Ma ni za kakve pare,nek se druze u Zenici!Elegant je napisao/la:Recimo u budcnosti kada lavor vise ne bude uslovan za europu, i pitari hoce na Grbavicu koja je realna cijena koju im mozemo naplatiti tu uslugu, bez zezancije hoce kod nas mi odlucujemo nas stadion ili da idu u Zenicu.
Nek idu u Zenicu, da nam kakav sugreb ne donesuElegant je napisao/la:Recimo u budcnosti kada lavor vise ne bude uslovan za europu, i pitari hoce na Grbavicu koja je realna cijena koju im mozemo naplatiti tu uslugu, bez zezancije hoce kod nas mi odlucujemo nas stadion ili da idu u Zenicu.
Joj tebe, napraviće Ajnadžić sa švabama repliku Allianz Arene..Elegant je napisao/la:Recimo u budcnosti kada lavor vise ne bude uslovan za europu, i pitari hoce na Grbavicu koja je realna cijena koju im mozemo naplatiti tu uslugu, bez zezancije hoce kod nas mi odlucujemo nas stadion ili da idu u Zenicu.
To ti je super ideja, svakom gradu koji ima ligasku ekipu, svakoj gradskoj upravi i tim ekipama, promocija sporta, bla bla, nekad zajednicka drzava, pa onda zapucati na japance, sve klubove gdje su nasi igraci bivsi i sadasnji imali zapazene uloge, ovo kad bi se kvalitetno organizovalo bi donijelo najmanje 10 onih koji bi se odazvali akciji od lupam 200 pozivnica.Masinovodja je napisao/la:Sta mislite braco da se organizujemo i krenemo slati mailove svim balkanskim pa i svjetskim timovima i savezima za ovu desetogodisnju ulaznicu,sa ova dva primjera Osijeka i Sirokog Brijega?Ja vam garantujem da bi bilo dosta zainteresovanih,samo nisu upuceni u pricu...
Slažem se, meni je to baš loša ideja da ideš od vrata do vrata, ovako je idealno kad ljudi sami osjete potrebu da se ugrade u cijeli projekat..psihopata je napisao/la:pa nećemo prositi,nije to bit akcije....
psihopata je napisao/la:pa nećemo prositi,nije to bit akcije....
A na kraju krajeva,ako treba i prositi za svoj klub,prosit cu! Ma da ne treba,al etopsihopata je napisao/la:pa nećemo prositi,nije to bit akcije....
šta ti radiš u životu, gdje pohvataš ove infoLARS1921 je napisao/la:A đe su insajderi
usput: http://sport.ske.jutarnji.hr/nogomet/hn ... o/5372151/" target="_blank
znači ovaj mu više nije menadžer ili?
Fatam infoeDolina je napisao/la:šta ti radiš u životu, gdje pohvataš ove infoLARS1921 je napisao/la:A đe su insajderi
usput: http://sport.ske.jutarnji.hr/nogomet/hn ... o/5372151/" target="_blank
znači ovaj mu više nije menadžer ili?
Nek idu u Zenicu.... nema tih para da bi smradove pustio u Dolinu.Masinovodja je napisao/la:Ma ni za kakve pare,nek se druze u Zenici!Elegant je napisao/la:Recimo u budcnosti kada lavor vise ne bude uslovan za europu, i pitari hoce na Grbavicu koja je realna cijena koju im mozemo naplatiti tu uslugu, bez zezancije hoce kod nas mi odlucujemo nas stadion ili da idu u Zenicu.
Nije ti to fino,a ti kako hoces.Niko ne spominje nikakve molbe,samo siriti pricu o tome,jer sam misljenja da bi samo akcija mogl biti i vise zastupljena.Samo nek se prica vrti i to je to.chile je napisao/la:Kakva slanja i molbe.
Nekad imas osjecaj da ovdje pisu djeca iz vrtica, max osnovne skole.
Opustite se malo ljudi ko je u mogucnosti i osjeca potrebu neka uzme kartu ko nije neka uzme clansku i godisnju.
Manite se fix ideja.
Sent from my Plavo Sokocalo
nema više đabe ni u stare babeModel1964 je napisao/la:Nek idu u Zenicu.... nema tih para da bi smradove pustio u Dolinu.Masinovodja je napisao/la:Ma ni za kakve pare,nek se druze u Zenici!Elegant je napisao/la:Recimo u budcnosti kada lavor vise ne bude uslovan za europu, i pitari hoce na Grbavicu koja je realna cijena koju im mozemo naplatiti tu uslugu, bez zezancije hoce kod nas mi odlucujemo nas stadion ili da idu u Zenicu.
Znajuci naš merhamet uprava ce im dozvoliti da bađa igraju na Grbavici
to je vec sadaka,sta ce nam to !Masinovodja je napisao/la:Sta mislite braco da se organizujemo i krenemo slati mailove svim balkanskim pa i svjetskim timovima i savezima za ovu desetogodisnju ulaznicu,sa ova dva primjera Osijeka i Sirokog Brijega?Ja vam garantujem da bi bilo dosta zainteresovanih,samo nisu upuceni u pricu...