1921.ba je napisao/la:koga lars priziva taj sigurno nece doci...
za njega je sandi tv u boji
Sandi1921.ba je napisao/la:koga lars priziva taj sigurno nece doci...
za njega je sandi tv u boji
to je ajzeachile je napisao/la:Prizva lars ugljesu ali ni sjenka onog sto se ocekivalo, pa ni mladu na tribine ne pusta.
Ili moze bit lars s mladom vrijeme provodi dok je tekma a nama ovdje supljake baca
Sent from my Plavo Sokocalo
haj bježi bolan, ja se satrah juče da bekriju odbranim, tebe niđepintol_TM87 je napisao/la:nije vama lako..
Sory fulih hajd onda ti da imas vise srece s tim prozivkama.LARS1921 je napisao/la:to je ajzeachile je napisao/la:Prizva lars ugljesu ali ni sjenka onog sto se ocekivalo, pa ni mladu na tribine ne pusta.
Ili moze bit lars s mladom vrijeme provodi dok je tekma a nama ovdje supljake baca
Jes, ja pogodio Jahićachile je napisao/la:Sory fulih hajd onda ti da imas vise srece s tim prozivkama.LARS1921 je napisao/la:to je ajzeachile je napisao/la:Prizva lars ugljesu ali ni sjenka onog sto se ocekivalo, pa ni mladu na tribine ne pusta.
Mada rijetko ko kod nas sta pokaze od igraca koji se prizivaju i ocekuju medju rajom.
LARS1921 je napisao/la:haj bježi bolan, ja se satrah juče da bekriju odbranim, tebe niđepintol_TM87 je napisao/la:nije vama lako..
al ga odbranih ko Enes
On je vec sarno ide u Koreju i to mu ovaj @Pintol-ov haver Bekric sve sredio i dobrog menadzera i sveboja mora je napisao/la:Možda nam Ordagić dođe