Nek si nam rekoLendric Ivan je napisao/la:Vala ga i preserevate nekad pojedinci, al ono bas.. Bog vam dragi ne bi ugodio..
Nije dobar to je svima jasno, ali i ovakav dozvoljava bar do nekog stepena normalnu igru, a znao je biti i u puno losijem stanju nego juce, samo sabur, ide proljece tako da smo zavrsili sa losim terenom za ostatak sezone..Plava Porodica je napisao/la:Ma u svakom slucaju ono sto je pod hitno, ono sto nam gori je novi travnjak. Kad se istok zavrsi ako Bog da, neka im je to prvo na umu. Ovih zadnjih par meceva na Grbavici ja ne pamtim da sam losiji teren vidio.
LARS1921 je napisao/la:Da završimo raspravu, za svaki sljedeći nepravedno dosuđeni penal protiv nas, faul ili nešto nemojte kriviti SUDIJU nego protivničkog IGRAČA jer on sam sebi dosudi
To sam opcenito mislio, jer uvijek se nadje neko neku manu da nadje, neku negativu da unese, sta god da je u pitanju.. Ne znam zasto si se bas ti pronasao, jer fino pise 'pojedinci", al Boze moj, uvijek nam nesto fali, valjda smo takav mentalitet, sta ces.Model1964 je napisao/la:Nek si nam rekoLendric Ivan je napisao/la:Vala ga i preserevate nekad pojedinci, al ono bas.. Bog vam dragi ne bi ugodio..![]()
Postoji više rijeci za ovo * preseravanje * dijalog, debata, razgovor, razmjena mišljenja......
Baš me zanima kad se moji ihtijariukljuce (ako se
) u ovo *preseravanje kakvi ce biti kometari
Jesu i dobili su aplauz sa Sjevera zbog toga.ellaxaz je napisao/la:Jesu li ono Celikovci skandirali
Mirza Rascic?
I oni igraci koji dodirnu naseg igraca nece prati ruke 2 mjeseca.Ajzea je napisao/la:Mi smo najveci klub u drzavi, najtrofejniji i najbogatije tradicije. Nasi igraci moraju biti zasticeni kao polarni medvjedi, a bilo kakav dodir naseg igraca treba se sankcionisati crvenim kartonom.