Southboy je napisao/la:Pita me jaran kaze kako je rano ovako el clasico sutra..reko ma nas savez je posebna tema i njihovi termini,al posto ce bit malo sunca nek je i ranije zbog zime..kaze ti si jaro puko skroz,kakve veze ima nas savez sa Realom i Barsom..okrenem se prema njemu i glasnijim tonom mu kazem: sutra je meni klasiko u Dolini cupova u 13.00h
SVI,SVI,SVI sutra na GRBAVICU!!!
Trajace. Cilj je kupiti dvije do nove godine. Kolko ko moze..teteac8684 je napisao/la:HAJCAJ!!! Volim te Zeljo!!!
Ps. Ako potraju ove uplate za Istok uplacujem i ja, jbg trenutno se nije u mogucnosti...
Nemoj sta zahaterit,al ***** ti druga punih ustaSouthboy je napisao/la:Pita me jaran kaze kako je rano ovako el clasico sutra..reko ma nas savez je posebna tema i njihovi termini,al posto ce bit malo sunca nek je i ranije zbog zime..kaze ti si jaro puko skroz,kakve veze ima nas savez sa Realom i Barsom..okrenem se prema njemu i glasnijim tonom mu kazem: sutra je meni klasiko u Dolini cupova u 13.00h
SVI,SVI,SVI sutra na GRBAVICU!!!
Tu sam i ja. Tek upratih ovo jbg, samo recite kad gdje i koliko. Na brzinu prelistah, nisam nista skontaoMinjore je napisao/la:Trajace. Cilj je kupiti dvije do nove godine. Kolko ko moze..teteac8684 je napisao/la:HAJCAJ!!! Volim te Zeljo!!!
Ps. Ako potraju ove uplate za Istok uplacujem i ja, jbg trenutno se nije u mogucnosti...
Svi ce biti obavjesteni kad ce se skupljati novac i kako, akcija ce teci jos neko vrijeme jer dobre su sanse da skupimo jos jednuvrbanjusa je napisao/la:pile87 je napisao/la:1-Pile87
2-Minjore
3-Asharak,Morzhy
4-Bistrikboy
5.-Vrbanjusa
6.-Cipiripi
7.-Delinjo
8.-Jovanmaksimovic
9.-Boccaccio
10.-DANAN
11.-MamaSmurf
12.-Gavran
13.-Za zivot cijeli
14.-11plavih'92
15.-Rodom s mejtaša
16.-Mavi
17.-Neandertalac
18.-cikazubo/ 1950
19.-Struja
20.-Reks1
21.- Melco
22. Storm
23.-EdisMulalic
Na spisku si svi ce biti upoznati s tim kako platiti za sada skupljamo za drugu desetogodisnju.EdisMulalic je napisao/la:Tu sam i ja. Tek upratih ovo jbg, samo recite kad gdje i koliko. Na brzinu prelistah, nisam nista skontaoMinjore je napisao/la:Trajace. Cilj je kupiti dvije do nove godine. Kolko ko moze..teteac8684 je napisao/la:HAJCAJ!!! Volim te Zeljo!!!
Aferim Zeljovci, svaka cast za idejupile87 je napisao/la:Na spisku si svi ce biti upoznati s tim kako platiti za sada skupljamo za drugu desetogodisnju.EdisMulalic je napisao/la:Tu sam i ja. Tek upratih ovo jbg, samo recite kad gdje i koliko. Na brzinu prelistah, nisam nista skontaoMinjore je napisao/la: Trajace. Cilj je kupiti dvije do nove godine. Kolko ko moze..
Ako je do nove godine racunaj od mene jos 25 tj. od havera pa racunajte s nekim u tal za tu drugu. Ja sam u talu sa @cikazubopile87 je napisao/la:Na spisku si svi ce biti upoznati s tim kako platiti za sada skupljamo za drugu desetogodisnju.EdisMulalic je napisao/la:Tu sam i ja. Tek upratih ovo jbg, samo recite kad gdje i koliko. Na brzinu prelistah, nisam nista skontaoMinjore je napisao/la: Trajace. Cilj je kupiti dvije do nove godine. Kolko ko moze..
Ovo i ja da se prijavim za akciju, javi samo gdje i kada.pile87 je napisao/la:Na spisku si svi ce biti upoznati s tim kako platiti za sada skupljamo za drugu desetogodisnju.EdisMulalic je napisao/la:Tu sam i ja. Tek upratih ovo jbg, samo recite kad gdje i koliko. Na brzinu prelistah, nisam nista skontaoMinjore je napisao/la: Trajace. Cilj je kupiti dvije do nove godine. Kolko ko moze..