Plava Porodica je napisao/la:Brkoo je napisao/la:Samo sto Subic zna da se dobro postavi i u napadu i u odbrani, da centrira, dobar sut. Jedino u cemu se mogu porediti Memija i Subic je prodornost, kad prodju i po par igraca, samo u tim situacijama Subic cesto nesto i konkretno napravi. Volim Kerima jer je nase dijete ali misljenja sam da je jako ogranicen kao igrac, da ovo sto pruza moze proci samo u nasoj ligi, jos uvijek..
Priznaj da bi ih obojicu volio vidjeti u Zelji

Subasa i Memija, Peco, dovest Cocu i potuc se za Europu
Memija popravlja formu, bit ce snimak kasnije, ja sam upratio kako je u prvom poluvremenu bio odlican u defanzivi, sto ga prije nije krasilo. Samo taj centarsut, nek radi ovih mjeseci i moci ce se prodati na ljeto i mozda i dobijemo beka za repku sto smo prizeljkivali. Moze Slavko izvuci dosta iz igraca.Stvarno je dobar danas bio, onakav bunker kad se igra i jeste potrebno proci kojeg igraca, a on je haman jedini to radio...
Sto se stopera tice, ako ne mozemo dovesti pravo pojacanje, ja bih ostavio trenutno stanje, ne treba nam jos jedan igrac slicnih kvaliteta kao Bogi, Boka, Kosoric.