Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Jaozinho22
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet maj 05, 2016 3:05 pm

Projekat evropske Grbavice se nastavlja prema svom planu, a svi radovi će biti završeni do 31.5.2016. godine.
Ključ svega !
Što se tiče utakmice juče,ostaje žal za Evropom....Nejasno mi je bilo kako smo mogli biti onako loši ali eto...
Brine me to što su @sergejevic i braća prije njega spominjali a to je što završavamo sezonu a ne znamo na čemu smo.Na početku je bilo da pripremamo i uigravamo ekipu za ligu 12 onda zaredamo par pobjeda sve to pada u vodu i najbitniji je rezultat i ta Evropa....Našli smo se negdje na sredini OPET. ni gore ni dolje,ključno je šta će se uraditi sada u ljetnom prelaznom roku i po pitanju SŠ i po pitanju igračkog kadra.
Što se tiče evrope ostaje žal zbog koeficijenta i zbog novca mada mislim da ćemo to nadoknaditi prodajom jednog ili dva igrača.
Usput nemoj da vas zavaraju pisanja po fb i ostalim sranjima da su ugašeni smogovci skinuli nekog i da su nalupali nekog to su njihovi vlažni snovi kojim se oni hrane i svaki put tako nešto spominju,po njihovim pričama mi bismo do sad trebali 10 puta biti ugašeni a sva naša obilježja su završila kod njih,klasični levati.
GRADI ŽELJO BOLI TE KUR4C
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Djulaga_
Kontakt:

čet maj 05, 2016 3:05 pm

delinjo je napisao/la:BUM uskoro :ganja:
Ne zajebavaj ba :ganja:
"Sa Željom sam se dogovorio u dvije minute.Jedva čekam obući dres najboljeg kluba u Bosni i Hercegovini.Velika čast i obaveza prema upravi, treneru i naravno navijačima.Uvjeren sam da ću im uzvratiti na ukazanom povjerenju" ; Ivan Lendrić

Hurmasica
Kontakt:

čet maj 05, 2016 3:07 pm

Normalno da se gradnja nastavlja po planu, to nikada nije ni dolazilo u pitanje. Druga je stvar što kod nas raja razmišlja 5 dana unaprijed i konta da ako ne obezbijedimo evropu da od radova nema ništa. Pa nisu ljudi u klubu levati toliki da tako razmišljaju. Grbavica se prije svega gradi kako bi se poboljšali uslovi igračima, navijačima, medijima, gostima itd. Naravno sve to po standardima koje UEFA traži.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

delinjo
Kontakt:

čet maj 05, 2016 3:08 pm

Djulaga_ je napisao/la:
strpi se :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Ajzea
Kontakt:

čet maj 05, 2016 3:08 pm

Djulaga_ je napisao/la:
Ne zajebava, i trebalo je nešto zanimljivo biti, ali da li će sada biti.... Valjda hoće..
GRADI ZELJO, BOLI TE ***** !

Djulaga_
Kontakt:

čet maj 05, 2016 3:09 pm

Jedini BUM ce biti kazne za nase jadne igrace :ganja:
"Sa Željom sam se dogovorio u dvije minute.Jedva čekam obući dres najboljeg kluba u Bosni i Hercegovini.Velika čast i obaveza prema upravi, treneru i naravno navijačima.Uvjeren sam da ću im uzvratiti na ukazanom povjerenju" ; Ivan Lendrić

Hurmasica
Kontakt:

čet maj 05, 2016 3:10 pm

I dok neki načelnici odmažu, žele napakostiti Želji, drugi su tu da pomažu. Bravo Hadžići :palacgore: :zeljeznicar1:

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

delinjo
Kontakt:

Djulaga_ je napisao/la:Jedini BUM ce biti kazne za nase jadne igrace :ganja:
obecavam ti da to nije istina !! :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Ivicahuljev
Kontakt:

CARSONIO je napisao/la:
Velahalve je napisao/la:
Ivicahuljev je napisao/la: To se promjenilo I sad vazi samo za predsjednike drzave
ma ja, znaju lopovi promjeniti zakon :psujem:
pa neka jos bolje sada ga pritisnuti plus svi na izbore gdje mu je pusa 100000%
Ma brate razradjen je to sistem vjeruj I nije ga lahko srusiti,da netrolamo bezveze temu uglavnom tesko tu navijaci mogu nesto znacajnije promjeniti

sergejevic

čet maj 05, 2016 3:11 pm

Blueworld21 je napisao/la:Ja mislim da bi mi navijači trebali napraviti sličan odziv sa uclanjenjem tj produženjem članskih kao što je bio odziv i za stadion. S obzirom da su male šanse za Evropu da pokažemo opet koliko volimo svoj klub u inat zlobnicima i dušmanima koji su jedva čekali da se okliznemo da nas jos vise strovale. Učlani se ili produži svoju clansku! Da pokažemo da smo tu i kad je dobro i kad ne ide bas najbolje! Volim Te ZELJO!
:palacgore:
Nadam se da ce ove godine biti dobra kampanja za clanske, organizovati neke akcije, i vjerujem da mozemo porusiti sve rekorde sto se toga tice.
Stvarno je ovih posljednjih nekoliko mjeseci bilo kao iz bajke, uzivali smo svi zajedno, gotovo zakucali posjetu na stadionu i mnogo pomogli klubu. Nazalost nismo uspjeli da sve to okrunimo izlaskom u Evropu, razumljivo raja je razocarana, ali smo znali svi da ce biti jako tesko, gotovo nemoguce. Nevjerujem da ce nas ovo pomesti i da ce nesto drasticno promjeniti, idemo dalje zivot je takav, u sportu posebno nikad ne znas sta se moze desiti. @FKZ1921 je to dobro objasnio, mozes igrati najbolje ikada, a da opet ne bude dovoljno. Eto sinoc ona prica za Pelegrinija covjek u Realu postavio rekord u broju osvojenih bodova, a opet mu nije bilo dovoljno da postane prvak, a neko je osvajao titule i s mnogo manje bodova. Mnogo stvari u datom trenutku moze ici protiv tebe i jednostavno kad nece, onda nece.
Mi smo na dobrom putu i to je najvaznije, znamo sta zelimo i gdje idemo, svaki korak je tezak, ali nista ne dodje samo od sebe. Kako Dostojevski kaze ako na putu zastanes da bacis kamen na svakog psa koji zalaje na tebe, neces nikada stici. Mnogi laju i nastaviti ce, ali to ne treba da nas omete, igra se fudbal i nakon ove sezone.

Hurmasica
Kontakt:

čet maj 05, 2016 3:12 pm

Nemojte samo furati oko tih bumova, raja je svakako istrzana što od igre na terenu što oko uhljupa opštinskih. Samo još fali podjebavanje oko bumova :lol:

Velahalve
Kontakt:

čet maj 05, 2016 3:15 pm

Moramo da dođemo protiv Rudara u što većem broju, da popunimo Grbavicu nek crknu dušmani, nek svi vide da smo tu uz svoj klub. :zeljeznicar1: dajte mi taj BUM U PP, poludit ću više zbog Koldže,Opštine, Čelika....

Dzezvar
Kontakt:

čet maj 05, 2016 3:19 pm

Nema buma sta vam je....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Velahalve
Kontakt:

čet maj 05, 2016 3:21 pm

Nemojte onda pisati BUM, koji vam je, nije vrijeme za zajebanciju, raja ogorčena a vi ovde lažne nade dajete :ne: :mrgreen:

rios
Kontakt:

čet maj 05, 2016 3:22 pm

:sloboda:
salle86 je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:
rios je napisao/la:
Spoiler:
Tesko je bilo igrati ovo drugi dio sezone.Prvo zato sto je manji broj utakmica,drugo zato sto nam je onaj prvi,veci dio,ostavio veliki zaostatak i trece zato sto smo mi u tom manjem dijelu sezone imali pravo bukvalno na jedan ili nijedan kiks da bi se domogli Evrope.O ligi pricam.Krenula je na pauzi uraganski pozitivna plava prica,euforija,dolasci,za nasu ligu,kvalitetnih igraca i koliko god da je sve to pozitivno nosilo je sa sobom i cetvrti teret na ovaj drugi dio sezone.
Ono sto je krucijalno sada je da mi moramo zadrzati ovaj snazni pozitivni kurs koji smo zauzeli od pocetka godine.Tu alternative nema.Simbioza navijaca i kluba mora ostati jaka,i dalje posjeta treba ostati sto je moguce bolja,i dalje raditi kvalitetne projekte,raditi na jacanju kluba u svakom pogledu i u svakom segmentu.Poceli smo raditi na jacanju kadra,treba to nastaviti i spremati se za ligu 12.I klub i mi navijaci.

O danasnjoj utakmici,ekipi,Edisu..O ovom prvom je bolje nista ne govoriti.Vjerovatno bi se taklo reklo najvise.Mislio sam da se utakmica iz Tuzle ne moze ponoviti,prevario sam se.Moze.Napisao sam vec,ekipa koja je vise radila i pokazala na terenu na kraju slavila.Mi ideje u igri nemamo od pocetka,danas nismo imali ni zalaganja nazalost.Puno slabih pojedinaca danas,nijedan dobar.Ili mozda jedan.Stoperi,ili bolje receno Aco,izgubili sve i jedan duel,sredina ocajna,krila neaktivna,itd..Jos na kraju sve one scene..Za zaboraviti sve..
Doveli smo mi puno igraca,nazalost na kraju ce se ispostaviti samo 2 su trenutno spremna biti pojacanje od pocetka pa do kraja.Miroslav i Lendric.Ostali iz utakmice u utakmicu varirali,iskakali pa opet ponirali.Npr. Sinisa je najbolje primjer,pa onda Bekric,pa Zahirovic,pa Kramaric..I tako redom.Premalo igraca koji konstantno pruzaju kvalitetne partije i to je to.Ni igraci na klupi slicni kao ovi iz prvih 11,ruku na srce niko nije pokazao nesto kad bi usao.Kad bi se ovoj dvojici prikljucilo jos neko ili neki mi bi i slavili,kad ostane sve na njima dvojici mi omaknemo jer dva igraca ne mogu sama nista,ni da se radi o Ronaldu i Messiju.O ovim jacim protivicima govorim,ove slabije smo dobijali jer su jednostavno slabiji.Eh,kad juris toliki zaostatak onda to dodje na naplatu kad tad.Nama je doslo i u kupu i u ligi nazalost.
Ono sto meni bar ostaje kao najzalivije je sto smo mi u par utakmica djelovali poprilicno mlako,a trebali biti snazni.Tu vec mozemo amnestirati Edisa jer to sigurno nije do njega.Tu bi malo trebali pogledati u igrace..
Kad spomenuh Edisa,nisam ga nikad napadao pa necu ni sad.Necu ga plaho ni braniti jer nemam argumenata.Niz pobjeda koje je imao sad su u domenu pirove pobjede.Nemamo bas sad koristi od toga,opet moramo cekati kikseve konkurenata pa tek da mi nesto radimo.Ono sto bih ja da me se pita uradio jeste da bi ga ostavio do kraja sezone.Smjena sad ne donosi nista zaista,cak naprotiv,mozda bi nam vise stetila nego donijela dobrog jer bi brod i zvanicno bio poljuljan.Mi ne trebamo da ga ljuljamo nego smirujemo.Ostale su i te neke teoretske sanse za Evropu pa nek se bori..Na kraju sezone,kad se spusti zavjesa na sezonu i samim tim puno toga smiri,nek ljud iz kluba sjednu i vide kako dalje. Jedno je jasno,Edis ako bi ostao ne bi vise imao prava na kiks.
Izvinjavam se na duzem postu..
Jedna realna analiza a i inace volim tvoje postove. Dosta objektivni sa znalackim analizama.
;)
:pljesak:
Hvala vam momci :palacgore:

Mi smo se izborili za mec lopte teskom mukom,propustili ih,sad cekamo teski brejk zahvaljujuci dvostrukoj servis gresci protinika :mrgreen: Ovako ja vidim u najkracem ovu polusezonu i ovo sto je jos ostalo do kraja. :DD:
Salu na stranu,opet kazem teska polusezona.Kad budemo svi pravili u svojim glavama neki rezime na kraju ne smijemo to raditi pausalno i da od jednog jednog drveta da ne vidimo cijelu sumu.Na miru podvuci neku crtu i vidjeti kako dalje.Jedno mi se samo nece svidjeti i to ako mi,sa Edisom ili bez njega,prihvatimo model Atletika a ne Barselone ili Reala,jer smo miu ovoj ligi upravo ovo drugo po svemu..Ugledu,velicini,tradiciji,rezultatima.. :zeljeznicar1:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!!

Miralem Pjanic !!

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Ivicahuljev
Kontakt:

čet maj 05, 2016 3:24 pm

Jesil to minirao opstinu :rofl1:

Okolele
Kontakt:

čet maj 05, 2016 3:25 pm

Dva kola do kraja sa realnim sansam za Evropu a ljudi je vec otpisuju.. :roll:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Whisperer

čet maj 05, 2016 3:28 pm

Okolele je napisao/la:Dva kola do kraja sa realnim sansam za Evropu a ljudi je vec otpisuju.. :roll:
hajdee miskeee daj premije radniku i driniiiiiiiiii u inat dusmanimaa

Brkoo
Kontakt:

čet maj 05, 2016 3:29 pm

Okolele je napisao/la:Dva kola do kraja sa realnim sansam za Evropu a ljudi je vec otpisuju.. :roll:
Kakvim ba realnim sansama ? Siroki mora kiksati protiv Drine, mi moramo pobijediti obje tekme a u Lukavici ce ici na noz protiv nas. Onda mora Sloboda uzeti kup itd. Ako su to realne sanse onda ne znam..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Velahalve
Kontakt:

čet maj 05, 2016 3:30 pm

Ivicahuljev je napisao/la:
Jesil to minirao opstinu :rofl1:

:rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1: al me nasmija :rofl1: :rofl1: :rofl1:

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.

Prijava