@dzoazinjo jel zajebavas ili fakat? Onda nam opet trebaju dva krilna po toj strani

Pročitao je ali se možda od raje nije čulo. Mada mislim da je jednom sastave pročitaoKapiten je napisao/la:koji k je danas sa spikerom ? Ni sastave nije procitao pred pocetak utakmice, niti rekao ko je dobio crveni, koliko nadoknade ce se igrati itd itd ?
Napatili smo se dobro, ali najbitnije je da smo dobili i da na kraju ove ludacke polusezone mozemo mirni na pauzu. Danas Memija odlican kao i u prethodnim utakmicama, Bogi isto tako. Jako mi je drago sto je Slavko ostavio Kosorica na klupi i tako pokazao da nema nedodirljivih iako su mnogi od nas smatrali da on nikada nece ostaviti Kosorica na klupi.
Lendric mi nije djelovao onako borben i naelektrisan kako inace bude. Cini mi se da se on u Mostaru u potpunosti emotivno isprazniio i da nije pronasao motiv za ovu danasnju utakmicu.
"Kada dodje trideseti rodjendan grupe, hoce li na Jugu biti sve tvoje trupe?"MrRiccoli je napisao/la:Kakve su parole bile braco ja ne vidjoh...
Sent from my C5303 using Tapatalk
rodrigo87 je napisao/la:"Kada dodje trideseti rodjendan grupe, hoce li na Jugu biti sve tvoje trupe?"MrRiccoli je napisao/la:Kakve su parole bile braco ja ne vidjoh...
Sent from my C5303 using Tapatalk
"Malo ih od propasti dijeli, ugasite ih plavo-bijeli!"
a na kraju aco ubaci centarsut sa lijeve za golLeon_Professional je napisao/la:@Omar, Memija je otisao na desnog zbog centarsuta, jer Aco ne zna.