pet dec 09, 2016 7:40 pm

chile je napisao/la:Kakva slanja i molbe.
Nekad imas osjecaj da ovdje pisu djeca iz vrtica, max osnovne skole.
Opustite se malo ljudi ko je u mogucnosti i osjeca potrebu neka uzme kartu ko nije neka uzme clansku i godisnju.
Manite se fix ideja.

Sent from my Plavo Sokocalo
Evo ja mislim da je to odlicna ideja, nisam dijete i sta sad? Ako se vama matorim ne svidja jer zivite u nekom svom bezidejnom svijetu, ne znaci da je ideja losa. Niste pricali tako kad je objavljeno da je Cenan kontaktirao Pjanica. Eto vas kao pitari, ljudi ne znaju za ovu akciju a to bi bio samo nekakav uvod ljudima, ovo ono. Fulate bas vi kompletnu poentu ove akcije koja je u toku...

Masinovodja
Kontakt:

pet dec 09, 2016 7:42 pm

SWRA_1921 je napisao/la:
Opustite se malo ljudi ko je u mogucnosti i osjeca potrebu neka uzme kartu ko nije neka uzme clansku i godisnju.
Manite se fix ideja.

Evo ja mislim da je to odlicna ideja, nisam dijete i sta sad? Ako se vama matorim ne svidja jer zivite u nekom svom bezidejnom svijetu, ne znaci da je ideja losa. Niste pricali tako kad je objavljeno da je Cenan kontaktirao Pjanica. Eto vas kao pitari, ljudi ne znaju za ovu akciju a to bi bio samo nekakav uvod ljudima, ovo ono. Fulate bas vi kompletnu poentu ove akcije koja je u toku...
Bravo brate.Puno bolje si se izrazio od mene.

boju dao si nebu...
Kontakt:

pet dec 09, 2016 7:52 pm

Masinovodja je napisao/la:Sta mislite braco da se organizujemo i krenemo slati mailove svim balkanskim pa i svjetskim timovima i savezima za ovu desetogodisnju ulaznicu,sa ova dva primjera Osijeka i Sirokog Brijega?Ja vam garantujem da bi bilo dosta zainteresovanih,samo nisu upuceni u pricu...

Nije losa ideja mada je "pogresna adresa". Treba "udariti" tamo gdje ima najvise para...UEFA je prava adresa, a nasi bi trebali skontati kako namaci pare kroz projekte koje finansira ta organizacija, pogotovo jer oni forsiraju podrsku za stvari koje nisu komercijalne tipa teren, trening kamp i sl.
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

Model1964

pet dec 09, 2016 7:58 pm

Navijaci i klub grade stadion!
Po tome smo jedinstveni na kugli.... neka tako i ostane.
Dušmani šire pricu o sadaki pa neupuceni narod a i mnogi naši navijaci nasjedaju na tu pricu. Zbog toga klub nebi trebao da šalje nikakve mailove i pozive i slicno.
Klub je izabrao pravi put, gospodski, i neka tako i ostane. Dokazuju to današnje uplate od ljudi koji nisu Željo i od Gospodina kojem je Željo više od kluba.
Bez obzira na ovo što sam napisao, samoincijativno, kao navijac, sam poslao linkove svega vezanog za gradnju stadiona na sve moguce adrese. Želim da se ova prica širi kao cunami po svijetu. Ako legne kakva uplata još bolje.
Nedavno sam poslao jedan takav mail ljudima sa kojim sa radio u UK, uz kratko obrazloženje na engleskom o cemu se radi. Ponukan tim dajem malu kritiku klubu zbog Zvavicne strane u engleskom jeziku.

Da skratim, klub neka nastavi kao do sada a mi navijaci moramo širiti ovu lijepu pricu na sve moguce nacine!

Tryg
Kontakt:

pet dec 09, 2016 7:58 pm

Hocel ovi sto uzimaju stolice za istok biti tu svaku tekmu, ili ce je poklanjati nekome koji ce biti. Ili ce tribina zjapiti prazna?

#samopitamnako
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

SWRA_1921
Kontakt:

pet dec 09, 2016 8:00 pm

Akosamopitasnako, trebao bi znati da je u opticaju 500 od 4650 sjedecih mjesta, a da tih koji nisu sebi licno uzeli ce biti najvise 100 do 200.

Tryg
Kontakt:

pet dec 09, 2016 8:03 pm

Ne bih bas rekao, ostaje nam da vidimo.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Model1964

pet dec 09, 2016 8:06 pm

Tryg je napisao/la:Ne bih bas rekao, ostaje nam da vidimo.
Vec smo diskutirali o tome
Mislim da to nece biti tako prazno. Ja svoju u januaru dajem na korištenje SOS djecijem selu. Želim da što više djece osjeti ljubav porodice Željo.

Masinovodja
Kontakt:

pet dec 09, 2016 8:08 pm

Model1964 je napisao/la:Navijaci i klub grade stadion!
Dušmani šire pricu o sadaki pa neupuceni narod a i mnogi naši navijaci nasjedaju na tu pricu. Zbog toga klub nebi trebao da šalje nikakve mailove i pozive i slicno.
Klub je izabrao pravi put, gospodski, i neka tako i ostane. Dokazuju to današnje uplate od ljudi koji nisu Željo i od Gospodina kojem je Željo više od kluba.
Bez obzira na ovo što sam napisao, samoincijativno, kao navijac, sam poslao linkove svega vezanog za gradnju stadiona na sve moguce adrese. Želim da se ova prica širi kao cunami po svijetu. Ako legne kakva uplata još bolje.
Nedavno sam poslao jedan takav mail ljudima sa kojim sa radio u UK, uz kratko obrazloženje na engleskom o cemu se radi. Ponukan tim dajem malu kritiku klubu zbog Zvavicne strane u engleskom jeziku.

Da skratim, klub neka nastavi kao do sada a mi navijaci moramo širiti ovu lijepu pricu na sve moguce nacine!
I ja kazem brate da tako radimo i da djelujemo kao navijaci,a ne ispred kluba.Cilj je sirenje price,jer na kraju krajeva, mi pravimo stadion skoro citav,a ne samo istok.Samo kotrljat pricu gdje gos mislimo da moze i to je to.
A pismo prema uefi treba da ode od svakoga pojedinacno!

Model1964

pet dec 09, 2016 8:13 pm

Model1964 je napisao/la:Navijaci i klub grade stadion!

chile
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet dec 09, 2016 8:16 pm

SWRA_1921 je napisao/la:
Manite se fix ideja.

Ko i najmanje prati desavanja u BiH i nasem sportu cuo je i procitao.
Fakticki nema dana da se ne spomene ova akcija a uz to tek ce da se vrti kada krenu radovi na istoku.
Tek oni kojima je Zeljo u srcu o istoku znaju manje vise sve.
Mislim ne treba pretjerivati da ne proizvedemo kontraefekat.
Mada nikome niko nemoze zabraniti i da krene u tu pricu koju vi potencirate.
Ja sam iznio svoje misljenje da je to suvisno.

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

mirsad94
Kontakt:

pet dec 09, 2016 8:23 pm

Ne vidim to kao nikako moljakanje, nego jedostvano da mi kao najtrofejniji, najtranspretniji klub i kao takav najveci sportski brend u drzavi pored reprezentacije nudimo "poslovnu" saradnju kopanijama i firmama. Moramo da shvatimo da se danasnji biznis pa i cijeli svijet sastoji od reklame i marketnga i koliko si u mogucnosti da svoj proizvod ili uslugu ne doneses korisnicima istih na pravi nacin, djaba ti kvalitet i sve ako se nije proculo o tebi i tvom kvalitetu. Ne vidim razloga da klub kao takav ne omoguci i informise zainteresovane korisnike o vaznosti izgradnje ovog objekta uzimajuci u obzir svoju trofejnost, transparetnost i odgovorno poslovanje. Itekako treba naglasiti da se kupovinom stolice daje naglasak na drustveno odgovornom poslovanju jer se radi o historiskoj gradjevini za klub i izgradnji stadiona koji ce biti baza reprezentacije koja je ponos cijele drzava. S druge strane klub treba ponuditi protuuslugu zainteresovanim stranama, kako bi privukao one koji stoje po strani i vidi samo interes od ulaganja hiljadu maraka, kroz pruzanje usluga marketinga i reklame na utakmicama pred sirokom bazom navijaca i simpatizera. Mnoge kompanije bacaju hiljade i hiljade maraka na sekunde reklama u medijima a Zeljo im to nudi pred "zivom publikom". Ne vidim razlog zasto nebi klub izasao sa setom usluga odnosno paketom usluga svakoj kompaniji koja podrzi gradnju istocne tribine u podredjivanja medijskog prostora svakom pojedinacnom kupcu na odredjenoj utakmici u Premijer ligi( putem brosura o toj kompaniji na istocnoj tribini na jednoj urtakmici, da spiker kaze koju rijec na poluvremenu itd itd) Sve se to moze na jedan fin nacin osmisliti i prezentovati firmama kako bi se odlucile na kopovinu ulaznice, a nas s drge strane to nece puno kostati a dobicemo dodatnu potporu u izgranji. Ako se sva ova prica zakotrlja u jos pozitivnijem smislu firme bi itekako prepoznale interes jos ukoliko im punudis malo marketinga ne sumnjam da se moze preci ovaj na pocetku amciozni cilj od 500 mjesta. Sam predsjednik je na pressu rekao da se konstatno iznalaze nove mogucnosti pribavljanja sredstava, tako da sam ubjedjen da su ovi sposobni i spremni ljudi da na razlicite nacine privuku one koji stoje po strani i gledaju svoj interes(marketing) pored ovih sto imaju neizmjernu ljubav prema klubu.
Zadnja izmjena: mirsad94, dana/u pet dec 09, 2016 8:31 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Brkoo
Kontakt:

pet dec 09, 2016 8:25 pm

Slozio bih se sa @Modelom, bilo bi super kad bi zvanicna stranica bila i na engleskom jeziku. Ono da covjek koji posjeti nasu zvanicnu stranicu moze izabrati izmedju bosanskog ili engleskog jezika..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Model1964

pet dec 09, 2016 8:31 pm

Brkoo je napisao/la:Slozio bih se sa @Modelom, bilo bi super kad bi zvanicna stranica bila i na engleskom jeziku. Ono da covjek koji posjeti nasu zvanicnu stranicu moze izabrati izmedju bosanskog ili engleskog jezika..
To mora biti priJoritet! Mnogi stranci bi se ukljucili u ovu pricu da znaju o cemu se dira.
@chile
U okvirima BIH je prica poznata, vani nije. Tu imamo rezervi i za Jug i za Zapad

chile
Kontakt:

pet dec 09, 2016 8:41 pm

I za to ima lijeka i to veoma efikasan snimiti reportazu i vidjeti sa eurosportom i jakim medijima da objave.
Sigurno ima ljudi koji su u tim vodama i znaju kako to ide, sigurno da bi sportski mediji rado podrzali pricu.

Ps. Treba siriti pricu itekako ali slati mailove nikako bar iz mog ugla gledanja.

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Kapiten
Kontakt:

pet dec 09, 2016 8:49 pm

Važna informacija i za šampione takozvanih mali zemalja. Njima će put do Lige Evrope od 2018. biti značajno olakšan. Svi oni koji budu eliminisani u kvalifikacijama za Ligu šampiona takmičenje i dalje nastavljaju u LE, ali će sada za njih biti napravljena posebna "putanja" do grupne faze, pošto će moći da se sastanu samo sa prvacima slabijih liga, odnosno ekipama ravnim sebi.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Model1964

pet dec 09, 2016 8:54 pm

chile je napisao/la:I za to ima lijeka i to veoma efikasan snimiti reportazu i vidjeti sa eurosportom i jakim medijima da objave.
Sigurno ima ljudi koji su u tim vodama i znaju kako to ide, sigurno da bi sportski mediji rado podrzali pricu.

Ps. Treba siriti pricu itekako ali slati mailove nikako bar iz mog ugla gledanja.

Na slijepo slati mailove :ne:
Ljudima koje poznaješ, sa kojim surađuješ ili si surađivao :palacgore:
Ako želimo pozitivnu pricu onda mora biti relacija licna ( da se pošiljalac i primalac poznaju)
Pun je net nekih poziva za donacije, poziva za pomoc , poziva za akcije..... i mi bi se u tome utopili.
Da dam jedan primjer. Sada sam odgovorio poslovnom partneru i u mail dodao link gdje se spominje kupovina 10 godišnje karte od strane vjecnika grada Osjeka.
Takva vrsta komunikacije je normalna i nema kontra efekata :)

alombardo
Kontakt:

pet dec 09, 2016 9:02 pm

Benefite ovih izmjena ce uzivati prvak bih sljedece sezone, inace ovaj iskorak sa infrastrukturom u zelji je krenuo u pravi vakat, taman do formiranja regionalnih liga kada ce stadioni morati ispunjavati uslove. Regionalne lige ce se sigurno osnovati ali se nadam da ce ostati nacionalna prvenstva a da ce liga prvaka ispod sebe ima regionalne lige koje su objektivno neminovnost jer ova patnja siromasnih sa bogat8m je postala muca, primjer dinama je najbolji.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 21 gost.

Prijava