Je li realno da se raspravlja o onome. Fudbal je fakinska igra nije šah. Kad sam vidio o čemu se raspravlja samo sam preskočio ovih nekoliko stranica.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Da mi je znati koliko klub plati godisnje samo na kazne. Sigurno nije mala cifra..omladina1921zeljina je napisao/la:Treba spomenuti i to da smo opet sebi izbili neke tri milje maraka i tako častili savez (baklje, megafon), što je 15% od zarade na kartama. Nepotrebno.
Pravi majstorAsharaK je napisao/la:Markovic![]()
![]()
Kapa dole kolega, uvijek sam znao da pravila fudbalske igre drzite u malom prstu.cikazubo je napisao/la:Ono je bilo za direktan crveni a ne drugi zuti
Oko 3-4 miliona.augustbraun21 je napisao/la:Da mi je znati koliko klub plati godisnje samo na kazne. Sigurno nije mala cifra..omladina1921zeljina je napisao/la:Treba spomenuti i to da smo opet sebi izbili neke tri milje maraka i tako častili savez (baklje, megafon), što je 15% od zarade na kartama. Nepotrebno.
Sarajevo je dobro placalo prijasnje dvije sezone sad bas i nemaju, vidjet cemo ima li Radnik ambicije da igra ligu za prvaka i da se bori za europu.cikazubo je napisao/la:Ma Radnik se uvijek naguzi Sarajevu, ne znam zašto ali uvijek je isto pa ne sumnjam da ce i danas skinuti gace..
ne derem, ja sam profesionalac, to je glavna kameraLeon_Professional je napisao/la:Ako nista, bar ce nam dati nagradu za Fair play.
Jest da ovo nije trebalo, dobili bi ih mozda I lakse bez crvenog, ali sta sad, desilo se, sudija pogrijesio jednom na nasu stranu da je okrenuo I odmah mi moralisti.
Benzema jel se ovo ti deres kod gola ovako?!![]()
I usput, baci sliku nekad na jugoistok I jugozapad, sta si se stisno, nemoj da te prozivam sa tribina![]()
Svaka cast za izvjestaje ove sezone, obogatili ste izvjestaje, nadam se da cete sljedece god. Biti jos bolji!
Sent from my ALE-L21
Bit ce neka kolegica1921.ba je napisao/la:ne derem, ja sam profesionalac, to je glavna kameraLeon_Professional je napisao/la:Ako nista, bar ce nam dati nagradu za Fair play.
Jest da ovo nije trebalo, dobili bi ih mozda I lakse bez crvenog, ali sta sad, desilo se, sudija pogrijesio jednom na nasu stranu da je okrenuo I odmah mi moralisti.
Benzema jel se ovo ti deres kod gola ovako?!![]()
I usput, baci sliku nekad na jugoistok I jugozapad, sta si se stisno, nemoj da te prozivam sa tribina![]()
Svaka cast za izvjestaje ove sezone, obogatili ste izvjestaje, nadam se da cete sljedece god. Biti jos bolji!
Sent from my ALE-L21
vidjecemo, baci neki pripaz![]()
Drugi zuti zbog provociranje publikeSimply Blue je napisao/la:Da li još neko gleda Bajića i Co....Bajić zabio i dobio instant crveni karton..ali ni njemu a meni pogotovo nije jasno zašto
Valjda sutra.voltron30 je napisao/la:Ljudi, ima li šta za dozvolu? 'ebo ovu priču oko Bekrića i simuliranja. Ja još ne mogu biti miran, sve se bojim da će glavonje nešto zeznuti, poslat' kakvu inspekciju ili slično. Ako ima kakvih konkretnih informacija?